Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Uitati-va pe Antena 3 15+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |
super reportaj
analizele genetice sunt super scumpe
1000 lei am platit pt al meu sot in iarna la medlife
ar fi ceva daca ar fi incluse pe o lista pt gravide
si mami de Vlad (12.12.1999)
Shines spune:
nu mai vreau..mi-am adus aminte de gustul ala de ulei invechit pe care l-am simtit randul trecut..deci nu e bun..
am papat 2 iaurturi activia cu musli si mi-a trecut pofta de dulce
Simo
18 +
shubulina spune:
M-am lasat in chiloti si tzatzili goale,ca nu mai pot.Acuma tre sa-l incui p-asta in dormitor,ca se plange ca sunt egoista si n-am mila de el
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
eu nu vad reportaju k stau cu socrela in sufragerie la aer
ea e la film si eu pe forum..
si nu mai deschis si tv. e nu ne mai intelegem deloc 
iar dincolo mi-e lene sa merg.
despre ce e vb???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui loutzy Eu as lucra mi multe dar nu stiu unde sa gasesc fire de crosetat prin bucuresti ![]() ![]() .Laura 17+ cu ![]() |
eu am gasit la mine la piata vitan
ate de toate felurile

Shines spune:
| citat din mesajul lui shubulina M-am lasat in chiloti si tzatzili goale,ca nu mai pot.Acuma tre sa-l incui p-asta in dormitor,ca se plange ca sunt egoista si n-am mila de el ![]() 15+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |

saracu omde aia stau io cu izmene..e mai ''safe''
Simo
18 +
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui shubulina M-am lasat in chiloti si tzatzili goale,ca nu mai pot.Acuma tre sa-l incui p-asta in dormitor,ca se plange ca sunt egoista si n-am mila de el ![]() 15+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |

pune fimeie un maiou pe tine ca se lasa cu viol
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 eu nu vad reportaju k stau cu socrela in sufragerie la aer ea e la film si eu pe forum.. si nu mai deschis si tv. e nu ne mai intelegem deloc ![]() iar dincolo mi-e lene sa merg. despre ce e vb??? Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
despre testarile genetice ce ar trebui facute in sarcina si inainte de sarcina
se nasc multi copii cu malformatii genetice
a vb marinescu, dinu albu, inca o dr genetician
shubulina spune:
Las ca nu crapa.Asa a fost tot timpu,mi-era si frica sa ma dezbra ca era ca timbru lipit de mine in 2 secunde maxim.
D-apai acuma,dupa atata timp.
Cum e vorba aia? "La bine si la greu"
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
Ana fie-ti mila de saracu barbat. k are si el vise, dorinte, fantezii, nevoii ![]()
![]()
![]()
Mersi mult MIrela..e intersant. dar...sincer mi-e lene sa merg la noi in dormitor sa ma uit. k acolo nu e asa racoare k aici 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!