Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La multi ani Teodora de crissey! Sa cresti mare si frumoasa si sa ii bucuri pe parinti iar Sfanta Teodora de la Sihla sa iti fie vesnic ocrotitoare!

Azi in calendar e Sfanta Teodora de la Sihla!

Eu azi am facut cam toata ziua mancare, cu pauze de alaptat si ocupat de bebe. Cred ca il mai doare burtica ca se trezeste mai des si strange piciorusele. E tare rabdator insa ca nu plange. Mai pe racoare iesim si afara apoi va trebui sa fac baita la gasca. E mai greu cu doi copilasi dar tare frumos....atat de frumos incat mai vreau.

Eu am avut si cariera...munceam mult...castigam mult....dar nimic nu m-a implinit precum copii. Ei sunt viata mea...ratiunea mea de a trai, bucuria mea cea mare! asta imi place...sa fiu mamica pe cat posibil cu norma cat mai intreaga si sa am grija cat mai bine de familia mea.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu, cum mai e? liniste si pace?!

dragaica, mi-au dat lacrimile... ce frumos povestesti...

eu o sa revin mai tarziu cu povesti, am fost la cumparaturi cu una din nasele isabelei si am luat o rochita (adica ea a luat, zice ca asa e obiceiul!). m-a avertizat sa nu-i cumpar cercei ca-i cumpara ea, dar ieri mi-a spus cealalta nasa ca ii cumpara ea. o sa fie greu intre ele, sunt cele mai bune prietene ale mele, doar ca ele nu se prea suporta... deseara le intalnesc la un gratar pe terasa la piscina, sa se inteleaga!

dar mi-a tihnit azi de cumparaturi, de fapt am colindat magazinele si am probat o multime de haine, pana la urma am cumparat doar doua... ca altele nu ma incapeau sau nu-mi veneau bine. intre timp sotul si nasul plimbau caruciorul , isabela a fost super cuminte. acum urc sus cu fetele (ale mele si a nasilor) la putina plaja

va

edit: CRISPRO, pls spune-mi cum e pe la voi obiceiul, se cumpara cadouri nasilor, ce fac nasii, ce fac parintii...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
Ei sunt viata mea...ratiunea mea de a trai, bucuria mea cea mare! asta imi place...sa fiu mamica pe cat posibil cu norma cat mai intreaga si sa am grija cat mai bine de familia mea.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

asa simt si eu...

La multi ani Teodora!
Astept cu nerabdare sa nasc,nu mai rezist fizic.Mai am putin.
Va citesc tot timpul,sunt alaturi de voi toate si fiecare dintre voi sunteti o eroina.
Georgia, esti mai bine,ok?
Dragaica,ma voi gindi la tine in ziua cea mare

Catalina 37+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, vad ca te pregatesti de botez... Si eu, incet, incet.. Mai avem o luna. La noi nu se ia cadou nasilor, si eu am 2 perechi de nasi (cei de la nunta), desi traditia ar zice doar o pereche... Normal nasa cumpara hainele de botez, eu am fost mai sucita si le-am luat eu. S-a oferit sa le plateasca, dar au fost foarte ieftine si simple, nu are ce plati de ele... Tot nasii mai cumpara lumanarea, tre sa duca la biserica vin si ulei - dar mai bine intrebat preotul. Mai trebuie cumparata ceva panza alba, in care se pune copilul scos din apa. Parintii dau masa de dupa... Nasii mai pun banuti copilului la botez ( sunt care in loc de bani iau lucruri copilului, asta la intelegere cu mamica...). Eu vreau bani...
La noi nu se face nici baita de a doua zi, ca stiu ca in alte zone se parctica... Sper sa-ti fie de folos...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, vad ca te pregatesti de botez... Si eu, incet, incet.. Mai avem o luna. La noi nu se ia cadou nasilor, si eu am 2 perechi de nasi (cei de la nunta), desi traditia ar zice doar o pereche... Normal nasa cumpara hainele de botez, eu am fost mai sucita si le-am luat eu. S-a oferit sa le plateasca, dar au fost foarte ieftine si simple, nu are ce plati de ele... Tot nasii mai cumpara lumanarea, tre sa duca la biserica vin si ulei - dar mai bine intrebat preotul. Mai trebuie cumparata ceva panza alba, in care se pune copilul scos din apa. Parintii dau masa de dupa... Nasii mai pun banuti copilului la botez ( sunt care in loc de bani iau lucruri copilului, asta la intelegere cu mamica...). Eu vreau bani...
La noi nu se face nici baita de a doua zi, ca stiu ca in alte zone se parctica... Sper sa-ti fie de folos...

cristina, .mie mi-au spus ca se iau doua randuri de haine (am vrut sa le cumpar eu, dar nu m-a lasat nasa), unul cu care merge si unul cu care vine de la biserica... as prefera sa-mi dea si mie bani, ca mare lucru nu imi mai trebuie ptr isa, cel putin nu acum!

pai ne pregatim, deseara facem lista de invitati, eu vreau ceva foarte restrans...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Georgia asa e si baietelul meu, sta toata ziua lipit de mine cu sanul in gura, nu stiu ce sa mai fac. Nu inteleg daca face asta de foame ca nu e destul lapte sau asa ii place lui. Cand adoarme cu sanul in gura daca ma misc de langa el se trezeste imediat... sper ca nu va fi mereu asa...

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

eu sunt fericita, tocmai am incercat niste pantaloni dinainte de sarcina si am reusit sa ii inchei, ceea ce cu 3 zile inainte nu am reusit.
am si eu o intrebare: alaptatul consuma multe calorii? pt ca mie acum mi-e mult mai foame ca si in sarcina si mananc parca si mai mult...

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetelor nu imi imaginam cat poate sa doara alaptatulla inceput cand prinde mamelonul imi vine sa musc din canapea,sa urlu si acum am si niste cojite de cum au fost rani si pana se inmoaie de la saliva ei imi trage ca din creieri oare dupa ce o sa se duca cojitele astea or sa se mai faca rani??

Mami de Andra Maria 02.08.2010

sii eu am patit la fel, m-au durut sanii vreo 3-4 zile, de plangeam cand o puneam la san. am avut si cojite dar dupa ce au trecut a fost mai bine. acu nu mai dor asa tare. am folosit intens garmastan, si si-a facut treaba. pup sa treaca repede.

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Azi am stat 90% din timp lipita de pat si fata lipita de mine...si totusi am fost calma.E o smechera,imediat simte knd plec de langa ea

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

hihi...si smecherasul asta al meu doarme dus cand sta cu tzitzi in gura...dar cand ma ridic de langa el, de cele mai multe ori se trezeste si parca se uita dupa mine...ma cearta ca l-am lasat singur...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

delfinariu, cum mai e? liniste si pace?!

dragaica, mi-au dat lacrimile... ce frumos povestesti...

eu o sa revin mai tarziu cu povesti, am fost la cumparaturi cu una din nasele isabelei si am luat o rochita (adica ea a luat, zice ca asa e obiceiul!). m-a avertizat sa nu-i cumpar cercei ca-i cumpara ea, dar ieri mi-a spus cealalta nasa ca ii cumpara ea. o sa fie greu intre ele, sunt cele mai bune prietene ale mele, doar ca ele nu se prea suporta... deseara le intalnesc la un gratar pe terasa la piscina, sa se inteleaga!

dar mi-a tihnit azi de cumparaturi, de fapt am colindat magazinele si am probat o multime de haine, pana la urma am cumparat doar doua... ca altele nu ma incapeau sau nu-mi veneau bine. intre timp sotul si nasul plimbau caruciorul , isabela a fost super cuminte. acum urc sus cu fetele (ale mele si a nasilor) la putina plaja

va

edit: CRISPRO, pls spune-mi cum e pe la voi obiceiul, se cumpara cadouri nasilor, ce fac nasii, ce fac parintii...

_

asa deci duamna...te-ai distrat la shopping...ce faaaain...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput