dr Catalin Haiduc (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Pai Beatrice are sarcina destul de mica. Poate totul e o alarma falsa si sa dea DD sa fie ok si ea si bebelusul
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
ancag1981 spune:
Ionela, merci mult. Acum percutez dspre ce e vorba in contractul ala.
Beatrice, sanatate! Treci tu si peste asta.
30 +
gabitza39 spune:
V-as ruga, daca se poate, sa imi spuneti si mie care mai sunt preturile pentru nastere la Filantropia cu dr. Haiduc. Multumesc!
beatrice75 spune:
Alinusca, multumesc pt gandurile bune!
Ionela, s-a spus despre ce se va discuta la cursul de miercuri?
30+
beatrice75 spune:
Ce stiti despre rooming in la Filantropia? Am impresia ca nu exista, doar la rezerva.
30+
ionela.n spune:
Beatrice, cum te simti? Esti bine acum?
La cursul de miercuri se va discuta despre o nastere (de la cap la coada) cu filmuelte demonstrative
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
beatrice75 spune:
Daca se va discuta despre nastere, vin doar sa ma inscriu si nu voi sta, ca n-are rost, avand in vedere ca-s nevoita sa nasc prin cezariana.
30+
alinushca spune:
pai inteleg ca se va discuta despre ambele tipuri de nastere. deci nu ti-ar strica oricum sa stii dinainte care sunt politicile lor legate de cezariana.
despe rooming in la Filantropia stiu ca este valabil in toate saloanele. faptul ca in practica trebuie sa te lupti cu cei de la neonatologie sa le iei "obiectul muncii" si deci una din justificarile lor de a fi angajati acolo, nu e o noutate... e doar o chestie tipic romaneasca care se mentine in unele cazuri si la privat unde e deja aberant. personal nu am limite pana la care sunt dispusa sa merg ca sa am copilul cu mine cat mai devreme dupa nastere indiferent de care va fi ea.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31
alinushca spune:
pana la urma unde este mai ieftin si mai in centru consultatia la privat ?
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31