"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

'neata, la mine!

n-am nimic de adaugat decit s-o informez pe hannen ca 1 lb are aprox 450 gr...nu stiu la ce s-a referit Shaun dar e imposibil sa fi slabit in 45 de min circa 6-7 lbs Poate era vorba de progresul total in cadrul programului la nivelul respectiv :)

Puskin, tot femurul te doare? Sau acum e altceva? Ai fost la doctor?
Te doare mereu sau numai la efort?
Si eu m-am sculat cu o durere de coloana de la vremea asta ciudata si umeda :(
Oare ce sport fac eu azi??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

eu m-am indragostit recent de orezul brun...inainte mincam numai jasmine white rice care e usor de fiert, fluffy si are un gust/ miros minunat darrrrrrrrr...e ALB si lipsit de orice minerale, vitamine, fibra, respectiv inutil.

Fierb orezul intr-o masina speciala - rice cooker - si e simplu: pun apa si uit de el, se face singur.
Asta mi-am facut ieri la prinz...am pus peste el o lingura de sos de spaghete, ulei de masline si nitelush parmezan pt gust
Al meu a strimbat din nas...cica el vrea pilaf clasic (cu prajit de ceapa, etc ) I-am zis sa-si faca daca pofteste

ma uit ca e aproape gata kefirul meu il mai las citeva ore sa fie 24 fix si apoi il bag la frigider...am un borcan de 1 kg, pina maine seara cred ca e gata :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hannen draguta mea, asa este, are altfel de gust cu vegeta/knorr/secretul gustului, DAR la un moment dat ti se pare, si asa este, ca este ff chimic.
Eu fac asa: pun morcovi, cartofi si dovlecel (cam asta pun si la mancarea Andreei dar o pasez) la fiert, cu sau fara pui (daca pun pui, oricum il fierb inainte si separat, mie "bunatatea" aia de o lasa puiul mi se pare bleah, zeama ce s-a scurs din carne, in fine), asa, pun la fiert legumele cu o ceapa mare si dupa ce au fiert le pun sare, piper si patrunjel. O mai gust sa vad de sare, e buna si asa, patrunjelul o face sa arate super, a supa/ciorba, ii da si miros, nu mai e apa alba cu legume . Daca fac si galusti e si mai frumoasa, nu mai arata deloc a apa chiioara.
Eu dupa un subiect de aici de pe forum m-am decis sa nu mai pun deloc chimicale din astea in supa/ciorba.
Mai e ceva: eu oricum nu imi traiesc viata/cresc copiii de pe net. Mie mi se par teoria conspiratiei multe, eu sunt mai pragmatica un pic din unele puncte de vedere, mie chestiile moderne de alimentatie/vaccinuri etc mi se par atat, chestii moderne, DAR daca atata lume poate face mancare buna, si chiar buna fara cele mentionate, atunci pot si eu

Scuze de off topic si va pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

HANNEN, secretul e in spices !!! Verdeturile si condimentele potrivite dau gustul mincarii...ca doar asta este si in vegeta (plus o tona de sare si conservant!)

Nu mai folosesc de mult vegeta si nu ii simt lipsa de loc. Folosesc sare de mare gata condimentata cu ierburi (totul natural, marca Vogel) si la sfirsit pun patrunjel, leustean daca am, marar, usturoi, cumin, turmeric, saffron...ce merge mai bine.
Secretul la ciorbe este sa pui tot felul de radacinoase: morcov, patrunjel, pastirnac in catitati generoase plus telina, ceapa, ardei rosu/ verde si sa le fierbi la foc mediu/mic, nu pripit pe fuga (de aia mincarea la slow cooker iese asa gustoasa)

Acum depinde si de calitatea vegetalelor...eu mai cumpar organice cind gasesc - face o diferenta enorma! sau iau de la ferma mult mai gustoase.
Fac ciorba o data pe saptamina, de pofta...sint constienta ca mincarea gatita e inferioara celei fresh dar ciorbele ma ung pe suflet, nu pot fara :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Allure,m-am gindit eu in timp ce-mi aduceam fetele acasa azi(eu cind conduc am timp de "crosetat") ca nu are cum sa fie 5-6-7 lbs...din amintiri am realizat ca 1lbs. are citeva sute de grame si chiar ma gindeam ca ori eu eram prea euforica si n-am inteles ce vru sa zica,or el se referea la nivelul programului(or fi fost in a n zi de training).

Claucia,Allure,dragutelor dar si eu pun spices& herbs la mincare ,nici nu se discuta.De la ciorba nu lipseste patrunjelul si frunze de telina la urma.Acum am marar si desi in ro. nu puneam marar la ciorba,acum mai arunc citeva frunze (leustean nu am ca nu a vrut sa iasa in ghiveci pe balcon)Iarasi ciorba eu nu o las "alba" ci ii pun rosii.Daca fac cu pui,nu-l pun niciodata crud,direct in ciorba-ehe,chichitele mamei(ca miroase urit,ca nush ce)
Secretul cu mincarea facuta la foc mic il stiu de cind eram copil,si mama si mamaia mi-au impuiat capul ca mincarea buna se face la foc mic.Insa la capitolul radacinoase m-ati lovit in aripa!Din nefericire nu gasesc nici pastirnac,nici patrunjel-radacina,nici telina -radacina...NIMIC.Patrunjel si telina numai frunzele,respectiv tulpina.Nici sfecla n-au(ca am pus varza la murat in iarna si am colorat-o cu varza rosie,ideea lui mama)
Celelalte spice-uri,am casa plina (saffron,turmeric,cuisoare,foi de dafin,all spices,organo,cumin,garam masala,amestec de curry powder)
dar astea nu pot fi folosite la ciorbe ,supe si tocanite
In fine,mie nu imi place gustul mincarii fara "vegeta" ,mi se pare ca`i zama lunga si chioara.

************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

io ma tin pe pozitie, nu am mancat carne gratar sau mici. sambata am mancat max.1500cal. fara sport, dar treaba f multa, curatenie casa& gradina. facut mancare, apoi au venit musafirii si am stat pana tarziu. porcarii doar: tort si pavlova, dar bucatele f mici.
noroc ca nu beau alcool, nu imi place.
ieri m-am trezit tarziu. am mancat d-ale mele si iara tort seara. nu am facut sport, am facut treaba iar in gradina, apoi iar musafiri, apoi plimbare cu sotul.
si mie imi plac ciorbele, supele. chit ca fac o ciorba de burta sau una cu alge, nu folosesc vegeta, nu am folosit deloc. doar sare(preferabil de mare) si spices diverse uscate. sau fresh. atat.

ALAPTATUL HELPLINE


de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele



POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am revenit intr-ale eterului. Sunt foarte ocupata in perioada aceasta asa ca tac si fac.

Sport: alergat vineri si azi. Sambata m-am dat pentru prima data la un 7-.M-am dus binisor 3 sferturi din traseu, c-o singura oprire. Sunt multumita. Astept sa se puna podurile in chei, ca le-a luat viitura ca sa pot sa merg sa muncesc pe gepeto. Si asta in paralel. Duminica odihna si rezolvat agenda pt saptamna asta de-a inceput.
Azi mai am in plan exercitii in pod, pe gullich, panoul ala format numai din cateva letzuri de lemn inclinate.


Deus, no comment. Din pacate cunosc si eu creaturi din acestea barbare, a caror existenta se invarte in jururl rotisorului. Bleah. In plus avem de-a face des cu patura sociala a grataristilor, deoarece oriunde am merge, in orice zona, pt diferite trasee e pliiiin de ei. La suncuius e ingrozitor caci sunt la cativa metri d eunele trasee si iti vine literalmente fumul prajelilor in oki tocmai cand esti in centrul concentrarii si al pathosului sportiv....cazi dracului in coarda de greata, nu alta...in alte zone e mai ok, nu sunt asa aproape, dar tot printre ei treci.
Asta avem cu asta iesim in fata. Eu nu-mi pot inchipui cum trebuie sa fie sa ai atata lipsa de ocupatie, hobbyuri, substanta incat sa centralizezi si sa axezi o intreaga zi in jurul mancatului. Te trezesti ca sa mergi sa grataresti. Ajungi, tot la gratarit te gandesti. Grataresti intr-un final, momentul propriuzis al hapaielii e destul de scurt fata de intreaga ceremonie care decoreaza procesul asta gratarian. Si apoi datorita faptului ca ai mancat de 10x mai mult decat poate duce organismul tau stai cu burta la soare sa digeri ca doar mai este mancare....si o iei de la capat.

Nu mai zic ca ma intristeaza.

Allure pentru paza de coasta. A fost totul smooth cand ai fost tu de garda . Am citit faza cu kefirul din lapte vegetal.

Astept acum sa vad daca se inmulteste indeajuns ciuperca lui Lumi.

Iti tin pumnii sa rezisti cu brio, Luminita! Si mai mult, sa tii piept rudelor care vor incerca sa te indoape ca pe-o gasca de craciun!!!! U go girl, ce dracu!!! SPUNE NU CARNATILOR!


edit:
Si io-s contra vegeta, si-s pornita rau de vreo 7 ani, asa de cand cu copilul. Baga de seama Hannen ca e foarte periculoasa din cauza glutamatului aluia de sodiu pe care-l contine, la fel ca mezelurile, supele la plic si alte condimente de genul. Fa-ti tu acasa, din sare marina, condimente muuulte si legume desicate. Pui telina patrunjel morcov rosie ardei la uscat si le maruntesti bine amestecate cu restul de mai sus. Asta daca nu gasesti de cumparat vegeta bio, care e tot aceeasi faza de am dictat-o inainte. In plus si asta e discutabil....o fi ea, supa, zeama chioara, dar crede-ma te obisnuiesti repede si ciu asta. Mai ales ca esti mai castigata. Pierzi gust dar castigi sanatate. Vegeta sux.....

Va pup si mai viu cand mai am noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Allure, in zona femurului ma doare dar nu imi dau seama daca e durere de os sau de musculatura. Ma doare cand merg mai mult pe jos, daca stau acasa pe scaun nu simt nici o durere. Astazi vad ca mi-e mai bine, o sa incerc sa fac o plimbare mai incolo sa vedem daca mai doare sau nu.

Am mancat de pranz la ora 16.00 ca pana acum am fost plecata de acasa cu diverse treburi. Am mancat o salata cu rosii, ardei si ceapa verde, putin ulei de samburi de struguri si branza ( un pic de telemea, un pic de urda).

Sa vedem daca mi se mai face foame diseara...ar trebui sa merg sa cumpar niste peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

puskin,cum e uleiul de seminte de struguri??Si eu vad peste tot si habar nu am de`i bun la ceva.Am mai gasit si alte minuni de uleiuri ,imi scapa acum dar oricum erau combinatii interesante.

Baby,interesanta ideea ta ,trebuie studiata dar ma gindesc daca tot le pun pe alea proaspete,ce rost are sa mai pun aceleasi vegetale dar uscate(adica duplicat).Se simte vreo imbunatatire la gust?
Si ma mai gindesc ca poate daca va dau voua sa gustati supele/ciorbele mele vi s-ar parea gustoase,poate doar mie mi se par fara gust ca`s invatata cu chimicalele.

Sabina,am uitat si ma tot tin sa-ti zic de citeva ore incoa,sanatate multa si sa porti noua achizitie cu placere si cu spor.
Despre in,cum sa facem?Daca comandam,unde sa-l trimita aia?

************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

puskin ce sport faci tu, ca nu mai tin minte? alergi cumva?
eu zic sa-ti iei un "foam roller" si sa incepi self massage pt muschii principali (quads, hamstrings, IT band, glutes) ca in filmul asta: http://www.youtube.com/watch?v=0ZIl0QxOgKc

face minuni!! daca durerea e musculara (si probabil e) dispare ca prin farmec.
e bun de fapt pt tot corpul: http://www.youtube.com/watch?v=iwr9r62ng10

am uitat sa spun ca este un instrument modern de tortura doare de mori daca ai muschii "tight"...dar efectul e terapeutic.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput