Am o intrebare pentru proaspetele mamici din sectorul 3. Sunt in ultima luna de sarcina si in curand o sa inceapa si la noi alergarea pe la institutiile statului pentru obtinerea alocatiei pentru bb.
Daca sunt mamici care au trecut de curand prin asta, va rog mult sa imi spuneti unde trebuie mers si cu ce acte pentru obtinerea alocatiei.
Mai sunt si alte indemnizatii/alocatii etc pe care le putem obtine la nastere? Din cate am inteles mai era si trusoul bebelusului care s-ar fi anulat.
Multumesc frumos pentru ajutor,
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 36+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
actele pt indemnizatia ta si alocatia lui bb se depun la Directia pt protectia copilului sector 3, pe Bvd 1 Decembrie ( pe langa Piata Minis). Nu stiu daca se mai dau indemnizatia de nastere si trusoul lui bb.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Multumesc frumos pentru raspuns..stiii cumva si ce acte trebuie depuse pt alocatie?
pentru indemnizatie trebuie depuse actlele dupa terminarea concediului prenatal, cumva?
o zi frumoasa,
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 36+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com