Paralizia celebrala hipotona.
Raspunsuri - Pagina 2
G.AURA spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari ,legat de sebi nu pot sa spun ca este un copil normal dar niciun copil foarte afectat este undeva la mijloc la kineto suntem cel mai bine de acolo asa cum arata ,el intelege absolut tot dar nu leaga propositii subiect ,predicat,acum de cateva zile a inceput sa zica cal,baie,pui.Aseara la kineto ne-a recomandat o doamna doctor neurolog de la orto-clinic ,am cautat pe net nu am gasit comentarii despre dansa ,lucreaza si la grigore alexandrescu,dar am inteles ca pleci lamurita de acolo,consulta copilul foarte bine,poate cine stie ne da un tratament ,poate ne recomanda rmn,eu am crezut ca nu i-l recomanda ca este anestezia mai periculoasa,substanta de contrast.Noi pe 30 sept. avem de facut o internare la ogregia la doamna burloiu asa am stabilit ultima oara la consult pentru niste testari genetice ,mai multe investigatii dar inca nu m-am hotarat daca ma duc,i-mi este frica sa stam vreo 3 zile internati si mare lucru sa nu i-i faca.
G.AURA spune:
A,aveam o intrebare paralizia celebrala nu se vede la ecografia transfontanelara,atunci nu s-a vazut nimic.
G.AURA spune:
A,aveam o intrebare paralizia celebrala nu se vede la ecografia transfontanelara,atunci nu s-a vazut nimic.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui G.AURA A,aveam o intrebare paralizia celebrala nu se vede la ecografia transfontanelara,atunci nu s-a vazut nimic. |
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bee spune:
Aura, la ecografia transfontanelara nu se pot vedea toate leziunile care pot produce PC. RMN-ul e cel mai exact, daca vrei sa stii ce a cauzat problemele! Tragedia e ca o leziune minora pe scoarta cerebrala (un moment nesemnificativ de hipoxie intrauterina sau la nastere) poate genera efecte pe termen lung. Cat despre tratament, din ce stiu eu kinetoterapia e cea care da rezultatele cele mai bune, chiar daca in timp. Medicamente minune nu exista pentru asa ceva, din pacate. Off, am fost si noi "acolo" si am plans si stim despre ce e vorba. Cand am inceput exercitiile cu fetita mi s-a spus ca nu se stie in cat timp si cum se va recupera. Ea era foarte micuta.
Sanatate multa!
G.AURA spune:
Draga Bee sa inteleg ca fetita ta s-a recuperat total si problema voastra era tot hipotonia sau mai avea si alte simptome,eu sunt constienta ca,avem nevoie de multa kinetoterapie rezultate se vad chiar si dupa 3 luni i-si tine capul bine merge mai drept .