Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

eu am intrat azi intr-o farmacie si i-am luat lui bebi 2 biberoane din sticla de la nuk,pt 0 luni, diferenta dintre ele o face tetina, una-i tansparenta si mai subtire si alta-i galbena si mai groasa, cica-s anticolici.
oare astea din stica se pot pune in sterilizator?
imi doream sa cumpar avent, dar astia nu fconfectioneaza biberoane din sticla. acum sper sa fie bune

aura 35 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta camera zugravita cu patut in ea! Cred si eu ca ai emotii!

Pity si eu tot cu lenjeriile am probleme, nu gasesc mai ieftine si frumoase. Cele de la ikea sunt ok ca material dar mi se par urate imprimeurile ( nu dati cu pietre). Chiar asa, de unde sa luam noi lenjerii? Haideti fetele mai umblarete!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Kiti felicitari pentru achizitii!
Mai3 e superba casa voastra!
Chichiuta nu stiu daca ti-am mai zis dar semeni foarte mult cu sotul tau (bunica mea zicea ca daca semeni cu sotul/sotia inseamna ca sigur e jumatatea ta).
Buburuza ce frumoasa esti!Parca esti fotomodel!

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

toate bibe se pot pune in sterilizator. daca pot fi fierte sigur rezista si la aburi

tetina cea transparenta e din silicon sau latex iar cea galbena din cauciuc. cele mai bune sunt cele din silicon tetine se gasesc si separat de cumparat. adica daca gasiti un tip care sa ii convina, cum e a mea cu natura - niste tetine la 7 lei 3 bucati - atunci le puneti la orice bibe de alea. bine, daca se potrivesc ca si dimensiune. a mea cu tetinele nuk nu s-a inteles bine. le stragea intre gingii si nu lasa sa curga nic

uitati www.drbrowns.ro/" target="_blank"> AICI niste bibe interesante. noi am folosit si de astea pt ca regurgita la fiecare masa chiar daca ragaia bine. au fost bune, nu am mai avut regurgitari, insa avand in vedere ca aerul se aduna undeva la fundul lu' biberon se face ca un fel de spuma si nu mai vedeam gradatia cu cat a mancat

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dragelor
Kiti felicitari pentru achizitii!
Mai3 e superba casa voastra!
Chichiuta nu stiu daca ti-am mai zis dar semeni foarte mult cu sotul tau (bunica mea zicea ca daca semeni cu sotul/sotia inseamna ca sigur e jumatatea ta).
Buburuza ce frumoasa esti!Parca esti fotomodel!

32+

crina cu

Multumesc! Eu sper ca e de bine, mie-mi place de sotul meu, il gasesc tare haios nush de ce, ca doar de-aia l-am luat! Asadar cu cine-o semana bebe tot bine e!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Maitreyi tare frumusica casuta! S-o stapaniti sanatosi si sa fiti tare fericiti in ea!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta camera zugravita cu patut in ea! Cred si eu ca ai emotii!

Pity si eu tot cu lenjeriile am probleme, nu gasesc mai ieftine si frumoase. Cele de la ikea sunt ok ca material dar mi se par urate imprimeurile ( nu dati cu pietre). Chiar asa, de unde sa luam noi lenjerii? Haideti fetele mai umblarete!

Cristina 31+

Chichiuta .Eu am luat deocamdata decat o lenjerie de la my kids. Intra pe site si vezi-le poate-ti plac. Deja le-am spalat si le-am calcat si se calca destul de usor. Pretul e intre 80-90ron cu : cearceaf cu elastic, pernuta, plapumioara si aparatori.

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim mult de aprecieri fetili

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

am luat bibe ca sa le am, sper sa nu le folosesc pana pe la 4 luni cand plec la serv si va trebui sa se descurce singur cu ele.
am niste saniiii...masura G la sutien

aura 35 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

sa va povestesc o faza tare: vine sotul meu ieri acasa si-mi spune cum il alinta seful lui pe puiul meu Tudorica puta mica si Fane babanu. Am zis ca mor de nervi, cum isi permite coneva sa-i spuna asa puiului meu. Iar cand m-a vazut ca m-am enervat ingrozitor, mi-a mai povestit ca un coleg i-a spus ca vom avea un copil tiganos, ca amandoi suntem bruneti. Doamne, am zis ca-mi sta inima de nervi. Nu-l prind eu pe spalacitul ala .....da el de dracu. Ma lupt cu toata familia sa-i spuna Tudor si nu Tudorica, Tudorel, Teo.

aura 35 Tudor Stefan

Mergi la inceput