Luarea in spatiu

Luarea in spatiu | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

M-a rugat o prietena sa fac asta ca sa-si poata face buletinul pe Bucuresti. Mai exista asa ceva? Ce presupune asta concret? Ce drepturi ii confera?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

M-a rugat o prietena sa fac asta ca sa-si poata face buletinul pe Bucuresti. Mai exista asa ceva? Ce presupune asta concret? Ce drepturi ii confera?
da, te duci la politie si iti arata ei ce acte iti trebuie - in principal actele de identitate si cele de proprietate a apartamentului in care vrei sa iei in spatiu; presupune ca persoana aceea are domiciliul legal la tine si implicit carte de identitate pe acea adresa, deci chestiile oficiale - impozite, amenzi etc vin la adresa ta; daca are si dreptul legal sa locuiasca acolo - asta nu mai stiu, dar banuiesc ca daca vrea sa stea la tine nu o poti impiedica legal si te-ar putea reclama ca nu-i dai drumul la usa

Mergi la inceput

PS: daca sunt mai multi proprietari pe apartament trebuie sa fie toti de fata sa semneze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Profit de topic sa intreb si eu ceva on-topic.
Anul viitor ma marit. Sotul meu e "luat in spatiu" de tatal lui in apartamentul care este pe numele tatalui lui si in care dealtfel si locuim. Cum procedez dupa nunta sa am acelasi domiciliu? Trebuie sa ma ia in spatiu si pe mine tatal lui?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_114233/luarea-in-spatiu.html

aici sunt datele exacte si raspunsul la intrebarea din prima postare - in esenta proprietarul poate revoca dreptul de sedere in spatiul respectiv si daca persoana continua sa stea poate fi evacuata legal

Mergi la inceput