dr Catalin Haiduc (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Lore1983 spune:
Eu nu voi face contract pentru prelevare de celule stem, mi se pare foarte costisitor si din punctul me de vedere deocamdata este la un nivel "comercial".
25+ viitoare mami de
ancag1981 spune:
Pe mine m-ar interesa faza cu celulele stem, dar nu cred ca ma duce buzunarul. Referitor la curs, parca nici eu n-as mai veni saptamana asta. Daca nu vedeam faza cu epiziotomia, poate era mai bine...
Am fost la eco de trim III la Medlife la dr. Steriu. IN principiu bebita mea e ok, are 2060 de grame, doar ca dr. m-a pus pe ganduri cand m-a intrebat daca iau tratament pt tensiune. Adevarul e ca am palpitatii mai mereu si obosesc foarte repede chiar daca nu fac nimic, dar medicul de familie m-a asigurat ca tensiunea e normala. Acum, ce o fi vazut dr. la eco de m-a intrebat nu stiu, mi-a zis doar sa vb cu dr. Haiduc. Sau poate eram eu prea obosita, fiindca avusesem reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului si un botez. Si la ambele topaisem putin... Va confruntati vreuna cu o problema asemanatoare?
32 +
alinushca spune:
anca, eu cred ca doctora cu pricina avea si o diploma de macelar pe undeva pe acasa. o epiziotomie in general este mult mai mica si mai finutza. unde mai pui ca tipa careia i se facuse fereastra avea o constitutie atletica din cate s-a vazut si nu era vreo miniona. chiar nu m-as ingrijora ca dr nostru face ferestre din alea...
despre tensiune, e f probabil sa fi fost de la zbantzuiala. despre obosit repede ... cred ca toate obosim f repede si e normal. palpitatii nu musai in programul normal. dar o sa stie dr ce sa-ti zica daca e nevoie. pe eco va putea citi eventuale note de la ecografist.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancag1981 Pe mine m-ar interesa faza cu celulele stem, dar nu cred ca ma duce buzunarul. Referitor la curs, parca nici eu n-as mai veni saptamana asta. Daca nu vedeam faza cu epiziotomia, poate era mai bine... Am fost la eco de trim III la Medlife la dr. Steriu. IN principiu bebita mea e ok, are 2060 de grame, doar ca dr. m-a pus pe ganduri cand m-a intrebat daca iau tratament pt tensiune. Adevarul e ca am palpitatii mai mereu si obosesc foarte repede chiar daca nu fac nimic, dar medicul de familie m-a asigurat ca tensiunea e normala. Acum, ce o fi vazut dr. la eco de m-a intrebat nu stiu, mi-a zis doar sa vb cu dr. Haiduc. Sau poate eram eu prea obosita, fiindca avusesem reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului si un botez. Si la ambele topaisem putin... Va confruntati vreuna cu o problema asemanatoare? 32 + |
Anca, in ce saptamana a sarcinii ti-ai facut eco morfofetala de trim III si cu cat timp inainte ai facut programarea la dr. Steriu.
Multumesc
25+ viitoare mami de
ionela.n spune:
Buna fetelor
Am fost la spital azi. Bebelina e ok, are 2.700 g, a ramas tot cu capul in jos
Mi-a dat sa mai fac niste analize si mi-a recoltat pt secretie la spital.
In rest, toate bune si frumoase. Bebelina e ok, asa cum trebuie
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+
Minunea noastra
alinushca spune:
ionela ma bucur ca e totul ok! practic acum esti la termen, poti naste oricand. iti tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32
Lore1983 spune:
Felicitari, Ionela! Sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa si cuminte!
25+ viitoare mami de
ancag1981 spune:
alinushca, si merci pt raspuns.
lore, eco de trim III se face la 32 de saptamani, cu vezica plina. La dr. Steriu m-am programat cu 2-3 saptamani inainte, dar sincer, nu mi s-a parut a fi aglomerat...dr. a fost draguta, dar am fost putin dezamagita fiindca nu mi s-au dat fotografii, ci doar cd-ul cu ecografia. si mai costa si vreo 410 ron.
ionela, felicitari! sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor. banuiesc ca eu sunt urmatoarea...
32 +
ancag1981 spune:
Fetelor, mai am o dilema: trebuie sa avem la noi si o camasa de noapte "de sacrificiu" pt nastere sau ne-or da ei de acolo? iar halatul cum sa fie, mai gros, mai subtire, ca m-am invartit astazi sa-mi cumpar si am venit acasa tot fara. camasi de noapte pt alaptat mi-am cumparat, dar cand am ajuns acasa am constatat ca au niste maneci imense (ce-i drept, eu n-am decat vreo 55 de kg si nu prea am gasit pe marimea mea...) Voi va mai luati la spital sutien pt alaptat? daca ati sti cate intrebari as mai avea
32 +
ionela.n spune:
Multumesc fetelor
Anca, sa-ti zic ce am eu in bagajul de spital:
- camasa in care nasti va fi de sacrificiu, asa ca te sfatuiesc sa iti iei una ieftina
- am mai luat 2 camasi de noapte din alea pt alaptat, una din camasi avea si halat cu buzunare, pt atentiile de rigoare
- 1 halat mai grosut, in caz ca va fi racoare
- 4 perechi de chiloti cu fund
- 2 pachete de vata
- 1 pachet de tampoane de noapte, daca e nevoie si le voi suporta, daca nu am facute din alea cu vata si fese sterile
- 2 prosoape: 1 mare, 1 mic
- sapun, pieptan, sosete, papuci de casa
- 1 sticla de 2 litri de apa plata, cana
pt bebe:
- pampers, servetele umede, unguent pt bebe, un biberon si hainute pt bebe ca sa o schimb cu hainele aduse de mine de acasa si o sa iau si cerceii (se pun in urechiuse in ziua externarii)
cam atat, cred
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 36+
Minunea noastra