Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor am ras de am crezut ca mor cu tzatzele voastre.....si o sa mai creasca.... Eu m-am cantarit azi si vad ca m-am ingrasat maxim un kg. Hai Bebelu cu vesti bune Mirela parca si tu ai hemoglob mica nu?Atunci de-aia ti-a fost asa rau PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
nu radea ca s asa grele
ce silicoane, ce implanturi

e mica bat o vina, luni era 9,6, iau fier tablete, ferro gradumed
si la prima sarcina am luat kile de fier
la cat sunt de mult n ai zice ca s o anemica
si mami de Vlad (12.12.1999)
tierry spune:
Fusei si eu la doctori si m-am enervat
Cum sa fie diabet daca glicemia e normala? Da' totusi o fi din ala renal.. da' sa fac totusi testele date de diabetolog sau sa ma duc la nefrolog. La laborator imi zice: "doamna, nu facem teste de glucoza la gravide, ca nu ne asumam riscul, daca vi se face rau? Mergeti la spital, sub supraveghere..." insa acolo imi trebuie trimitere si n-am, deci inapoi la medicul de familie!
Eh...tara mea de glorie, tara mea de dor 
Astept si eu sa vina Ralu de la eco
Sa vedem ce nazbatii mai face bebe-ul ei ![]()
In rest, ma termina si pe mine caldura, ma iau durerile de cap de la ea
Si... astept concediul!!!
Shines spune:
feteleeee io plec acasa ![]()
mergem in busteni in seara asta sa lasam fata la tata socru pentru ca pleaca maine la tara si o ia cu el ..fata abia asteapta sa ajunga la tara..e plecata de 3 saptamani si ii e dor de animalutele ei..de acolo plecam spre Bucuresti
deja m-am apucat sa trang bagajele..in juma de ora o taiem
daca maine ma vaiet de caldura si alte alea sa nu ma bagati in seama..sunt dusa cu capu
Simo
18 +
Shines spune:
aaa.apropo..problema grava mama draga cu tzatzili ![]()
eu am schimbat deja sutienul de doua ori..si inainte le aveam mari..da acu au intrecut masura..si sunt grele..de aia se plang si fetele, dau dureri de spate
dar inca mai cresc..sunt in crestere ''mancale-ar'' mama
barbatii nu stiu de ce sunt asa fericiti..ca oricum nu le pot atinge daca nu vor vreo tigaie dupa ceafa..sunt dureroase, numa de mameleala nu-ti arde 
ha..sa vezi ce ne mai plangem dupa..am obs ca fetele de la odiseea de nov-dec deja se gandesc la operatii dupa..sa le tina in forma

Simo
18 +
jasmin26 spune:
buna fetelor,dupa ce ca am pb cu soacra ,aseara am fost si eu dusa la urgenta,,,dureri de burta ingrozitoare care erau numai pe partea stanga pe la ovar pe acolo si care mai veneau si din spate...
m-au pus la un aparat sa vada daca nu cumva am contractii ,spre fericirea mea nu erau contractii,dupa care mi-au facut verificari,la bebe care multumesc lui d-zeu este foarte activ ,atat de activ incat nu a vrut sa stea sa aflam si noi sexul,plus mie la ovare.
din punct de vedere ginecologic totul este bine,singura explicatie ar fi ca bebele apasa,si de aici ar fii durerile...nu stiu ce sa zic,mie imi este frica sa nu fie cumva de la rinichi,eu am mai avut in trecut probleme cu calculi urinali am fost operata de 3 ori si am corpul predispus la formarea lor,acum nu stiu ce sa zic atata timp cat infectie urinara nu am si nici nu mi-a vazut nimic la rinichi.
sper sa fie bine ,ca am o frica de numai pot...
18 si ingeras in ceruri
Crina
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
abramburika spune:
| citat din mesajul lui Shines dar inca mai cresc..sunt in crestere ''mancale-ar'' mama barbatii nu stiu de ce sunt asa fericiti..ca oricum nu le pot atinge daca nu vor vreo tigaie dupa ceafa..sunt dureroase, numa de mameleala nu-ti arde ![]() Simo 18 + |

esti tare !!!
jasmin26 spune:
...si apropo,fetelor care sunteti plecate prin strainataturi,ce stiti de moase este obligatoriu sa mergi la ele ca eu am ramas proasta cand in loc sa mg in cabinetul medicului la consult ma trimite la moasa sa-mi vb aia cate in luna si stele sa-mi ia urina ,sa ascult bataile bebeloiului.....si cam atat
nu-mi prea place treab asta,m-ai bine as prefera sa vad bebele...
la voi cum este?
18 si ingeras in ceruri
Crina
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
abramburika spune:
| citat din mesajul lui jasmin26 ...si apropo,fetelor care sunteti plecate prin strainataturi,ce stiti de moase este obligatoriu sa mergi la ele ca eu am ramas proasta cand in loc sa mg in cabinetul medicului la consult ma trimite la moasa sa-mi vb aia cate in luna si stele sa-mi ia urina ,sa ascult bataile bebeloiului.....si cam atat nu-mi prea place treab asta,m-ai bine as prefera sa vad bebele... la voi cum este? 18 si ingeras in ceruriCrina Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul |
Aici nu-i asa sistemul, nu stiu ce-i aia moasa. Adica stiu termenul, cu ce se ocupa, nu am auzit aici insa de moasa.
Aici tot la medic mergi in sarcina, privat sau la stat si apoi la spitalul unde nasti. Nu nasti cu medicul care ti-a urmarit sarcina cum vad ca se face in Ro, il suni si vine. Aici nasti cu medicul de garda. Decat daca medicul la care ai fost in sarcina se nimereste de garda atunci, da' nu vine special pt. tine. Si da, intr-un fel tot cu infirmiere, asistente si alt personal nasti ... medicul e acolo, mai controleaza din cand in cand, dar intervine numai la operatii sau alte complicatii ce se pot ivi pe parcurs.
Chiar si asa cum ti-am descris, conditiile sunt excelente, personalul dragut cu tine, esti tratata cu respect si bun simt. In majoritatea cazurilor, ca or fi si exceptii. Insa eu iti vb de experienta mea. Fara sa platesc un ban, fara sa dau in stanga si-n dreapta.
Eu am ales sa merg in sarcina la privat deoarece la stat sunt timpi de asteptare ff lungi. Insa de nascut voi naste la un spital de stat, unde e si medicul meu. Insa cum mi-o fi norocul, daca o fi sau nu de garda. La prima sarcina am avut un noroc chior, era el de garda ... dar nu cred sa am acelasi noroc si acum