Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Aici e un material interesant despre depresia post-natala(apropo,imi place tot site-ul acela,are chestii faine si despre alaptare,legatura mamei cu bebe,crestere,etc):
Depresia post-natala

cu Anne 39+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari...eu ma rog sa nu cedez psihic si sa o dau intr-o depresie...ceea ce ma termina pe mine e ca nu doarme ziua si tb sa stau mereu langa ea...as vrea sa am putin timp si pt mine...eu de abia apuc sa mananc...ar fi minunat daca as avea macar 1 ora pe zi doar pt mine...sa ies sa ma plimb singura...de abia astept sa vina mama de la tara sa ma stea putin la mine...sa ma duc si eu sa ma tund...sa mai colind putin magazinele...sunt constienta ca or sa treaca toate neplacerile dar in momentele astea asta simt...ma bucur ca macar am cui sa ma plang...adik voua

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Giorgia, nu esti singura...la fel simt si eu, dar apoi cand ii vad fatuca si ochisorii albastri, ma gandesc ca e ce am eu mai de pret pe lumea asta si adevarul e ca nu pot sa stau departe de el nici macar 1/2 h , ca ma tot gandesc oare ce face, e bine?
Si acum, ca si cum nu mi-ar ajunge tot ce ce am, imi iese si un herpes, cred ca de la stress
Dragaica, Eladea. Uneori ma gandesc ca mie imi lipseste simtul care il au mamicile care stiu de ce au nevoie bbii lor.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Si inca ceva...cred ca mi-a venit din nou menstruatia...am o scurgere maronie si plus durerile de burta si spate pe care le aveam inainte...e normal sa apara asa repede tinand cont ca alaptez?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dragaica, in urma cu multi ani - vreo 15 - cand m-au operat de apendicita, la fel mi-au spus sa-mi dau jos oja de pe unghii ca tre sa verifice culoarea in timpul operatiei, ceva in legatura cu anestezia si reactia organismului. atunci m-a amuzat, dar am auzit apoi si la alte persoane ca li s-a spus la fel

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

salutare burtici, delfinasi si mamici!

Offf, dupa ce ca scriu destul de rar, mai si pierd mesajee exact inainte sa la trimt....asa am facut acu 1 ora l-am sris de 2 ori si s-a dus M-am enervat si am inchis laptopul. Dar am revenit!

Felicitari baby si sabrina, sa fie bebicii sanatosi, cuminti si sa pape laptik de la tziti! Iar voi sa va recupeati cat mai repede!

Luna, Crispo va multumesc pt raspunsuri,am fost azi la spital, dar nu mi-a mai facut monitorizare, doar eco. Bebe e bine, are 3200g (cica), iar capul lui mai are putin si-mi iese prin gura, intelegeti cat de ,,intors,, e!

Enik bafta multa maine la cezariana, mai ai asa putin pana la intalnirea cu minunea ta! Mie azi dr mi-a spus ca ultima masa sa fie duminica seara pe la 8-9, nu conteaza ce,nu mai mananc si nu mai beau nimic, doar luni dimineata daca vreau imi pot umezi uzele si atat. Cezariana va fi luni la ora 10. Iti las motaele scoase...

Am pus si noi poze de final cu sifonierul lui bebe, cealalta jumatate de camera si bineinteles cu burtoiul!

Mai scrisesem multe in celelalte mesaje, dar zau ca nu mai stiu ce si cui.....aaaaa , o mai felicitam sigur si pe mamica noua Mycya pt faptul ca o are in sfarsit pe micuta si fumoasa Andra langa ea, si le astetam cat mai curand acasa!

Mult pupici s sa nu ne uitati si pe noi pt adaugareain listuta pt cezariana pe data de 9 august!

39+ cu un invingator Matei Gabriel
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

bubster a nascut azi prin cezariana la ora 12:16 aproximativ fetita 3500gr si 52 cm o sa revin cu detalii maine cand merg sa imi vad fetele la spital. numai bine va doresc tuturor.

39+ Ariana mama miaaaaaaa, AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Si inca ceva...cred ca mi-a venit din nou menstruatia...am o scurgere maronie si plus durerile de burta si spate pe care le aveam inainte...e normal sa apara asa repede tinand cont ca alaptez?

poze

Cred ca este vorba de mica menstruatie. Se spune ca apare cam dupa 6 saptamani de la nastere, atat tine perioada de lehuzie de aceea se si face un control dupa 6 saptamani. Pana si lege exista in multe tari ca mama musai sa stea in medical 6 saptamani dupa nastere.
Eu la cezariana nu am avut asa ceva dar la nastere naturala a venit la tanc la. Si tu ai aproximativ cele 42 de zile de la nastere.

Edit: pai acum inteleg de ce ai o repriza de trairi hormonale . Fruntea sus ca pana acum te-ai descurcat bine. Eu v-am povestit acum 2-3 luni in ce depresie am ajuns dupa nasterea primei fetite, n-as fi crezut ca voi ajunge sa am o asemenea experienta dar hormonii astia sunt chiar puternici si in combinatie cu oboseala si o cezariana de urgenta creste exponential efectul lor, cel putin la mine asa a fost.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Creatza
si eu abia ast sa ajung acasa,sper numai sa fie la fel de cumintica si sa ne intelegem bine si bineintles sa se tine de tzitzi in continuare chiar daca is vai de capul lor acum si am niste mameloane aspre de zici ca is limba de pisica(ce comparatie am gasit) si doar ma dau cu crema Garmastan si inca una de la Medela data de ei dar faptul ca ii dau numai san credca nu lasa sa se vindece.

sunt asa de somnoroasa ca tot uit ce vreau sa mai scriudoar am timp sa dorm dar nu stiu ce asteptacum mi-am luat iubirea in brate ca se cam foia in patut si mie asa draga cum se linisteste cand ma simte
acum ma pregatesc sa o trezesc ca e ora de papica,deja m-au luat durerile de tzitzi cand ma gandesc cat de tare trage de ele cand papa

Felicitari Bubster!!!!recuperare grabnica,bebe sanatos,cuminte si papacios

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Otilia tu spuneai de completari la prima pag.la mine ora nasterii 00:03, apgar 10/10, 50 cm ca atunci nu le stiam cand v-am anuntat.

aa uitasem...Racusor mie chiar azi mi-a zis pediatru sa am grija cu temp ca e periculos pt bebelusi ca intervine supraincalzirea.daca e mai racoare in camera voastra tinel acolo,30 de grade e f mult si pt noi apai pentru el.
a si am mai auzit ca AC e mai periculos ca ventilatorul,eu nu stiu dar e prosibil credca si asa ceva.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput