Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Fluturas felicitari..
deci clar...odiseea asta va fi 90% cu baietei 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
abramburika spune:
Oare reusim sa cream un precedent cu odiseea noastra pe DC? Baietii predomina la greu
... e inca devreme, mai e timp sa se coloreze carucioarele, da' parca n-am mai zarit pe nicaieri o majoritate asa de evidenta.
ralu - esti tare nostima cu numaratul minutelor. Bafta la eco! E aia morfologica?
Eu nu vreau tzatze, ma multumesc cu ce am (ma incadrez in normal, nici, nici ...), dar vreau lapte in ele, cand o fi sa fie
. La capitolul asta aveti ceva de dat?
bebelu86 spune:
Abramburica e o eco de rutina
dar abia astept sa merg k am deja 6 sapt de cand nu l-am mai vazut pe bb. si mi-e dor de el.

da..chiar am intrat si eu la alte odisee si nicaieri nu era asa mare diferenta intre baietei si fetite.
si se pare k se va pastra diferenta asta mare intre ei,
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
Shines spune:
mi-am ajutat sotu la gratar pana la urma..s-a enervat si era sa darame ''semineul'' nasului...era capiat
am mers acolo...am pus niste cartoane..am facut puf-puf si l-am aprins 

acu se uita chioras la mine..cica am iubit eu vreun tigan![]()
da am inghitit la fum...pfuu
Simo
18 +
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines mi-am ajutat sotu la gratar pana la urma..s-a enervat si era sa darame ''semineul'' nasului...era capiat am mers acolo...am pus niste cartoane..am facut puf-puf si l-am aprins ![]() ![]() acu se uita chioras la mine..cica am iubit eu vreun tigan da am inghitit la fum...pfuu Simo 18 + |

Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

cu
18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mirela2 spune:
am bagat si eu 2 bucati de file de peste facut repede pe grill ca ne era foame si acum stat de voie la ventilatorr
e mai suportabil
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
va mai terorizez 20 min si gata scapti de mine ![]()
![]()
![]()
asta k sa spun sub alta forma ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
bebelu86 spune:
am crezut k nu va prindeti ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+