Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
shubulina spune:
Pai Ralu,hai sa-ti zic.Eu am avut peste 65 de kile acum vreo 4 ani.Si toata viata mea avusesem 45 cel mai mult.Am slabit in vreo 8 luni pana la 50,apoi am crescut la 53,alea 3 fiind masa musculara.
Acuma intelegi de ce am piticii astia?
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Shines spune:
ma apuca depresiile iar..mi-am adus aminte sarbatoriti
maine e ziua lu nasa, pe 10 a cumnatei..pe 20 a sotului
nu am nici o idee despre cadouri..
cumnata si sotu ii rezolv cumva..da ce ma fac cu nasha
ceva idei pentru mine ?

Simo
18 +
loutzy spune:
Ola burticilor.
Eu sunt nervoasa azi imi vine sa bat pe cineva dar nu am pe cine. Nu mi-a gresit nimeni cu nimic in ultima vreme. SI culmea mor de cald si tre sa stau in bucatarie sa fac de mancare

.
LA MULTI ANI Angie! sa ti seindeplineasca toate dorintele.
Ralu frumos nume Natalia Maria.

Legat de scaderea dimensiunii colului am intrebat si eu dr si mi-a zis ca in mare parte depinde si de masuratori si ca in cazul meu o dif de0.6 e sigur de la felul in care s-a facut masuratoarea. La ultimul eco colul meu avea lungimea de 4,55

Laura
17+ cu 
Shines spune:
Laura..nu mai fi nervoasa 

si mie mi-a zis de col ca poate sa difere masuratorile de la o eco la alta..depinde din ce unghi si cum masoara
normal, cea mai corecta si aproape de adevar e masuratoarea pe care o face intravaginal..ca vede mai bine
Simo
18 +
shubulina spune:
Simona,din pacate sunt praf si eu in ceea ce priveste alegerea cadourilor.
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Shines spune:
chiar nu am idee..hai ca lu cumnata ii iau o bluza ceva, un parfum
dar cu nasha e mai complicat..cand sta in vila de 2 mil euro si are parfumuri numa de 4-500 euro..e greu
in anii trecuti i-am tot luat flori in ghiveci, din alea maaari..deja ar fi a 5-a cred daca ii luam iar

Simo
18 +
mirela2 spune:
buna
am aparut si noi![]()
ralu frumos nume
si noi suntem in tratative, la baietel eu vreau Razvan, la bb2 daca e fetita Alexa, daca va fi tot baiat Alex
shine ce atata plans, iei bataie, nu era mai bine la munte???

ana nice gagica
gabi incetinel cu alergatul la un col atat de mic
mama lor de hormoni, ma mai apuca si pe mine plansul, dar imi revin, nu trebuie sa stresam copii, macar acum cat sunt mici![]()
ref la papa am mancat pe la 10 o omleta cu rosii ardei si ceapa, iar mai inainte gratar de peste si un ardei kapia mareeeeee, mai stam un pic si ne infigem si n platoul cu fructe
si......pana la urma cine e patachina aia de la serviti va rog???????????
pupici la toate fetele
si mami de Vlad (12.12.1999) 
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Drum bun Simo. Sa ne auzim cu bine diseara. Eu din cate stiu in Romania tot cu moasa nasti, exceptii cazuri de cezareana sau travaliu prelungit cand intervine medicul. Cel putin asa a patit o prietena. Laura 17+ cu ![]() |
Eu nu stiu pe nimeni care sa fi nascut doar cu moasa...poate se intampla... Eu am sunat medicul la 5 dimineata si a venit de acasa. Bine...aveam programata cezariana la 7:30 dar nu am mai apucat-o...
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
16+