Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 19
aurel_cris spune:
Denisa ai mare grija de tine mami,te cred ca iti este tare greu singura acolo.Sper din tot sufletul sa reusesti cu fivul,iti tinem pumni.
Mada sa sti ca Bia va merge la grupa mare adica preschool aici din februarie la anul,iar in septembrie la grupa pregatitoare ca asa este aici.Sper ca va face fata avand in vedere ca nu vorbeste decat cateva cuvinte in engleza,ma linisteste faptul ca cei mici au puterea de a asimila foarte repede.
Bianca B spune:
Seara buna si 
Many_bani cum ati scapat de suzi? Si io ma gandesc la asta dar sotul tot zice sa mai asteptam. As vrea sa scap de ea pana se naste bebe nr 2.
Aurel_cris si david parea ca renunta la suzi pe la 9 luni, dar de cand i-au iesit caninii s-a atasat si mai mult de ea.
Denisa sper ca recuperarea e pe drumul cel bun.
Sapt asta mi-a fost foarte rau in 2 seri si mi-a fost pofta de verze murate. Astept cu emotie momentul in care imi voi simti bebele miscand. Cu David s-a intamplat la 15 sapt si 6 zile.
David e bine, e inebunit dupa trenuri si a primit mult cadouri pe aceasta tema. Astazi i-am dat sosete desenate cu trenulet si le-a aratat tuturor, inclusiv vanzatoarelor din 2 magazine.
Weekend frumos 
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca
13+ si mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca B Seara buna si ![]() Many_bani cum ati scapat de suzi? Si io ma gandesc la asta dar sotul tot zice sa mai asteptam. As vrea sa scap de ea pana se naste bebe nr 2. Aurel_cris si david parea ca renunta la suzi pe la 9 luni, dar de cand i-au iesit caninii s-a atasat si mai mult de ea. Denisa sper ca recuperarea e pe drumul cel bun. Sapt asta mi-a fost foarte rau in 2 seri si mi-a fost pofta de verze murate. Astept cu emotie momentul in care imi voi simti bebele miscand. Cu David s-a intamplat la 15 sapt si 6 zile. David e bine, e inebunit dupa trenuri si a primit mult cadouri pe aceasta tema. Astazi i-am dat sosete desenate cu trenulet si le-a aratat tuturor, inclusiv vanzatoarelor din 2 magazine. Weekend frumos ![]() Petrecere 1 anisor David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09 Bianca 13+ si mamica celui mai frumos copil din lumeDaca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti |
Am scapat de suzi relativ usor, pe la 11 luni a facut mucisori si nu mai putea sa sauga nici tzitzi nici suzi, asa ca am speculat momentul si am zis stop. Dupa ce au trecut mucisorii asa se tanguia la somn, se sucea, nu-si gasea locul si de multe ori am fost tentata sa renunt, plus ca si mama si sotul imi ziceau ca este mic sa i-o mai dau. Eu am mizat pe faptul ca este mic si ca uita mai repede si ca nu stie sa ceara si am avut dreptate. Dar cred ca si acum ii mai duce dorul, cand vine prietena lui pe la noi si este cu suzi de gat trebuie sa fim atenti ca atenteaza la ea
Se spune ca la aIIa sarcina simti mai repede miscarile copilului, asa ca mult nu mai ai.
Lui David i-ai explicat ca vine barza? cum a reactionat?

mami de
Vlad (29.10.2009)
Bianca B spune:
Many_bani David inca nu realizeaza ce il asteapta. stie ca mami are bebe in burtica, daca il intrebi unde e bebe arata burtica dar cam atat. Si asta doar de vre-o 2 sapt caci abia dupa eco de 12 sapt am inceput sa vorbim fara 'perdea' despre sarcina. Ii plac foarte mult bebelusii dar stiti cum e, e una sa ii ai in vizita si alta 24 din 24. Sunt sigura ca va fi gelos dar o sa trecem cu bine. Sper! ![]()
Duminica frumoasa in continuare tuturor
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca
14+ si mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
Diana Elena
Rares
Ana Beatrice
Sa cresteti mari pui scumpi si sa aveti parte numai de bucuri in viata.
madalina28 spune:
Hello fete ce faceti?Il asteptati pe Mosu"?Si noi!
Va pupam pe toate si fiv-uletii din dotare!
aurel_cris spune:
Ce liniste pe la mamici, ce mai ziceti fetelor?Sunteti in verva pregatirilor de sarbatori?
Mada il asteptam cu drag pe Mosu
.