Pestisori... pestisori... (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

si fiindca astazi este Sf.Alexandru urez La multi ani celor ce poarta numele de Alexandru , Alexandra si derivate!

Charlie , ai vazut ca iese soarele si pe strada ta , cu rabdarea treci si marea ! Gandirea pozitiva e totul!

Crama sa iti fie de bine plaja si mai zi-ne de sarbatoare .

Da , cred ca merg si azi cu bicicleta , ca sa nu se instaleze febra musculara si cred ca , conteaza akolo si aceasta bruma de miscare ... ce sa fac , daca nu am alta ocupatie trebuie sa umplu timpul cu ceva!

Pupistain si toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

ALEXANDRU,ALEXANDRA la multi ani!!!
-----------------------------------------------------------
Charliuta pupici multi te am mai vazut dar te am lasat ca ai treburi
Deci eu daca as avea ti as da un danez nu un grec.... cu toate ca grecii sunt ff frumusei(pai sa vorbim cu prietena mea de pe diaspora greaca...°) da mai am niste prietene care vor marfa asta
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da mi a iesit o piine de vis d-aia taraneasca(am pus faina neagra susan siiiiiiiiiii na ca am uitat ce se pune ca sa se faca borsul)
Deci si acum am luat o felie( e rationata ca i prea buna!!!
Cine vrea sa cumpere MP(masina de piine) sa mi zic ca sa i pasez sfaturile fetelor de pe culinar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DD si acum iar o mica relatare deci nsunt moarta
1) ca i f cald avem vintul din AFRICA
2) ca am revenit la 4 dimineata si acum deja sunt in picioare de mult timp
Deci ieri am fost la prima taverna am mincat niste gratarde pui eu si el cotletele de capra apoi um baut ceva RETZINA vin alb) era o admodfera teribila cintaretul deja bause nu stiu citi litri de ccola si 3 sticle de wisky dadea la mese toata lumea dansa era un zgomot.... se dansa in hora intr un ritm sacadat si innebunitor.
Binenteles ca erau tigani care vindeau platouri de petale de flori( care se arunca peste orchestra si peste cei care danseaza ca la buzuki), buchete de trandafiri erau baloane sub forma de jucarii, gherete mobile frumos luminate cu vata de sticla inghetata,floricele
Apoi pe la ora 1.30 am fost la a doua taverna ( care era...alaturi) unde am mincat un platou de fructe si eu am baut vin alb, si omu meu a dat iama in wisky...am oferit si noi la alti meseni bautura, ei noua ca la nebuni
Am facut poze dar admosfera creata de NIKOS ZOIDAKIS e teribila oameni sunt ca scosi din minti e un ritm...eu care nu stiu dansurile lor ma tot invirteam....barbatii sar ca CALUSarii NOSTRII
Oricum oriunde ZOIDAKIS pune si intretine 'o ambianta' cine nu dansa bateau ritmul in masa ,din palme etc
Chelnerii treceau cu platouri de 1.5 MP incarcate (bautura si gratare) ei le sprijina pe palma si pe umar
Nimeni nu se auzea cu nimeni urlam caci muzica era f tare
Pe la 4 nebunia era in toi au cintat pina la 6 dimineata) eu am plecat pe jos ca stau la 100M de taverne mi am pus dopuri in urechi si m am culcat dupa o noapte ADEVARATA ,seara tipic 'cretana'
Orchestra incaseaza 2500 E PLUS ca dansatorii comandau cu bani dansurile.....
Deci is moarta si pisoiul meu m a sculat de enspe ori (pe el il simpt...vrea afara ,inauntru si iar afara
deci cam asta i relatarea
pupici si'........ keep the secret'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Ioi Carma....amu vreau grec... Ce mi-ai facut..

Mergi la inceput

Am fost si azi in parc la plimbare cu bicla dar nu am pedalat decat 1/2 h ca a venit ploaia Daca nu ploua maine merg iar .

Cahrlei , deci vrei grec , da ? Pai sa fie grec ! Carma cauta fetii grec!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Am fost si azi in parc la plimbare cu bicla dar nu am pedalat decat 1/2 h ca a venit ploaia Daca nu ploua maine merg iar .

Cahrlei , deci vrei grec , da ? Pai sa fie grec ! Carma cauta fetii grec!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

GAta 'fetili' ma pun pe produs 'greci' ca in stoc nu am...
da ce facem ca aici reputatia fetelor din ro lasa mult de dorit
PS Al meu nu i grec....

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Trezirea si adunarea , hai , gata cu vara , la apel, va rog!

Merg sa vorbesc cu cineva de un job asa mai fara multe fite dar din care sa iasa banuti , apoi pe la o prietena sa o consiliez cu mobila si apoi in parc daca nu ploua .

Carma , eu nu vreau grec , cauta-i fetei .. dar al tau sot ce e si ce cautati akolo ?

Mergi la inceput

pai aici tot cald e.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Pe 31 august 2007 la ora 8 si 10 s-a nascut un campion.

Dulce si incapatanat, delicat si ferm, sensibil si iubitor.
Cand doctorii au spus ani la rand " nu puteti ramane insarcinata" tu i-ai contrazis si la 10 saptamani jumatate le-ai aratat ca se inseala si ne-ai salutat la ecograf. La 12 saptamani dansai de bucurie .
Am trecut impreuna prin multe si greutatile ne-au unit atat de mult incat abia ne-au despartit la nastere. Doctorii au spus " nu mananca, il punem pe perfuzii " iar tu te-ai incapatanat sa ii contrazici si sa le demonstrezi ca se poate ca dupa 4 zile de la nastere sa iei 90 de grame nu sa scazi.
Mereu intelept, m-ai invatat si m-a inveti, pas cu pas cum sa fiu mama si m=a rasplatesti cu imbratisari si imi stergi lacrimile si imi alungi tristetea cu pupici.
Iti multumesc ca m-ai ales sa iti fiu mama si iarta-ma daca nu sunt mama perfecta.
Sunt doar o mama care te iubeste, care te admira si care este mandra de tine!
La multi ani dragul meu! Sa cresti frumos si increzator , sanatos si norocos.Te iubesc puiul meu drag!

Mergi la inceput

SI DIN PARTEA NOASTRA
LA MULTI ANI CU GHIDUSII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Adica cum lasa de dorit ? Hai detaliaza te rog. :-) Apai daca ma gandesc bine si ei sunt cunoscuti ca niste cai naravasi super gelosi. Ma insel ? Poate gasesti vreunul in diaspora daneza. :-)

No sa va spun : Plec. S-a rezolvat cel putin la nivel teoretic (acum in practica om vedea) cu actele mele si am taiat-o la scoala. teoretic pe 5 oct am zburat.

Dar raman cu voi. La pestiuce.

Mergi la inceput