Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 9
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa73 azi incep stimularea. ![]() GABRIEL 28 aprilie 2008 si Cristian - 31 mai 2005 poze http://fotoalbum.web.de/gast/ddenisa73/GABRIEL "CEI MAI DULCI PRINTISORI" |
Denisa cum merge stimularea?
aurel_cris spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere inca odata![]()
Vlad
Alesia
Si pentru astazi
Rares Bogdan
aurel_cris spune:
Ariadnasunt ok in general,Bia este din ce in ce mai dependenta de mine parca.Tati nu are ce cauta langa mine,daca ma pupa primeste palme de la ea,nu il primeste in pat cu noi,ii spune tati iesi afara
.Altfel se joaca cu el,se pupacesc mereu dar pana la mami
.Vorbeste din ce in ce mai bine,astazi o certam de zor ca nu vroia sa manance singura si imi zice nu pot mami ca ma doare burtica
,asa-i zic eu ca vrea mereu in brate,nu te iau ca ma doare burtica.
Strumfi tai ce fac?Cum te descurci cu ei?Sa ne spui cum a fost la motz,parca mai ieri nasteai,ce trece timpul.....ma gandesc ca si Bia va face 3 anisori curand.
Va pupam cu drag.
Si acum o strigare mamiciiiiiiiiiiiii pe unde sunteti?

many_bani spune:
Multumim mult ptr. urari. 
Am avut si noi petrecerea si taiatul motzului in w-e trecut, apoi l-am tuns chel, acum arata ca un mic shaolin
. Sa zicem petrecere, a fost ceva foarte restrans, cu nasii lui Vlad si finii nostrii impreuna cu copii din dotare/
In rest ne chinuim ca vrea numai in picioare, cu o sapt. inainte de a implini un an a inceput sa faca pasi singur si acum este in acelasi stadiu, adica de la 2-la 6 pasi apoi repede busulit.
Am facut si vaccinul de 1 an, iar bilantul este 10,300 kg. 82 cm, 7 dinti . Cam atat despre noi.
Va lasam cateva POZE
W-e placut
mami de
Vlad (29.10.2009)
ariadna33 spune:
La Multi Ani, Mara si Teodora!

La Multi Ani, Rares Bogdan! 

Dam si noi de baut azi ca e ziua baietilor, implinesc 1 anisor!

Aurel
, ma bucur mult sa aflu vesti de tine si Bianca! Parca ieri faceai fivul si imi aduc aminte ca erau niste calduri ingrozitoare si tu iti faceai griji peste griji... Uite ca Dumnezeu ne-a ajutat sa avem niste minuni! Cum e Biancuta ta mamoasa, asa este Emi al meu, Dragos e putin mai independent... Sunt cumintei strumfii mei, am avut noroc de copii cuminti si tare lipiciosi, se poarta frumos si unul cu celalalt, se joaca impreuna... O sa revin cu poze de la petrecerea de maine! multumesc frumos pentru vot! 

vad ca mamicile noastre dau tot mai rar pe aici, mi-e dor de discutiile voastre, copiii mei erau micuti, alimentati cu laptic doar cand salvam discutiile despre alimentatia bebeilor vostri mai maricei...
toate cele bune va doresc, un weekend frumos!

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
many_bani spune:

Mara & Teodora

Andrada sa-ti traiasca micutele printese si sa va bucurati de ele.
mami de
Vlad (29.10.2009)
madalina28 spune:
La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor
Angelina,Mihai,Vlad,Alesia,Rares Bogdan,Mara & Teodora,Dragos & Emil!
Mamici sa va bucurati de puiutii vostri sa va fie sanatosi!
Si noi pe aici, am tot citit dar nu am avut timp sa postez,Sofia este bine creste, din ce in ce mai multe perlute scoate,stie o parte din culori, sa numere, poezi, canta si danseaza toata ziua prin casa, pt ca ii place asa mult sa danseze am incercat sa o dau la dansuri la un club particular din Ploiesti, am dus-o de 2ori si de ambele dati a dat-o profesoara afara din sala, in afara de faptul ca nu vroia sa faca numic se ducea si la ceilalti copii "fetita vrei sa ne jucam?" sarea ca o caprita pe acolo, inca nu are rabdare sa stea sa asculte si are o personalitate de ma termina, este atat de hoataaaa, pana nu e ca ea nu se lasa de ex: vrea sa mergem undeva anume si incepe : "oh iubita mea da-mi un pupic,ce dulce esti mamica mea te iubesc asa mult nu-i asa ca mergem la ...esti de acord nu?" credeti ca o mai pot refuza? inca nu mergem la gradi abia la anul in toamna atunci poate imi fac curaj sa incerc si pt bb2 ca tare isi mai doreste o surioara pe care deja a botezat-o Maria "mami doctoru o scoate din burtica si tu o ti in brate si papa tatica si pe mine ma tine tati in brate mamiiii si mergem toti la joaca apoi"
Denisa imi pare rau ca te-ai oprit dar poate totusi mai exista vreo sansa si pt bb 3 sau de ce nu 3 si 4
, tin pumnii sa fie bine.
Ade condoleante cu intarziere!Nu am mai fost eu la Resita pt ca drumul este destul de lung si obositor pt Sofi mai mult as fi chinuit-o.Ce fac nazdravanii?
Pussilina ce fac tustele mi-e dor de voi 3!Mai aveti un pic si va sarbatoriti si voi!
Cris, Sofia are si momente de mamosenie excesiva si de tatosenie dimineata cand se trezeste daca ma striga pe mine e ziua mea daca il striga pe taica-su in ziua aia nici nu vrea sa ma vada pe mine, ma bucur ca Bia si-a dat drumul la vb ca aveai un pitic cu asta, dar fiecare in ritmul lui, o pupam pe Biencuta cea frumoasa.
Bianca imi pare rau de nereusita sunt sigura ca David o sa aiba in curand un fratior sau o surioara!
Many ma topesc dupa Vladi, chelibec e haios foc!
Adriadna petrecere frumoasa maine adica azi, abia astept sa vad pozici cu sarbatoritii!
As mai avea atatea de scris pt fiecare fata si bebe in parte dar ma lasa bateria la laptop.
Va pupic pe toate si mai ales fivuletii !
aurel_cris spune:
Mara & Teodora
Dragos & Emil
Scuze ca urarile vin astazi.

Sa cresteti mari si sa le aduceti parintilor numai bucuri pui scumpi.
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa73 Din pacate nu am facut nici un folicul.Se pare ca sunt cu rezerva ovariana la 0. ![]() GABRIEL 28 aprilie 2008 si Cristian - 31 mai 2005 poze http://fotoalbum.web.de/gast/ddenisa73/GABRIEL "CEI MAI DULCI PRINTISORI" |
Denisa imi pare tare rau,oare chiar asa sa ajungi la 0,nu vrei sa mai incerci odata?

GABRIEL 28 aprilie 2008 si
Cristian - 31 mai 2005