"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Hello!! Iaca am venit si eu de la sala. Suuuppppeeerrr!! NNu credeam ca poate sa fie atat de bine la sala!! Ce o fi fost in capul meu de nu m-am dus mai devreme... nu stiu. Bine ca am dat peste un prof super care are multa rabdare cu tine, dupa fiecare repriza de exercitii faceam pauza 30 de sec. sau 1 min. dupa cat de intens era. Mi-a placut de mor. Pt. inceput am facut incalzire 10 minute apoi am inceput cu abdomene, banda, stepper (aparatul meu preferat combinat cu gantere de 1 kg., bicicleta, aparat multifunctional pt. brate, picioare si pt. spate- nu stiu cum se numeste si aparat de masaj cu curele care te relaxeaza... si la sfarsit streching de relaxare. Eu zic ca este bine. Pana acum nu am febra, dar am o energie de as munta muntii din loc.
In legatura cu vegeta eu nu o folosesc de loc, dar in schimb pun condimente la toate mancarurile ( usturoi, leustean, cimbru, ienibahar, sare, piper) ce cred ca ar da gust bun mancarurilor. Si la ciorbite de cate ori nu uit pun telina.
Astazi am papat la MD: cremwursti cu putin omleta + branza si 2 felii de pepene rosu (cel mai bun manncat in vara asta)
Gustare: pepene rosu;
Pranz: sote de ciuperci cu orez si ardei (nu mi-a placut de nici un fel)
Gustare: Cateva boabe de struguri;
Cina: Cred ca putina salata de rosii cu castraveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

M-am intors si eu de la Surduc , a fost fain exceptand cateva chestii.
Am facut si baie, am stat putin de tot la plaja, am hranit animalute ... :D nice de tot.
Am facut si gratare dar am dat 3/4 la pisici

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

uitasem raportul: Interval X Plus si ABS/Core X Plus
Asta a fost primul meu workout din P90X Plus si imi place foarte mult! 600 de calorii in total.

dimineata am mincat niste dovlecel bio facut la cuptor, simplu cu scortisoara, snack un shake low calorie cu PB2 ala, o nebunie!
la prinz un polonic mic de ciorba de linte cu leustean si citeva linguri de mincare de praz cu mung bean sprouts, FARA paine.
am baut o canita mica de kefir si ma declar happy

HANNEN, astazi imi cumpara sotul de pe traseu taitei din aia japonezi! abia astept!!! am sapat pina i-am gasit la un magazin in Toronto; cred ca asta voi minca diseara...
cum o fi sa fii satul fara sa te mustre constiinta ca ai mincat 800 de calorii o data? ba din contra: numai 10-20...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca in total astazi ma facut miscare cam 2.5 h.

Mergi la inceput

Xio nice de tot faza cu hranitul animalutelelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ola fetele, vad ca la abdomen extra plat se discuta despre mancare, asadar ma bag si eu in discutie..
Eu nu gatesc cu vegeta, ii cunosc gustul si ma strepezesc. Tot ce mai foloseam pana de curand era borsul Knorr, pen'ca aici in America n-am de unde bors normal, facut de mama.. Dar am renuntat si la Knorr si acu pun otet/lamaie dupa ce sting focul.. E bun, le place la toti..

Hannen, sa-ti mai zic si eu un secret, poate il stii. Morcovii si ce mai fierbe greu (ardei, telina, pastarnacul) le pui separat de oala mare intr-o ulcica mai mica si le fierbi cu putina apa si ulei, atat cat sa se evapore apa. Eu pe morcovi ii dau pe razatoare (de fapt ii pun in rasnita si ii fac mici, din cauza de fetita mofturoasa la vederea lor prin ciorba) si iese un fel de pasta portocalie, da o culoare frumoasa ciorbei..
Dupa ce fierb toate legumele in oala mica, le pun peste oala mare (daca am fiert acolo carne ) si potrivesc mancarea de sare.. Apoi spices, care intr-adevar fac mult..

Azi am facut un pateu de dovlecei a iesit ff bun pentru vremea calduroasa. Sport nema pana acum, dar am 62 de kg

Cine are mama parola aia? ce trebuie sa facem s-o primim , sa dam spaga, ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

allure, hannen imi dati si mie un link de pe netul asta mare cu taieteii astia fantastici care au numai 20 calorii? noi mancam multe paste (copiii) ma uit sa le iau bio, integrale etc dar ma gandesc ca as putea inlocui cu taieteii astia si mi-as baga si eu o lingura de mancare in farfurie ca nu ma laud dar sunt un maestru al pastelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Allure am vazut acum poza cu Carliz, nu stiu de ce aveam impresia ca are sani mari mari . Retrag, dar ca alura mi se pare ca semanati (exceptand sanii ).
heidi klum e tare frumoasa si arata incredibil.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Macrina, am trimis parola pe PM. Cer ca spaga album cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

allure, hannen imi dati si mie un link de pe netul asta mare cu taieteii astia fantastici care au numai 20 calorii? noi mancam multe paste (copiii) ma uit sa le iau bio, integrale etc dar ma gandesc ca as putea inlocui cu taieteii astia si mi-as baga si eu o lingura de mancare in farfurie ca nu ma laud dar sunt un maestru al pastelor

Marina

au de fapt zero calorii dar eu planuiesc sa pun ulei de masline si busuioc

googaleste dupa " miracle noodles" ca eu sint pe mobil acu si e dificil. Am sunat la magazin si zicea ca se vind ca piinea calda :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput