Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
SENTY MARY si Andrei,bine ati venit acasa !!!
TINA,cand simti ca nu mai poti,fa orice si odihneste-te!! e foarte importanta odihna,orele de somn,in primele luni!
38+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
crispro spune:
Felicitari, Senty! Sa cresteti mari si sanatosi!
Enik, nastere usoara! Tinem pumnii sa treceti cu bine!
Mamici care stati singure cu bebeii, stiu ca nu e usor. Aveti toata admiratia mea! E foarte greu sa trebuiasca sa stai non stop conectata cu copilul, oricat de mult l-ai iubi sau oricat de mult l-ai dorit. Iar sentimentele contradictorii sunt normale. E important sa va odihniti, si sa va mai faceti cate o placere. Iar pentru mamicile care au 2 copii sau mai multi, nici nu mai am cuvinte. Imi pareti niste eroine!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
giorgia23 spune:
Neata fetelor...va servesc cu o cafea cu lapte
Eu sunt mai bine...cred ca a simtit pitica ca mami e obosita asa ca aseara a dormit de la 11.30 pana la 4.30...apoi iar pana la 7.30...va multumesc din nou pt sustinere si vorbe bune ca aveam nevoie
Azi implinesc gemenele lui Shery 1luna..asa ca ...la multe lunite de acum in colo
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Neata fetelor...va servesc cu o cafea cu lapte Eu sunt mai bine...cred ca a simtit pitica ca mami e obosita asa ca aseara a dormit de la 11.30 pana la 4.30...apoi iar pana la 7.30...va multumesc din nou pt sustinere si vorbe bune ca aveam nevoie Azi implinesc gemenele lui Shery 1luna..asa ca ...la multe lunite de acum in colo GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
giorgia, eu te inteleg perfect ca am bocit si eu la Ale de numa. Nu puteam sa inteleg de ce in parc toti copii stau in carut si a mea in brate, de ce altii dorm mult si a mea nu...de ce a mea se trezeste plangand etc. Mai greu a fost primele luni dupa care ne-am acordat. Eu cu ale 10 min nu puteam pleca de acasa...parca simtea si urla cat o tineau plamanii. Stiu ca plecasem intr-o zi pana in piata si m-a chemat sotul in 5 minute.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
Neata!
Felicitari Senty_mary! Felicitari bubster! Bun venit delfinasilor Bogdan andrei si Ariana!
Am mai facut completari in lista.
Am fix 10 gravidute in fata dar nu ma pot bucura, ba chiar sunt suparata ca o sa patesc ca la fiecare odisee
Edit: are ceva efectul cobitul. Am pierdut putin dop, e maroniu de data aceasta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
paula_m spune:
Neata
Eu nu ma mai plang de ingerasul meu...de 3 nopti doarme de la 12 pana dimineata. Azi dimineata ne-am trezit la 7. Sa-i tina Dumnezeu naravul si sa dormim toata noaptea. Ziua e mai neastamparat, dar incercam sa-i facem fata...
Enik. nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic si multa putere!!!
Otilia, de ce nu te poti bucura ca se apropie momentul? Ce ai patit la fiecare odisee?
Laurika, tu cum esti?
Dragaica, mai ai 3 zile...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
ciristina_serban spune:
HAI ENIK!
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI AMELIA SI ANALISA DE SHERITRA
Senty mary, bine ati venit acasa. Acomodare usoara!
Otilia, se pregateste de acu bebelina. Vrea sa nu te lase ultima pe lista... foarte bine!
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata Eu nu ma mai plang de ingerasul meu...de 3 nopti doarme de la 12 pana dimineata. Azi dimineata ne-am trezit la 7. Sa-i tina Dumnezeu naravul si sa dormim toata noaptea. Ziua e mai neastamparat, dar incercam sa-i facem fata... Enik. nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic si multa putere!!! Otilia, de ce nu te poti bucura ca se apropie momentul? Ce ai patit la fiecare odisee? Laurika, tu cum esti? Dragaica, mai ai 3 zile... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
Neata!!
Sunt cam cu moralul la pamant..Azi speram sa tin si eu delfinasul in brate...si se pare ca mai intarzie..nu stiu ce sa mai fac: carat, mers pe jos mult ...si nimic..am si nervi din cauza asta..am baut trei cani mari de ceai de zmeur ieri, am luat si ovulele date de dr: cate una pe ora, 6 ore de sta lipita la pat..acum ce sa mai fac?/??mai astept ca nu am de ales..dar poate se intampla ceva si vine minunea...va pupic!
Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
FELCITARI! mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) |
Felicitari!! Bubster, Luana, Baby, Senty _Mary!!!
Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu
tanti spune:
Tina si mie la primul copil mi sa parut mai greu, dar cu timpul capeti mai multa rabdare cu el, chiar i-am zis sotului cu acest copil(care sincer eu nu prea l-am dorit mai mult sotul) am mai multa rabdare, si imi vine sa il mananc acum, o sa vezi cu timpul o sa fie mult mai bine