dr Catalin Haiduc (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai poate gasesti un medic care sa se multumeasca sa vada ecografiile pe care le ai deja facute. sunt unii doctori care nu sunt deranjati daca vii cu analize facute in alta parte. ba da, nasc cu dr. H.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ma duc cu dosarul in care am si ultimele echografii, sper sa fie ok si sa nu ma mai consulte el, nici macar manual desi la noi in oras e posibil sa fi ramas cam primitivi medicii (de "manuale" mi-e teama cel mai mult pentru ca de cand am ramas gravi nimeni nu mi-a facut asa ceva). De la ce varsta a sarcinii nu mai "baga mana"?

Buuun, deci o sa vii cu informatii la cald despre Haiducu si Filantropia!

Felix 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Ma duc cu dosarul in care am si ultimele echografii, sper sa fie ok si sa nu ma mai consulte el, nici macar manual desi la noi in oras e posibil sa fi ramas cam primitivi medicii (de "manuale" mi-e teama cel mai mult pentru ca de cand am ramas gravi nimeni nu mi-a facut asa ceva). De la ce varsta a sarcinii nu mai "baga mana"?

Buuun, deci o sa vii cu informatii la cald despre Haiducu si Filantropia!

Felix 14+

mutatie A1298C homozigota
tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Daca el considera ca e necesar sa te consulte pe masa o face indiferent de cat de avansata e sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

Buna, fetelor! V-am descoperit aici si deja imi sunteti drage si de mare ajutor. Si eu voi naste la inceputul lui noiembrie cu dr. Haiduc. Acum am 28 de saptamani, sunt la prima sarcina si voi avea, se pare, o bebita.
Felix, si mie mi-e teama de controlul pe masa, inca nu mi-a facut, dar in mod cert nu scapam de asta...oricum, dr. mi se pare ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, multumesc pt sfaturile legate de patut

Ieri am fost la eco de 32 sapt. Bebelina e o grasuna cu falcute si suge degetelele. Are 2.260 kg, e mai mare cu aproape 2 sapt. Eram putin ingrijorata pt ca de cand am ramas insarcinata pana acum, eu am luat doar 6 kg si aveam impresia ca bebelina nu a luat destul in greutate. Dar se pare ca ea isi ia cat trebuie.

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, multumesc pt sfaturile legate de patut

Ieri am fost la eco de 32 sapt. Bebelina e o grasuna cu falcute si suge degetelele. Are 2.260 kg, e mai mare cu aproape 2 sapt. Eram putin ingrijorata pt ca de cand am ramas insarcinata pana acum, eu am luat doar 6 kg si aveam impresia ca bebelina nu a luat destul in greutate. Dar se pare ca ea isi ia cat trebuie.

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Felicitari pentru bebelina grasuna, sa fie sanatoasa si nastere usoara.

Mergi la inceput

Ionela, ce vesti bune! Deci numai 6 kg ai luat??? Daca bebe e in grafic, ba uite ca e si mai maricuta, inseamna ca esti manechin! Pana acum cred ca am luat si eu cam 1,5kg desi burtica abia se vede. E timp sa creasca, sotul abia asteapta ca sa puna halba de bere pe ea

Draguta, daca numai incearca sa ma trimita pe masa, am intins-o! Nu vreau tuseu vaginal si basta! Sper sa nu zica dr ca-s dusa cu capul

Alinushca

Felix 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Ionela, ce vesti bune! Deci numai 6 kg ai luat??? Daca bebe e in grafic, ba uite ca e si mai maricuta, inseamna ca esti manechin! Pana acum cred ca am luat si eu cam 1,5kg desi burtica abia se vede. E timp sa creasca, sotul abia asteapta ca sa puna halba de bere pe ea

Draguta, daca numai incearca sa ma trimita pe masa, am intins-o! Nu vreau tuseu vaginal si basta! Sper sa nu zica dr ca-s dusa cu capul

Alinushca

Felix 14+

mutatie A1298C homozigota
tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Pai depinde cum vrei sa nasti, daca vrei normal e bine sa il lasi ca iti ia secretie sa vada daca ai ceva "ciupercute" care ar putea sa se "lipeasca" de bebelus in timpul nasterii.

Mergi la inceput

felix76 cand te duci la el? Ai programare la spital sau la cabinet?

Mergi la inceput

Draguta, cred ca ma intrebi de Haiducu. La el ma duc abia pe 17 septembrie la MedicalCity.

Azi merg la un medic de la mine din oras, sa ma ia in evidenta pt ca asa mi-a zis Haiducu, sa am unul de siguranta si aici... Haiducu saracu mi-a spus asta cand aveam 7 sapt si uite ca a trecut vremea si eu nu mi-am facut curaj decat abia azi sa ma duc, tocmai de frica tuseului si a mintilor invechite... Vedem acum ce va fi.
Lama nu cred ca imi va lua pt ca e prea devreme. Ma gandisem sa ma duc eu sa-mi fac si ureaplasma si mycoplasma alaturi de secretie.

Va doresc un sfarsit de saptamana frumos!

Felix 14+

Mergi la inceput