dr Catalin Haiduc (5)
Raspunsuri - Pagina 11
ionela.n spune:
Mai stiti ceva de cursul de la Filantropia? Incepe maine la ora 17?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
Lore1983 spune:
Ionela, s-ar putea sa inceapa de pe 15 septembrie cursurile la Filantropia, sau cel putin asa am inteles eu de pe forum.
Vroiam sa te intreb de dr. Steriu, cum ti s-a parut. se pare ca voi fi nevoita sa fac eco de trim III la Medlife la dumneaei. Dr Veduta este foarte ocupata si se ocupa prioritar de morfofetale de trim I si II (asa ne-a spus noua cand am fost la eco de trim II). Nu prea imi place ideea cu Medlife-ul pentru ca mi se pare destul de mare pretul pentru eco...
23+ viitoare mami de
ionela.n spune:
Lore, eu nu mai merg sa fac eco de trim 3 la Medlife. O sa vb cu dr. H si daca e ok ce imi zice el, nu mai merg la ea. De ce sa mai dau iar 4 mil si ceva pt o eco?
Dr H a zis ca sunt bine si ca din sept ma va monitoriza doar el, asa ca merg pe mana lui
O sa sun si eu la spital maine dim sa intreb de curs
Dr Steriu mi s-a parut super ok. Mi-a explicat tot si a vb foarte calm si degajat. Am intrat cu sotul de fiecare data la ea si am plecat multumiti de acolo.
Minunea noastra
draguta_23 spune:
Buna, nu am mai intrat in ultima perioada.
Am nascut pe 23 o beblina de 3.450 si 52 de cm. Acum suntem acasa, suntem bine. Dr. H e de milioane. Am avut noroc de 2 moase super Dana si Georgiana, daca nu erau ele nu's ce ma faceam. Va doresc nastere usoara si .
ionela.n spune:
Draguta, ma bucur ca esti ok si ca ai un bebe sanatos
Ai nascut natural? Ai avut travaliul lung?
Tu ai facut ceva cursuri inainte de nastere? Ai avut nevoie de epidurala?
Scuze de intrebari, dar in curand urmez eu
Minunea noastra
ancag1981 spune:
ionela, eu am sunat azi la spital sa intreb de cursuri, dar trebuia sa sun pana in ora 15. mi-au spus sa sun maine dimineata. asadar, deocamdata nu se stie...
29 +
ancag1981 spune:
dac-ati sti cate intrebari imi mai pun si eu... este normal, la urma urmei, mai ales pt cele care nasc prima oara.
pt cele care nasc toamna-iarna: voi cumparati body-uri cu maneci lungi pt bebe la spital? eu cred ca asa fac.
lore, eu am facut eco trim II la dr. Steriu. am stat cam 30 de minute si mi s-a parut de treaba. ne-a vorbit frumos si ne-a explicat calm ce am vrut sa stim. acum, am auzit sa altii au avut alte experiente, mai neplacute, cu ea. cu noi a fost ok. pe 13 sept. am programare la eco trim III tot la ea. desi e adevarat ca pretul e cam mare pt perioada asta proasta...
29 +
ancag1981 spune:
ionela, ma intereseaza si pe mine daca ti-a facut pana acum control si daca ai facut analiza secretiei. daca nu, as vrea sa stiu in ce saptamana de sarcina se face. incepe sa ma apuce frica, mai ales ca toata lumea imi spune ca burtica mea e cam coborata, ca fetitele se nasc mai devreme etc. eu am DPN in jur de 4 nov, dar timpul zboara foarte repede si deja ma gandesc sa ma apuc de cumparaturi...
29 +
ionela.n spune:
Anca, o sa sun si eu maine dimineata. Daca aflu ceva, anunt aici
Minunea noastra
draguta_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Draguta, ma bucur ca esti ok? Ai nascut natural? Ai avut travaliul lung? Tu ai facut ceva cursuri inainte de nastere? Ai avut nevoie de epidurala? Scuze de intrebari, dar in curand urmez eu -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+ Minunea noastra |
Am nascut normal, cu epidurala pt ca mi-a trecut vitejia de a naste fara. Durerile au inceput duminica pe la 4, pe la 1 am ajuns la spital si am nascut luni la 13.45. Nu am fost la cursuri.