Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (124)
Raspunsuri - Pagina 20
bebecris26 spune:
m-ati facut sa rad cu lacrimi chiar daca pe seama mea ![]()
cristina si bebe in burtica
31+sapt
maitreyi spune:
o spalat pi jos si s-o gandit la prostii? tztztz...io cred ca il cauta pe barbat-su pi sub pat 
apropos de asta - banc:
vine 'mnealui acasa. fimeia cu o privire apriga ii deschide usa. el nervos - cine-i sefu in casa? jang, jang il pune soata jos. la care el se uita suav la ea - da' ci draga, nu mai am voie nici sa intreb? ![]()
tanamera sa inteleg ca e doar pompa fara bibe? a fost folosita sau ti-o aduce cineva cadou? eu una deja folosita nu as lua pt ca eu pe a mea cea veche am aruncat-o pt ca are niste loc'soare mai greu accesibile si dupa sterilizat se facea acolo un condens care nici nu se scurgea nici nu reuseam sa il sterg cu o carputa ceva. cat alaptezi nu e problema ca circula tot timpul apa la spalat, lapte, etc pe acolo, dar dupa ce am terminat cu ea am pus-o intr-o cutie si cand m-am uitat dupa vreo 2 luni la ea mucegaise in locul ala
asa ca n-as risca cu una deja folosita.
bibe eu as lua vreo 3. unu lapte, unu' ceai si unu de rezerva (apa eventual). chiar daca nu le voi folosi eu tot am luat ca la un moment dat tot imi vor trebuie. in prima faza iti poti lua 2 si vezi mai incolo. dar macar astea sa fie de sticla ![]()
-----
Mami de
roza +
32 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bebecris26 spune:
Noapte buna burticute. ma duc usor in 4 labe
la culcare ca ma doare spatele
cristina si bebe in burtica
31+sapt
Buburuza_10 spune:
Iote ce veselie aici!!!
Va dixtrati, nu asa!!! Pai bine faceti ca doar sunteti in week-end, nu ca altii care maine incep o noua saptamana!
Eu sunt ocupata sa imi caut pe net geanta pentru iesit afara cu bebe. Vreau una maricica, in care sa incapa biberoane, pamersi, hainute, paturici, servetele umede, etc. Vreo recomandare?
35+ 
tanamera spune:
Hai ma Cris ca nu am ras pe seama ta,si faza cu mersul in 4 labe e chiar adevarata,fara nicio gluma.
Buburuzo caruciorul tau nu are ca si accesoriu si geanta?
Maitreyi pompa se pare ca a fost folosita mai putin de o luna,sa o refuz?
Fain bancul
.
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Hai ma Cris ca nu am ras pe seama ta,si faza cu mersul in 4 labe e chiar adevarata,fara nicio gluma. Buburuzo caruciorul tau nu are ca si accesoriu si geanta? Maitreyi pompa se pare ca a fost folosita mai putin de o luna,sa o refuz? Fain bancul 28+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
ia-o si eventual te uiti bine la ea si daca nu e ok nu o folosesti. poate femeia o fi reusit sa o curete mai bine ca mine.
hai in mars in 4 labe la nani

-----
Mami de
roza +
32 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Hai ma Cris ca nu am ras pe seama ta,si faza cu mersul in 4 labe e chiar adevarata,fara nicio gluma. Buburuzo caruciorul tau nu are ca si accesoriu si geanta? Maitreyi pompa se pare ca a fost folosita mai putin de o luna,sa o refuz? Fain bancul 28+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Nops! N-are....
35+
Iunia82 spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de bine.
Ziua mea a fost una palpitanta. Cu o zi in urma am avut senzatia unei scaderi in intensitate a miscarilor bebitei si asa ca de ziua mea l-am sunat pe medicul meu si m-a chemat la maternitate cum s-a exprimat el "daca asta imi face bine la psihic si ca sa ma linistesc"![]()
Asa ca mi-am intalnit bebita de ziua mea. Toate sunt f bine. BCF. miscari la greu. Abia ii putea prinde piciorusele sa le masoare de zglobie ce era. Are 2,600kg. Asa ca daca se hotaraste, poate sa vina in siguranta pe lume.
Doctorul, in gluma, "tot vi se pare ca nu misca?" pt ca in timpul ecografiei burta mea era valuri, valuri...
Si pana seara mi-a aratat ca e f prezenta, am primit suturi in toate directiile.![]()
Ce sa faci? Asa sunt mamele...
35+