Aspirante. Felicitari Cami_antonia !!!(549)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Kathy, o fi un bb care isi face loc pe acolo!!!

Bebelu, ai o burtica frumoasa-frumoasa!

Anca, tare mult mi-au placut pozele voastre de la mare! Are Maria niste ochi!!! ptiu-ptiu! Faci copii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paula ne luam de manutza ca si eu declar z1 azi,maine.Ma doare burtica si se vede rosu pe hartie.Pe mine insa ma asteapta o luna de AC asa ca eu zic pas la proiectul bebe luna asta.Sa rupeti patul si sa aduci liniutzele luna asta
Sorina

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Cosmi, imi pare rau de z1.
Eu luna asta ovulez pe ambele ovare! Ce minune! Cand nu mai am nicio trompa libera!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu nu stiu cum e cu spootingul. dar apare doar dc vin uratii?? nu poate fi si de la bb???

Sorina , cosmi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Sorina cum de nu mai ai trompe libere?Sunt infundate?
Bebelu

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, eu dorm intruna
si azi am avut asa intepaturi in ovarul drept si pe mijloc (spre uter)
stiu ca nu am cum sa am simptomele astea de la sarcina dar imi par ciudate
eu sunt z12 dar am totusi impresia ca ovulatia a fost deja ieri, alalteieri, nu stiu....doar asa am impresia ca m-au durut ovarele si am avut putin mucus...poate ca am doar impresia

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lore ia nu te mai gandi cand a fost, cum a fost. detaseaza-te de toate k asa in stresu asta nu faci nimic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

ai dreptate ralu
incerc dar sper sa si pot
joi or sa vina parintii mei si stau o sapt si ceva si atunci sigur o sa-mi umlu timpu si nu o sa ma mai gandesc deloc
ba chiar parca vad ca o sa si uit de test si cm.

Mergi la inceput

lasa k asa e bine. sa fi cat ami detasata de tot si atunci vne si bb.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

ralu nu ma dar am calculat si cand ar fi data nasterii daca reusesc luna asta si este pe 4 mai
deci o sa merg la odiseea de mai iunie
sper sa mergem cat mai multe aspirante acolo, sa ne mutam cu totul, ce odisee frumoasa ar fi

Mergi la inceput