dr Catalin Haiduc (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ancag1981 spune:
am uitat! voi cum procedati cu recoltarea celulelor stem? eu nu stiu prea multe despre asta.
29 +
BraveGirl spune:
Ancag1981, eu am DPN 5 nov. Nasti natural? Unde vrei sa nasti?
Eu ma stresez ca suntem cam multe gravidute in aceasta perioada si dc ne apuca pe toate nascarea, ce facem?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ancag1981 spune:
Bravegirl, voi naste natural, cred, cu dr. Haiduc,la Filantropia, si probabil cu epidurala.si la sotia dansului se pare ca a procedat la fel. eu oricum pt asta ma pregatesc. acum, mai depinde si de cum vor evolua lucrurile. mie oricum mi-e frica de durere, oricat de mica ar fi ea... tu unde nasti?
29 +
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta_23 Buna, nu am mai intrat in ultima perioada. Am nascut pe 23 o beblina de 3.450 si 52 de cm. Acum suntem acasa, suntem bine. Dr. H e de milioane. Am avut noroc de 2 moase super Dana si Georgiana, daca nu erau ele nu's ce ma faceam. Va doresc nastere usoara si . |
Felicitari, sa fie sanatoasa si cumintica! Poate ne dai si noua detalii despre cum a decurs totul.
23+ viitoare mami de
ancag1981 spune:
am sunat la Filantropia. cursurile incep astazi la ora 17 la Amfiteatru. veniti?
30 +
ionela.n spune:
Unde e amfiteatrul?
Da, eu as vrea sa vin, mai vine cineva? Trebuie sa avem ceva la noi?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
ionela.n spune:
Am sunat si eu la Filantropia.
Voi fi acolo pe la ora 5, vin cu sotul
Despre ce e vb la cursurile astea? Ce se discuta?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta_23 Buna, nu am mai intrat in ultima perioada. Am nascut pe 23 o beblina de 3.450 si 52 de cm. Acum suntem acasa, suntem bine. Dr. H e de milioane. Am avut noroc de 2 moase super Dana si Georgiana, daca nu erau ele nu's ce ma faceam. Va doresc nastere usoara si . |
E adevarat!!
Dr H e de nota 20 si Dana si Georgiana cele mai bune moase!!va urez fetele sa le prindeti in tura,caci sunt tot ce va trebuie sa nasteti usor si fara frica.
Sa-ti traiasca bebelina draguta!
Fetele, nastere usoara,si un sfat: sa avet la voi un aparat foto sau video,Georgiana va va filma si poza momentele unice din viata voastra.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
chitosenia spune:
Buna fetele!
Am nevoie de ajutor ..... vad de la voi ca de fapt cursul de la Filantropia INCEPE AZI si sunt total confuza eu personal am sunat luni dupa amiaza si mi-au spus sa revenin cu un telefon dupa 15 septembrie.
Cum vin din Ploiesti nu as vrea sa fac efortul degeaba ... asa ca orice lamuriri imi sunt pretioase.
Multumesc de ajutor!
beatrice75 spune:
Ionela, tine-ne si pe noi la curent ca si eu as fi vrut sa vin, dar nsh de ce a fost asa secretosenie cu acest curs la Filantropia, ma intreb de ce nu au dat informatii corecte de la spital.
Chiar imi doream sa merg!
29+