Viatza in Germania (62)
Raspunsuri - Pagina 10
DidiAlex spune:
Alexandra, fix arpacas mi-am adus io din ro. Daca nu gasesti da-mi un PM sau mai bine un mail pe diadi0404 pe yahoo.com si ti-l trimit io pe acesta. io am luat ceva bio care semana cu arpacasul sar nu a fiert nici in 5 ore asa cum stiam io.
anangel_lexi spune:
Didi, esti o draguta, iti multumesc mult, dar chiar nu as vrea sa-ti iau tie arpacasul, m-as simti foarte prost. Lasa ca gasesc eu pana la urma.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
helbi spune:
Lexi, mergi la turci, sigur gasesti acolo. Daca nu, zi-mi si.tzi iau de aici. Tipa care ea de la turci face de ani de zile (e o femeie in varsta) si nu a avut pb cu cel alb.
Christel spune:
Fetele aveti din intamplare vreo vigneta din Austria(din aprilie 2009? sau vreun bilet de avion de atunci din Germania spre Rom.?
Am depus actele acelea(cu ajutorul acordat parintilor)inca de asta primavara dar se pare ca vignetele s-au ratacit cu mutarea noastra, ca nu le mai gasesc si azi a venit o hartie de la ei sa le ducem ori vigneta ori vreun bilet de avion ca justificare ca am fost atunci in concediu cand am lasat banii parintilor.
vikinga spune:
Buna dimineata fetelor, va salut cu drag pe toate si va intreb rapid ceva, ca-i greu cu timpul de cind sunt 3 copilasi:).Tre sa-mi fac pasaportul la Consulatul din Berlin si nu stiu ce gara sa aleg sa fie aproape de consulat, ca programul e pina la ora 14 si tre sa ma misc repede prin oras. Daca stiti orasul poate ma indrumati, merci mult. Cu masina nu e nicio sansa sa ma descurc intr-o zi dus- intors ca e invazie de turisti.Si imi trebuie o traducere pt Freizügigkeitsbescheinigung si nu-s hotarita daca ar trebui sa o fac la sectia consulara ori la un traducator autorizat, din cite inteleg de pe siteul consulatului, numai actele civile au nevoie de apostila de la haga, astea eliberate de autoritatile nemtesti trebuiesc doar traduse si atit, dar mai stii! Ca nu am timp sa mai astept si apostila aia, de sa zicem ar fi trebuit sa o aiba si ma gindeam sa fac tarducerea in cadrul consulatului. dar oare se misca aia repede pe acolo, e timp si de traducere si pt depunerea actelor?are cineva vreo idee cum e?PS: panseluta salutari, scuze ca nu am raspuns, am fost plina pina peste cap cu plecari in mini vacante, iesiri pe ici pe colo, munca si mai ales intrarea in clasa intii a lui Aldo. gata am terminat si petrecerile cu ocazia asta si intram iar intr-un program mai normal.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
aschiutza spune:
Vikinga, eu cind am fost la consulat am coborit la gara centrala (Hauptbahnhof)si de acolo am luat S-Bahn o statie pina la Berlin Friedrichstraße (dureaza cam 3 minzute, ai nevoie de un bilet pe care trebuie sa il stam,pilezi pe peron, intren nu se poate, eu bineinteles nu am stiut ) de acolo esti in 10 minute pe jos la consulat.
Cu traducerea nu stiu cum mai e, in 2003 am avut nevoie sa traducem nu stiu ce hirtie si ne-a trimis de la consulat la mama naibii in Berlin la un traducator autorizat. Nu stiu daca acuma fac si la ei traduceri, mai bine sana sa te informezi...Edit: mi-am adus aminte ca noi am vut nevoie de traducere din romana in germana,deci nu se pune experienta mea cu ce ai tu nevoie.
vikinga spune:
merci aschiutza, pe jumate am aflat deja:)sa vedem de stie careva de traducere.incerc sa sun dupa ora 14 cind se incheie programul la ghiseu, ca pe siteul consulatului asa scrie.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
kariguld spune:
hallo doamnelor
o intrebare la voi, mi-ar trebui bicarbonat si nu stiu pe unde sa mai caut. am intrebat pe la Kaufland si Marktkauf, nu este.
aveti idei unde sa mai intreb? Danke
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
Alina spune:
Fetele,apropo de arpacas.Am arpacas din Ro,mi l-a adus mama anul trecut.Oare o mai fi bun?Pe el scrie o data,dar nu stiu ce e cu ea,nu scrie ca ar fi termen de expirare.L-am desfacut,e ok,nu miroase suspect.
Cind ma intorc din concediu as face si eu o coliva.Da,stiu ca se da de pomana,se face la parastase insa eu as face asa ca un desert,nu am mincat de ani de zile coliva .
Cine urmeaza sa nasca?Panseluta,tu?
Noi zburam duminica dis-de-dimineata spre Spania si abia asteptam .
ginutaC spune:
Bicarbonat se gaseste la magazinele de rusi. Parca SODA ii zice, dar nu mai sint sigura, intreaba acolo.