Mamici prin fiv(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

naste crisis 81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mamicutelor,din pacate ma confrunt cu ceva probleme in drumul spre fiv.Mi-au descoperit ceva crescut in uter si mai am si un chist pe care trebuie sa-l scot,asa ca poate peste 2 luni.Maine ma duc sa vedem ce scoate prima data.Chistul vor sa mi-l scoata prin punctie pe viu(pe care am mai facut-o odata).
Despre ingerasii mei pot sa va spun ca sunt tare nazdravani,se bat toata ziua,apoi se iau in bratze si se pupa.
Tineti-mi pumnii maine ca tare imi e frica...
Va pupic dulce pe voi si fivuletii scumputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Nastere usoara Crisis
Adaca ma uitam la poze iarasi ce mari sau facut flacai.
Denisa iti tinem pumni,imi pare rau ca sau ivit aceste probleme dar totul va fi bine iar rezultatul va fi un mic bomdarel.

Mergi la inceput

Nu imi vine sa cred, a disparut chestia aia din uter.Vor sa fac fiv(daca maine reuseste sotul meu sa puna stampila direct de la casa de asigurari,daca nu luna viitoare) desi chistul pe ovar e tot acolo.Voi stiti sau ati auzit se poate face fiv cu chisturi?
Va pupic dulce!

Mergi la inceput

Mihai
Sa iti traiasca puiul mami si sa va aduca numai bucuri,ce face burtica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa73

Nu imi vine sa cred, a disparut chestia aia din uter.Vor sa fac fiv(daca maine reuseste sotul meu sa puna stampila direct de la casa de asigurari,daca nu luna viitoare) desi chistul pe ovar e tot acolo.Voi stiti sau ati auzit se poate face fiv cu chisturi?
Va pupic dulce!

GABRIEL 28 aprilie 2008 si Cristian - 31 mai 2005
poze http://fotoalbum.web.de/gast/ddenisa73/GABRIEL
"CEI MAI DULCI PRINTISORI"

Iti tinem pumni Denisa,probabil ca e ok daca au zis ei ca poti face.

Mergi la inceput

azi incep stimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nimeni pe aici?
Toata lumea ocupata?

Mai scriu cate ceva sa nu fim pe pag.7

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Salutare!

multe s-au mai intamplat de cand nu am mai intrat: Aniast a nascut, FELICITARI si sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi!

Hai Crisis![

Denisa, te felicit pentru dorinta de a fi mamica a 3-a oara! Bafta maxima! stiu ca se poate si cu chisturi face fiv, cunosc pe cineva care avea un chist si a si reusit, ceea ce-ti doresc si tie din tot sufletul!

Rami, ce mai faceti, Ilincuta cum s-a acomodat cu gradi?

Aurel_cris, ce mai faceti voi, ce mai zici de Bianca?

Nici pe Madalina nu am mai vazut-o in ultimul timp pe aici...

Noi ne pregatim de motz, le-am comandat torturi in forma de trenulet, culori diferite, unul umplut cu crema de cioco si unul cu frisca si ananas

ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Nimeni pe aici?
Toata lumea ocupata?

Mai scriu cate ceva sa nu fim pe pag.7

mami de Vlad (29.10.2009)

Buna liniste pe la mamicile noastre nu-i asa?
La multi ani! pentru Vladut,scuze ca am intarziat cu urarile.Cum ati petrecut?Niste pozici cu strumfuletul nu ne pui mami?

Mergi la inceput