Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ola... deci e mult prea cald azi

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Cum va dati seama ca sughite BB?

pai se simte o miscare ritmica, exact ca un sughit si care dureaza cateva minute bune eu cateodata incerc sa imi dau seama cum sta, dupa locul pe unde sughite

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
eu nu mai inteleg nimic, la mine acum cateva seri se simtea cum sughite jos in stanga si a durat in jur de 10 min. asta inseamna ca ar fi avut capul acolo?? ca ieri la eco era cu capul sus in dreapta

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

DONNA asteptam pozicile!!!
BUBURUZA spor la jumulit!!!
ALEXUZA,FULGUTA!! voi pe unde umblati??

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS nu stiu ce sa-ti zic! Eu o simt mereu in acelasi loc,in dreapta langa buric!!! La mine sta cu capul in jos si cu picioarele in dreapta sus unde ma tot "calca" pe coaste!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Sunt si eu pe aici , va citesc . Am o zi mai urata , parca toti din jur vor sa ma enerveze , cred ca este una din zilele depresive in care as intruna, asa ca pe mine ma scuzati astazi

Burtica de 35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Caldura mare Mon Cher, caldura mare,azi noapte am zis ca ma sufoc , am patrulat prin casa pana la ora 3. Dimineata la ora 7 d-soara Catalina a venit si mi-a zis "mami mami m-am trezit" si eu din somn bine bine mergi la tati. Si tasu i-a dat drumu la desene si a adormit langa ea , intre timp si-a luat copilu olita cred ca ii era si foame la la ora 9 a halit 2 sandwisuri pe nerasuflate.

Despre colici Cata nu a avut dar am avut eu , nu pot sa va spun ce durerima luau din senin , nici nu ma mai puteam misca, parca ma taia, m-am gandit ca mai bine eu decat ea mititica.

Sughitul vad ca bebe Mihai inca nu l-a inceput .

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(31sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Hello!

Am intrat repede sa va invit la o felie de inghetata, sper sa nu se topeasca pe caldurile astea. Ca niciodata am renuntat la clasicul tort in favoarea inghetatei, dulcegariile nu sunt bune pe vremea asta.
Pot sa zic ca am ramas deja singurica, baietii au plecat la piscina, muncitorii sunt la datorie (pe la geamuri).....iar eu vorbesc la telefon .

Nu mai stiu cine a zis de suc concentrat pus in apa plata sau minerala....cert e ca de aseara am luat si eu si beau intr-o veselie, asa rece....e superrrr. Daca vreti va servesc cu un pahar si pe voi.

Pupici multi si stati la racoare.

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

La multi ani Luciana!

Tina, cu(36+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Ana, felicitari pentru reusita in privinta noului capitol!

Mergi la inceput

Felicitari fetelor cu vesti bune la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bre fetili da' bibi nu sughite di la cap ca doar nu face hic, hic ca noi sughitul lui (si al nostru numai ca noi mai facem si hic ) e o miscare ritmica a diafragmului, muchiul care desparte toracele de abdomen. deci cel mai probabil noi ii simtim spatele, gatul cand face asa

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput