Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
plateea spune:
roxy, de urari!
bea... abia astept sa ne aduci vesti bune!
al3csa... ce bine mananca mini-maxi... bravooo.. ...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa si binenteles dam de baut azi...FACEM 7 LUNI...asa ca pentru voi tot ce va pofteste inimioara... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Multumim sa fiti sanatosi si sa cresteti mari-mari
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Iulenca sa-ti traiasca mandretea sa fiti sanatoase si fericiteMP Sa fi sanatoasa si fericita de cei 2 puiuti distractie placuta si ma bucur pt mutarea voastra sa va fie de bine si la cat mai mult belsug
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
simplicity spune:
LA MULTI ANI MP
Sa ai o viata implinita,copii si sotul sa iti fie mereu alaturi,sa te iubeasca,sa te pretuiasca.....multa sanatate si multa bucurie sufleteasca.........
pupici de la norutza ta mica si un buchet imens de de la mine
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
La multe lunite Dragos-Andrei de Ale1212xa
La multi ani Mariuca de Iulenca
Sa va bucure mereu copiii....
simplicity spune:
citat din mesajul lui plateea neataaaa... ce face fluturelele??? alexa... mc de coffee si LML sarbatoritului! LML tuturor sarbatoritilor, inclusiv cei pe care i-am ratat ieri! intrebare intrebatoare daca nu va suparati: cat poate sa dureze maxim de la inceputul durerii pana la eruptia propriu-zisa a dintelui? ca al meu de 2 sapt urla, dar dinti ioc. il doare sus mai tare decat jos si se calmeaza numai cu dentinox. dar daca mai dureaza 2 luni, in ritmul asta, una bucata zombie isi da demisia... mamicile cu experienta, sau poate yasmine, heeeelp! altfel zis, duminica placuta! o astept pe cris.m sa-mi coloreze duminica... nikole, ce mai faci?? eu tot te mai iubeeesc... stiu ca ati spus ca n-am voie, dar mie tot mi-e dor de catalutza si irina si MS si caprita si strumf... na! loreeex... mai punem de-o intalnire? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
haircut spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Dragos-Andrei de Ale1212xa La multi ani Mariuca de Iulenca Sa va bucure mereu copiii.... Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Neata!
Subscriem si uram si noi de bine sarbatoritilor!!!
o urare speciala pentru MAMIDEPUIUTI Sa fii mereu la fel de optimista si plina de energie, draga noastra
Noi pregatim bagajele, fugim o saptamana la parintii mei ca nu se mai poate in canicula asta
de Maia Ilinca (29.01.10)
simplicity spune:
citat din mesajul lui haircut Neata! Subscriem si uram si noi de bine sarbatoritilor!!! o urare speciala pentru MAMIDEPUIUTI Sa fii mereu la fel de optimista si plina de energie, draga noastra Noi pregatim bagajele, fugim o saptamana la parintii mei ca nu se mai poate in canicula asta de Maia Ilinca (29.01.10) |
al3csa spune:
Buna ziua
LA MULTI ANI MP
La multe lunite Dragos-Andrei de Ale1212xa
La multi ani Mariuca de Iulenca
Da ce bn a fost la mama ieri!!! Of mai vreauuu!!!
Azi sunt singura . E asa de urat duminica sa fii singur . Si e asa de cald afara .. Mi-ar fi placut sa ies si eu afara ca am inebunit in casa dar nu pot sa iau AC dupa mine sa fie mai racoare macar la carut acolo .
Sa aveti o duminica frumoasa
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Multumim! O sa fie greu fara tati, Maia s-a inteles super cu el saptamana trecuta cat a fost in concediu, numai cu el a dormit ziua, la mine facea mofturi, cand o lua el in brate(pe pat, dar tinuta la pieptul lui) adormea imediat, somnifer nu alta sa vedem daca ii va simti lipsa la parintii mei.E prima dara cand ne despartim de cand e Maia si eu am ceva emotii, dar sper sa fie bine.
Mi-am amintit!!!
ANDREEA de Xela, LA MULTI ANI, pui drag, sa cresti mare si cumintica...si la fel de nastrusnica distractie placuta azi!
de Maia Ilinca (29.01.10)