Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 5
laurika1982 spune:
buna fetele!!!
Sunt tare, tare trista ca azi am fost la spital cu toate alea dupa noi, sotul emotionat...eu si mai si...si medicul mi-a zis dupa control: aaa, tu nu esti de nascut.imi venea sa-l strang de gat.dupa ce la inceputul sapt imi zisese ca vineri gata, o sa nasc...mi-a dat niste ovule Ovestin sa iau, una pe ora , 6 bucati...am fost si am cumparat si ceai de frunze de zmeur...acum stau la pat ca e tare nasol cu alea...si caut ceva remedii homeopate sa deschida colul...stiu ca Eladeea zicea ceva de unele.daca ma poti ajuta, pls help cu un pm.ca in conditiile astea ajung la cutit si nu vreau....
Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 buna fetelor.. cele care a-ti facut ceza..ia ziceti-mi un pic..eu maine la 3 sau la ora 7 intru in operatie..dar ma duc sa ma internez de la 12..ce sa mananc in seara asta i maine dimineata?? ajutati-ma va rog cu un sfat !!! 38+ cu o minune de poze |
Maine nu mananci nimic
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
bumblebee spune:
Bonjour!
Adriana, off mai mami, azi noapte am tras-o si eu, i-am dat bibe lui haplea junior si ne-am luat somn, cam in juma' de ora bb meu s-a innecat, a vomat mititelul si pe gura, si pe nas, ce sa mai, am sai ca arsa si copilul meu intr-o secunda era cu cracii in sus, la propiu, dimineata la 7 l-am pus la san, dupa cateva minute acelasi scenariu. De eructat a eructat dupa fiecare masa, m-am albit toata, dupa ultima masa a fost ok... Daca o mai patesc chem pediatrul, dtiu ca e normal sa regurgiteze... dar decat s-o iau pe aratura, mai bine chem pe cineva competent sa-si dea cu parerea.
Acuma l-am pus pe burtica, ca iar se chircea din cauza colicilor, ce bine si frumos doarme Manca-l-ar mama sa-l manance
Cu alaptatul cred ca incep sa am o problema, bb se satura din ce in ce mai geu si mie mi se pare ca am din ce in ce mai putin lapte, ce-i drept si la pompa iese mai putin lapte Azi mi-a iesit 70 ml dintr-un san... Culmea e ca de mancat mananc mai bine... lichide beau ca prostu', cu odihna nu stau grozav...
Dragaica, ai sa fii o mama suuuuper!
Enik, eu cu o zi inainte am mancat o salata cu piept de pui la pranz, dupa care am bagat numai fructe, gen pepene, ca sa aiba mai putine reziduuri. Mie nu mi-a facut clisma, dar nu a fost nevoie, ca tranzitul meu era ptegatit de operatie. In orice caz, pe aici nu am auzit sa se practice clisma asta atat de mult.
Larisa, pur si simplu superbi
Otilia, de abia astept sa-ti vad si tie comoara, sigur faci o frumusete, off, tati chiar o sa aiba de furca, cu 3 frumuseti, se face filtru de gineri.
Mycya, intr-adevar, sa fii mama e ceva cu totul si cu totul deosebit
Fetele cu ceza, cum va simtiti si cum arata operatia voastra? A mea arata de parca am doar o zgarietura lunga, nu simt nevoia s-o dau cu nimic, voi va dati cu vreo crema cicatrizanta? In schimb imi simt muschii sectionati amortiti, ca de durerea asta nu ma pot plange.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
giorgia23 spune:
Buna fetelor...eu am o stare super nasoala...simt ca nu mai fac fata...ca si in cazul Adrianei fata mea nu doarme...de dim de abia a dormit 1ora...am luat-o in brate,am leganat-o dar nu pot sa stau toata ziua asa ca o iau razna de tot...imi pare rau sa spun asta dar incep sa regret ca am facut un copil...daca stiam ca e asa greu sincer nu mai faceam...mai ales ca eu sunt tot timpul singura cu ea...mama e la tara si vine de abia peste 2 sapt..sotul e toata ziua la munk si vine seara tarziu...eu ii fac baie,eu o scot la plimbare..nu am pe nimeni sa ma ajute...m-a ajuns oboseala
Felicitari noilor mamici si bun venit delfinasilor...le doresc sanatate si mai ales sa fie cuminti sa se poata odihni mamele
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
bumblebee spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Buna fetelor...eu am o stare super nasoala...simt ca nu mai fac fata...ca si in cazul Adrianei fata mea nu doarme...de dim de abia a dormit 1ora...am luat-o in brate,am leganat-o dar nu pot sa stau toata ziua asa ca o iau razna de tot...imi pare rau sa spun asta dar incep sa regret ca am facut un copil...daca stiam ca e asa greu sincer nu mai faceam...mai ales ca eu sunt tot timpul singura cu ea...mama e la tara si vine de abia peste 2 sapt..sotul e toata ziua la munk si vine seara tarziu...eu ii fac baie,eu o scot la plimbare..nu am pe nimeni sa ma ajute...m-a ajuns oboseala Felicitari noilor mamici si bun venit delfinasilor...le doresc sanatate si mai ales sa fie cuminti sa se poata odihni mamele GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Multi si multe imratisari! Sper sa treaca etapa asta cat mai repede!
Si eu sunt singura, dar sunt genul de om care trebuie sa le faca el pe toate, sunt fixista si as teroriza orice tentativa de ajutor. Sunt multumita ca ma ajuta sotul la baita si cam atat, ca deh, tzitzi e la mine si nevoile lui sunt intr-un spatiu destul de limitat pt moment.
racusor2010 spune:
of, giorgia incearca sa gasesti bucurie in ceea ce faci cu fetita si eu sunt toata ziua cu copilul, eu nici nu am lasat pe altcineva cu el
si asa e, uneori simti ca pici de oboseala...dupa o noapte nedormita, la 8 jumate nu ma culc, ci scot copilul pe racoare...
dar reusesc sa imi fac si mici placeri
cand papa la san sau doarme pe burtica, stau cu laptopul langa mine si va citesc pe voi sau mas uit la...neveste disperate...cum el papa o ora la san
o sa treaca si perioada asta, o sa te poti intelege cu ea
nu mai fi suparata
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
eladea2005 spune:
FETELOR, DRAGELOR! AM GASIT NISTE REMEDII HOMEOPATE, PT DIVERSELE PROBLEME, DE DINAINTE DE NASTERE SI DE DUPA...PT CELE CARE CREDETI IN HOMEOPATIE, ZIC CA MERITA INCERCATE...
Capitolul Femeia insarcinata
pentru arsuri in stomac: Magnesia carbonica 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi
pentru cistita: Populus tremula 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi
pentru contractii uterine: Actea Racemosa 9 CH 5 granule 1-3 ori pe zi
dureri de spate: Kali carbonicum 9 CH 5 granule 2 ori pe zi
greata,voma: Ignatia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (saliva abundenta, intoleranta mirosurilor din bucatarie,a parfumurilor, si a fumului de tigara)
Sepia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (greata la trezire si la vederea mancarii. Pofta pentru alimente acidulate. Aversiune si intoleranta consumului de lapte)
Somnolenta: Symphytum 5 CH 5 granule de 2 ori pe zi din a patra luna de sarcina
Nux Moschata 9 CH 5 granule o data pe zi
Hemoroizi cauzati de sarcina: Collinsonia 9 CH 5 granule 1-3 ori pe zi
Varice: Hamamelis 5 CH 5 granule 3 ori pe zi
Frica de a naste: Actea racemosa 9 CH 1-3 ori pe zi cu 15 zile inainte de data nasterii
Inainte de a te prezenta sa nasti: Arnica 7 CH 5 granule o data pe zi (in saptamana care precede data nasterii)
In timpul travaliului: Caulophyllum 5 CH 5 granule la fiecare ora de la inceputul travaliului
Post-partum: Arnica 15 CH si China 15 CH 5 granule de 3 ori pe zi timp de o sapt.
Capitolul: Alaptare si alte necesitati dupa nastere
Cresterea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 5 CH 5 granule dimineata si seara
Oprirea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 30 CH 5 granule la fiecare 3 ore
Febra laptelui: Nux vomica 9 CH 5 granule chiar si la 2 ore (tumefactie rapida, aspect rosiatic si tensionat, durere intensa, san fierbinte). Cand apare si febra- vizita la medic
Ragade: Nitricum acidum 9 CH 5 granule de 2 ori pe zi
Astenie: China 9 CH 5 granule de 2 ori pe zi pentru anemie si pierdere de lichide
Silicea 9 CH 5 granule o data in zi (pentru astenie, faptul ca ai slabit corporal si senzatie de frig)
Oboseala fizica: Arnica 7 CH 5 granule 3 oi pe zi (dupa efort fizic si muscular)
Oboseala psihic0-fizica: Nux vomica 7 CH 5 granule o dta sau de mai multe ori pe zi( surmenaj care iti vine sa-l dregi cu excitante- cafea, tigara, mancare picanta, ciocolata)
Apetit redus: Natrum muriaticum 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi
Apetit exagerat: Antimonium crudum 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi
Ignatia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (bulimie declansata de emotii sau preocupare exagerata)
Depresie post-partum: Sepia 9 CH 5 granule dupa necesitati
SUCCES CU ALAPTAREA... SI BAFTA CELOR CARE VOR NASTE...
ps - eu iau pt cresterea cantitatii de lapte,la recomandarea dr homeopate,in care am mare incredere si care mi-a si recomandat faimoasa tinctura de galbenele, URTICA URENS CH7, 3 gr/3 ori pe zi.
apropo, acum stau mai bine cu lapticul decat acu o sapt...n-am mai apelat la LP de 2 zile..si nici nu se mai trezeste asa des...bine, cu mici exceptii..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Intrebare: Eu sunt constipata, crunt... bb e colicos si are scaun molut, cate-data imprastiat... fructele eu le bag usor usor in alimentatie... azi o nectarina, cam la o ora distanta intre mese, maine o pruna, poimaine o para s.a.m.d., pana acum am vazut o reactie mai nasoala la para. Dar eu ce sa mananc ca sa ma reglez?
racusor2010 spune:
alina, pepene papi? si mai papa fructe confiate sau compot..poate ajuta, nu stiu
iuui, ce pofta de compot de mere mi s-a facut sa imi fac putin...
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Intrebare: Eu sunt constipata, crunt... bb e colicos si are scaun molut, cate-data imprastiat... fructele eu le bag usor usor in alimentatie... azi o nectarina, cam la o ora distanta intre mese, maine o pruna, poimaine o para s.a.m.d., pana acum am vazut o reactie mai nasoala la para. Dar eu ce sa mananc ca sa ma reglez? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 |
granule homeopate de la PLANTEXTRAKT, Rp/Nr.33. Trebuie sa gasesti la vreo farmacie de profil.
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...