Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 4
aniast72 spune:
amzulica...si daca ai sti ce seamana intre ei....

In alta ordine de idei, multumesc frumos fetelor pentru felicitari, nu m-am razgandit si am nascut ieri la fel de repede ca si pe Vladi. Dupa cum spunea o colega de-a mea de la odiseea de 2010, am avut doua nasteri dar o singura poveste. Cu diferenta de 36 de min (Vladi nascut la 13.23 iar bb la 12.47), nasterile au fost identice.
Off...iar miroase a shaorma...deci am rezerva de spital exact peste drum de o shaormerie. Pe la 8 in seara asta am cazut in pacat si am fugit de mi-am luat o portie zdravana...la ora asta ar zice lumea ca-s nebuna
asadar mai bine ma culc.
Pupici tuturor si inca o data va multumesc ca mi-ati fost alaturi.
Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007)
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 amzulica...si daca ai sti ce seamana intre ei.... ![]() ![]() ![]() In alta ordine de idei, multumesc frumos fetelor pentru felicitari, nu m-am razgandit si am nascut ieri la fel de repede ca si pe Vladi. Dupa cum spunea o colega de-a mea de la odiseea de 2010, am avut doua nasteri dar o singura poveste. Cu diferenta de 36 de min (Vladi nascut la 13.23 iar bb la 12.47), nasterile au fost identice. Off...iar miroase a shaorma...deci am rezerva de spital exact peste drum de o shaormerie. Pe la 8 in seara asta am cazut in pacat si am fugit de mi-am luat o portie zdravana...la ora asta ar zice lumea ca-s nebuna Pupici tuturor si inca o data va multumesc ca mi-ati fost alaturi. Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si Vladimir (03 septembrie 2007) |
bree, las-o incolo de shaorma, (si noi mancam de la coltul nostru de strada de rupem nu alta), poze nu ne dai? Numele lui bb 2 - CARE ESTE?
Te pupam si hai cu pozeeeee.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Moniland spune:
BRAVO Aniast!!!! Curajoasa mamica si felicitari pt bb 2!!!
Pofta mare la shaorma... hmmm ce-as mai manca si eu una, dar la ora asta nu-mi permit. dar pofta e maaaareeee 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amzulica
bree, las-o incolo de shaorma, (si noi mancam de la coltul nostru de strada de rupem nu alta), poze nu ne dai? Numele lui bb 2 - CARE ESTE? Te pupam si hai cu pozeeeee. Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009 http://community.webshots.com/user/amzulica |
amzulica, nu-i motiv de sinucidere dar tot natural am nascut.
Mi s-a indus nasterea cu tuseu vagina la 7.30l, la 9 .30 au inceput contractiile, la 11.20 am plecat spre sala de nasteri, la 12.20 mi s-a pus epidurala, la 12.40 si-a facut efectul si am inceput sa imping usor iar la primul impins eficient a iesit bb Alexandru Andrei, vioi si cu pofta de viata. Mai ceva ca cezariana, nu?

De miercuri suntem acasa si ne acomodam incetisor cu viata din afara.

Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
madalina28 spune:
Andreea ai ce ai tu cu shaorma aia, ma faci sa rad ai pofte mai ceva ca o gravida
Auzi da la semnatura la ginere-miu tot bb ai lasat?El face declaratii de dragoste si tu tot bb?I-ai facut vacinul?
amzulica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aniast72
amzulica, nu-i motiv de sinucidere dar tot natural am nascut. Mi s-a indus nasterea cu tuseu vagina la 7.30l, la 9 .30 au inceput contractiile, la 11.20 am plecat spre sala de nasteri, la 12.20 mi s-a pus epidurala, la 12.40 si-a facut efectul si am inceput sa imping usor iar la primul impins eficient a iesit bb Alexandru Andrei, vioi si cu pofta de viata. Mai ceva ca cezariana, nu? ![]() De miercuri suntem acasa si ne acomodam incetisor cu viata din afara. ![]() Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
moamaa ce tare esti. Lasa-ma sa-mi imaginez, ai nascut: impinge impinge, stop, multumim, te-ai dat jos de pe masa si fuga la shoarma nu?

Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
elenada spune:
Aniast felicitari. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii.
Si eu am o pofta de shaorma dar nu e oc de asa ceva asa ca salivam si atat.
pupici
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ginger00 spune:
Anaist - felicitari pentru BB2 
Despre noi ce sa zic...suntem bine , in 15 incepem gradinita...
ce emotii am de-mi vine rau,sper sa fie usoara adaptarea .
Va pup pe toate si-mi doresc din suflet sa am timp sa mai intru din cand in cand.
rami 73 spune:
Ginger, ne luam de manuta, si noi tot din 15 incepem.
Eu ce sa mai zic de emotii, ca a mea are 1 an jumate.
Dar trebuie sa speram ca va fi bine, altfel nu se poate.![]()
Mai intru peste vreo saptamana sa va spun impresiile.![]()
Aniast, FELICITARI pentru al doilea baietel,
sa fie la fel de cumintel si reusit ca primul !
La ce spital ai nascut, tu nu erai la Giulesti ? Pupici si mult laptic.
adaca spune:
Aniast felicitari ! 

Acum 5 ani am devenit pentru prima data mamica, nu imi vine sa cred cum au trecut anii.
LA MULTI ANI DARIUS & CAIUS ! multa sanatate si numai de bucurii sa aveti parte in viata.

- cu multa dragoste 

mama, tata si RARES.