Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce fetele de la fiv ne am intalnit in iarna la un restaurant italian de la piata guvernului

sa fi vazut ce ochi a facut ospatarul cand a vazut atatea fete, care cu burti care fara, plus vreo 2 copilasi

poate ne hotaram intr o seara si iesim la o teransa n vreun parc

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Pentru mine e ok in orice zona, mai putin zona floreasca lacul tei, unde nu prea exista metrou.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

o sa iesim fetele..dar stati sa se mai racoreasca...nici nu gasesti un loc unde sa fie mai racoare..ori afara in zapuseala ori inauntru cu aer conditionat care sa ne bata in cap..nici cum nu e bine

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bune fetele
revin dupa o pauza de 3 zile , ultima data va spuneam ca ma simt rau rau , ca ma doare burta tare....
apoi au inceput tarusii infipti in vagin , dr. m-a primit imediat , concluzia "replici de contractii" am ramas uimita , cum ! la 13 sapt ? uite asa !
m-a trecut pe perfuzii , astazi o fac pe ultima , dupa care m-aivedem.
primul lucru controlat a fost colul , lung si inchis si apoi bebe , activitate cardiaca si miscare... ufff.. bebe e bine...
verdictul ? de la stres si de la nervi (ma enervasem groaznic la munca) asa ca trebuies a avem grija. orice , orice simtim simte bebe , nci prea tare sa nu ne suparam nici prea tare sa nu ne bucuram... sa fim ponderate.

apropo de constipatie,,, ca si eu am pb asta , dr. mi-a recomandat dulcolax... ideal e din alimentatie dar daca nu ... dulcolax se poate luan fara probleme

a mix-ul din perfuzie: B1,B6,scobutil,no-spa si a vrut si algocalmin dar am refuzat eu.

la mare e fffffffffffffffff cald , nu se misca frunza , azinoapte la ora 1 erau 32 grade , este pt prima data cand pot sa spun ca-mi este si mie cald in rest..... PARCA TOATA TARA S-A MUTAT LA MARE galagie , aglomeratie.....

pup si sa auzim de bine

mami 12+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ralu,da,era frumoasa,da l-am deschis ultima oara.Oricum,o sa vb si cu coafeza ca stie sa combine frumos culorile,problema e cu vopseaua fara amoniac,care nu iese la fel ca aia cu.Oi vedea eu,am incredere ca n-a dat gres niciodata.
Si eu acum o luna m-am vopsit,da am radacinile de vreo 3-4 cm,care radacini sunt negre.Deci sublim.

Patricia.Ne-om intalni,da acuma e exagerat de cald.Mie nu mi-e asa cald,da fetele sunt lesinate,sunt rele tare de caldura.Cand se mai racoreste ne vedem,sper.Si pt mine e ok in orice zona.

Mirela,eu zic sa nu bagi benzi reci,am incercat eu si e groaznic,m-am umplut toata de ceara,plus ca nu s-a luat paru.Eu am incercat inghinal,pt picioare folosesc Braun din ala.Inghinal acuma...lama ca ceara provoaca contractii.

Andri,incearca sa te linistesti si tu.Cine vorbea...

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

shubu... sa stii ca incerc...dar de fel sunt mai iute , mai energica si mai activa.. acum fac shfortzari uriase sa ma temperez.. dar uite,... bebe e mai destept.. ma trage de maneca daca sar calu'

mami 12+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ana eu cu benzi m am facut pana la embriotransfer
a mers super
am si braun, dar ma scoate din minti bazaitul, plus ca zicea un medic ca vibratiile produse nu s bune ca poate aparea vreo dezlipire de placenta, plus ca mie apoi imi creste parul sub piele
off

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Aoleu Ansri,nu mai imi spune.ca eu de cand mi-a zis fara efort,o iau razna.Ceva as face tot timpu.Mai spal o farfurie,mai ma asez,si tot asa.Da sa stau nu pot efectiv.

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana eu nu am restrictii la nimic, dar al meu sot nu ma lasa sa fac nimic. Si asa ma enerveaza. Ca poate am chef si eu sa spal o farfurie sau sa dau cu matura. Nu ma lasa cica sa ma duc sa ma intind in pat

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ne vdm clar..dar sa se mai racoreasca un pic..
mie mi-ar conveni undeva la unirii tineretului k vin cu ratb

andri ai grija de tine. incearca sa te controlezi sa stai cat mai linistita. oricum bb da ordinele asa k... nu prea ai ce sa faci

eu am terminat cu pestele..e la cuptor..acu asptam sa fie gata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput