Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eu mai pot face depresie acum? ...deci Arianna nu a dormit de cand am adus-o de la spital mai mult de 3 ore legat. pot numara pe degete noptile cd a dormit mai mult de 3 ore legat in primul an. Lipsa somnului pe mine m-a daramat, mai ales ca dimineata ne trezeam si de 3 ori/sapt mergeam la kinetoterapie si trebuia sa conduc cu copil care uneori urla in scoica
Iar perioada cu treziri la 45 de minute a fost EXTREM de epuizanta. si totsui am alaptat-o pana am ramas gravi din nou. Diversificarea a fost nasoala, ca am lasat-o in pace, in ritmul ei, nu am fortat-o, desi simteam cum mi ies peri albi
A..zic acum ca uit. Eu p tArianna am comandat multe chestii mari (tarc, bouncer, leagan graco, jumper) de pe bimbomarket.it. Desi transportul a fost cam 70 de euro, am iesit la jumatate d epret fata de RO. Au si patuturi si carucioare. Va puteti cupla 2 fete daca vreti doar cate ceva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Am si eu o intrebare .. voi ce parere aveti de susezete ? Ati folosit, veti folosi? Se poate fara? Si daca iei susezete trebuiesc sterilizate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ursoaicele ...helppp...
vreau si eu pm cu username-ul de la gmail...am parola dar mesajul cu adresa l-am sters din greseala!
mersi

Fericita 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am fost impotriva suzetei, dar pana la urma am insistat cu ea, ca nu vroia s-o accepte, dar aveam nevoie pe drum, in masina. a primit-o f putin, ca apoi m-am simtit vinovata si nu i-am mai dat-o. bine, nu era mare fan, asa ca nici n-a cerut-o.
eu am folosit sterilizatorul pt pompa de san. Mi s-a parut normal s-o sterilizez dc stocam laptele la congelator Mai sterilizam si lingurita cu care ii dadeam siropele, picaturi pt colici.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Vaiii ce semnatura veche aveam ....rectificam :d

Fericita 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Buna fetele!

Am revenit si eu din vacanta la mare si cand voiam sa pun niste poze, am constatat ca vechea parola nu merge. Puteti sa mi-o trimiti si mie pe PM?

24+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

as vrea sa fiu si eu in stare sa-mi dau cu parerea , dar fara o experienta anterioara........ nu pot decat sa citesc parerea mamicilor si sa bag la cap

de aceea le multumesc mult pentru impartasirea experientei lor

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

La mine ramane placenta previa, asa ca cezariana scrie pe mine. Cum credeti ca e mai bine?Anestezie generala sau epidurala?eu cred ca ultima varianta. Alinushca, tu cum ai facut la prima sarcina?

26+

Mergi la inceput

ce ironie.......... stau juma'de zi sa citesc tot ce ati scris cand eu nu eram pe forum si cand ajung si eu la zi si incep sa comunic........ nu mai e nimeni

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

La mine ramane placenta previa, asa ca cezariana scrie pe mine. Cum credeti ca e mai bine?Anestezie generala sau epidurala?eu cred ca ultima varianta. Alinushca, tu cum ai facut la prima sarcina?

26+

din cate stiu eu, dar fara a avea o experienta anterioara, anestezia generala este recomandata doar daca medical este aceasta necesitate, altfel este de preferat sa fi constienta imediat cand ai nascut...... sa-ti vezi si tu bb

repet, vorbesc din ce am auzit si eu in stanga si in dreapta

23+

Mergi la inceput