Romania pitoreasca fara pet-uri

Romania pitoreasca fara pet-uri | Autor: buli

Link direct la acest mesaj

planuim o mica vacanta in curind.
nu sintem hotariti unde, dar o posibilitate ar fi un traseu in Ro.
kinderul (6 ani) a vazut carpatii orientali, valea prahovei, zona brasov-sighisoara, delta, litoralul.
asa ca am vrea altceva.
bun, eu cam stiu ce e frumos, dar in ultima vreme am un pitic pe creier si nu mai vreau sa vad pet-uri in vacanta. sau ruine de pe vremea lui ceasca. sau fier-beton rasarind demaistiueuunde.

am in vizor: baile felix+apusenii+pestera ursilor sau tara hategului+cazanele dunarii.

boon!
si acum intrebarea: cum sint zonele de mai sus? ca amenajare si curatenie.
de frumoase stiu ca-s frumoase, am fost, dar multi ani in urma.

sa explic un pic intrebarea mea.
acu doi ani am fost la sulina si ne-a placut grozav, era curat, simplu, nebunie. anul trecut au aparut sezlongurile de plastic pe plaja si pungile de seminte :(.
anul trecut am fost la 2 mai si saturn, anul asta au amenajat plaja dintre saturn si venus, deci au napadit plasticurile si "civilizatia" si acolo.

cautam frumos, natural, curat. exista?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

off topic, dar totusi on
eu nu am vazut in Ro loc fara peturi si gunoaie; oriunde-am fost si in orice creieri de munti am ajuns - peturile erau si ele acolo!
asta pentru mine e o mare durere, ca in Ro eu nu cred sa mai existe ceva "curat, frumos, natural"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Nu cred ca vei gasi, sincer, un loc unde sa nu fie asa ceva. Pe portiuni scurte, da, dar pe arie mai larga no way. Eu am fost in Tara Hategului si Retezat in urma cu o luna si muuulta mizerie am vazut pe parcurs. Sunt complet dezamagita si trista ca nimic nu se schimba. Nu e posibil sa vezi maldare de gunoaie in centrul Hunedoarei (tot in zona zic ca e) langa castel, in Hateg, drumuri proaste, lucrari peste lucrari, multe nesemnalizate, lipsa indicatoarelor turistice si rutiere, si tot asa. Mare pacat, ca zona e realmente frumoasa, ai ce vedea, dar emana lipsa de interes local si in unele locuri chiar nepasare totala.

A, si fier-beton si ruine de pe vremea lui Ceasca sunt PESTE TOT!

Mergi la inceput