Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor cat e normal sa tina un sughit de-asta? Cred ca ne-a apucat si pe noi!

Cristina 31+

Cum va dati seama ca sughite BB?

luminati-ma si pe mine, pls!

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:

si acum cateva noutati si despre mine, ca ieri nu am avut timp sa intru:
am fost joi la eco. Mishcocila (adica BB miscacios) e bine, chiar mai mare cu o saptamana, are in jur de 1150-1350g,s-a intors deja cu capul in jos.
in rest, toate la fel, placenta praevia e la locul ei, nemiscata, cat se poate de centrala.
dar sa speram ca totul va fi bine.
am facut si dozarea de anticorpi ( pt Rh negativ) si au iesit absenti.
cu toate acestea mi s-a recomandat vaccinarea pt izoimunizare ;i un nou dozaj de anticorpi in saptamana 32.

Doream sa va intreb daca a mai facut cineva acest vaccin?

Moshulik +27
felicitari pt rezultate bune si bebe miscacios. ce frumos ca deja s-a intors cu capul in jos (asta daca i-ti doresti sa nasti natural)

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Multumesc, Bebecris, dar e doar un vis frumos nascutul natural.
avand placenta revia centrala care acopera in totalitate orificiul intern nu voi putea naste decat prin cezariana.

Moshulik +27
oof, nu conteaza important este sa fiti voi bine . eu totusi am sperante ca se va intoarce bebe (cu toate ca nu prea are loc, ca am uterul f mic) si sa pot naste natural.

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Bebecris, tot ce poti face este sa speri ca totul va fi bine, si asava fi!

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:

pai se simte o miscare ritmica, exact ca un sughit si care dureaza cateva minute bune eu cateodata incerc sa imi dau seama cum sta, dupa locul pe unde sughite

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Citat:

pai se simte o miscare ritmica, exact ca un sughit si care dureaza cateva minute bune eu cateodata incerc sa imi dau seama cum sta, dupa locul pe unde sughite

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

ahaaaammmmmmm
stai ca am sa urmaresc si eu sa vad daca le sesizez...

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ziua buna...din nou!

Am revenit, nu am mai mers la eco pana la urma ca mititelul a binevoit sa misune destul cat sa ma linistesc. Nu inteleg de ce imi face asta, vrea sa ma chinuie?
In schimb am mers la veterinar cu potaile ca a trebuit sa o tundem pe aia mica si blanoasa. E asa haioasa acum, nu mai pot de dragul ei

Lucianna La multi ani! Sanatate, fericire, noroc, o nastere cat mai usoara si un bebe cat mai cumintel!

Be_one multumesc pt urari, felicitari si tie pt semnatura!
Super tare povestea cu nasterea naturala fara epiziotomie, dar ma minunam... 4.650? am retinut bine? frate, ce copii mari! parca imi amintesc ca si Dimitrie a fost un bebelus foarte mare, nu? Bravo!

Legat de sughit, nu stiu daca asta e ceea ce simt eu in fiecare dimineata aproape, dar sunt miscari ritmice, nu cred sa dureze mai mult de 1-2 min, dar chestia e ca le simt ff jos in bazin. Ori bebele meu teoretic este inca cu picioarele in jos, capsorul undeva pe langa ficatul meu. Nu inteleg de ce simt sughitul asa jos?

Azi invitasem pe seara niste prieteni, nu le-am zis ca e ziua mea de nume, nu era important, dar chiar speram sa vina si acum m-au anuntat ca nu pot ajunge. Asa ca petrec cu voi... inghetata la liber!!! pentru toata lumea!

Incerc sa pun si eu cateva poze cu mine (si burtoiul) in contul meu de picassa si o sa pun un link, sa nu ziceti ca raman anonima.

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Be_one, jos palaria in fata dr. care a reusit sa faca treaba asta: ditamai bebeloiul de aproape 5 kg fara epiziotomie!!! wowwwwwwwww!!! zi-ne si noua cum il cheama pe dl. dr.!!! Da, intr-adevar mie mi-e f teama de epiziotomie pentru ca am auzit despre cateva doamne care s-au recuperat ffff greu... dureri si usturimi in timpul contactului sexual chiar si dupa 9 luni de la nastere...

35+

Mergi la inceput

Eveline, am vazut si eu pozele cu frumoasa burtica!!! Iar Bianca este absolut superba!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

am reusit si eu sa ma asez in sfarsit in pat.m-am trezit la 12 si am fost la piata la noi in drumul taberei, o activitate pe care nu o fac eu, deoarece sotului meu ii place sa faca piata, eu doar ii dau lista.
am zis ca mor de cald, oare cum or rezista bietii comercianti in chestiile alea acorite unde este clar efect de sera.
am dorit sa cumpar fructe ca sa nu ma mai infig in cutiile de inghetata si in ciocolata din frigider. dumnezeule, la noi in tara nu se mai culeg pomii fructiferi? am cumparat numai fructe aduse pe vapor, oare la noi nu se mai fac piersici si nectarine?
stiti vreun loc in bucuresti cu produse romanesti?

aura 35 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Aaaaa, e week-end azi la voi, de-aia bantui eu singura pe aici! Eh, pai distractie placuta, doamnelor!!!

Noi tocmai am mancat (pulpitze de pui la gratar cu sote de broccoli - aplauze, va rog!!!) si acum mi s-a facut un sooooomn! Dar am treaba prin casa si vreau sa ma si epilez pe picioruse, asa ca imi pun niste scobitori si ma apuc de treaba!

35+

Mergi la inceput