Mamici prin fiv(14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Eva Maria & Dragos Andrei

Bianca fi optimista si acum caci totul va fi bine ai sa vezi.Abia asteptam sa ne dai vesti de la echo.Vroiam sa te intreb si eu daca a facut la clinica particulara fivul caci am azut ca ai scris ca ati schimbat clinica.Ai grija de tine mami si sarcina cat mai usoara.

Mamici mie frica sa ma bucur dar Bia are a 2 noapte in care a dormit legat in camera ei de la 10 la 6,sper ca sutem pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Aurel_cris Bianca e pe drumul cel bun perseverenta ta incepe sa dea roade

Primul fiv l-am facut prin NHS deci a fost gratis si fiind sub 35 ani au transferat doar un blastocit 4ab (si am mai avut noroc sa si reusim din prima, David fiind dovada minunii). Am platit doar pentru 11 sedinte de acupunctura pe care le-am facut privat.
Acum am platit distractia. Si fiind ca am platit ne gandeam sa transferam 2 blastociti dar doctorita ce a facut transferul a zis ca am pelvisul ingust si ma sfatuieste sa transfer doar unul 4aa dandu-mi sanse de 70% sa obtin sarcina. Si s-a mai infaptuit o minune. Am facut acupunctura si de aceasta data, dar doar 7 sedinte.
Sincer mi-e si rusine sa discut tratamentele stiind ca sunt femei care fac 3-4 si chiar 5 fiv-uri pana sa-si tina copilasii in brate.

Ecograful de ieri a aratat ca avem un bebe sanatos! Cred ca i-a masurat translucenta nucala de vre-o 7-8 ori si sincer nu ne-am linistit pana ce nu am verificat valoarea pe net, crezand ca e o problema deaorece a insistat asa de mult cu masurarea ei. Bebe avea o manuta la ochi si probabil ca dormea caci nu pre s-a miscat.
Urmatorul pas e eco de 20 sapt pe 25 ian.

Multa sanatate la toti puisorii si la toate mamicile

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 12+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bianca felicitari ptr. bebe sanatos . Asta este prima echograhie pe care o faci de la rezultatul betaHCG si ai rabdare pana in sapt. 20?alte analize nu se practica acolo? Am inteles eu bine, ai reinceput serviciul, cine te ajuta cu micutul? Hai ca am pus o sumedenie de intrebari.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Many_bani chiar crezi ca ma rabdam fara eco pana acum e al 3-lea dar primul fara sa platesc caci de acum am intrat in evidenta spitalului de stat.
Primul eco a fost la 6 sapt si 6 zile, privat, cand i-am vazut inimioara.
Al 2-lea la 8 sapt si 3 zile, privat, deoarece am avut scurgere roz-maro in ziua in care am implinit 8 sapt. s-a vazut un hematom dar din fericire mult mai jos si mai mic decat sacul gestational.
Analize de sange si urina se fac la 12 si 20 sapt, iar daca sunt probl mai des. Cu David am mers la fiecare 4 sapt ptr analize deoarece am avut anemie si infectie urinara.
Eco de 20 sapt e tot gratis si o sa mai facem un eco privat in jur de 30 sapt.
Am vrut sa merg mai des la eco dar clinica merge pe principiul ca daca e sa se intample ceva tot se intampla. Atata timp cat nu am alte probleme ei considera ca nu trebuie sa fac altceva.
Si apoi de cand unei prietene i-a murit bebe in burtica la 26 sapt desi absolut totul era perfect (noaptea intre 3 si 4 s-a miscat ca de obicei apoi 10 ore mai tarziu, la eco, i-au spus ca a murit) ma las in voia lui Dumnezeu. Atata timp cat nu am alte simptome, dureri sau probleme, mi-e si frica sa merg mai des.
Adevarul e ca sunt mult mai linistita ca la prima sarcina.
Eu lucrez doar 2 zile jumatate, intre 16 si 20 de ore pe sapt iar David merge la o gradinita particulara doar cat merg io la munca (marti si vineri toata ziua si joi dimineata). Am noroc ca aici statul contribuie la plata gradinitei si ne permitem sa-l dam. Sunt foarte, foarte multumita de serviciile lor. E o educatoare la 3 copii si David o iubeste si o respecta pe a lui. Daca e obraznic acasa cateodata, in disperare ii spun ca maine o sa afle Caroline de ceea ce face si sa vezi ce repede se linisteste. O imbratiseaza si pupa la plecare si uneori se intampla sa nu vrea sa mearga acasa joia cand il iau la ora 1.
A! si de cand i-a spus ca e baiat mare si nu e frumos sa stea cu suzeta in gura tot timpul, isi tine suzeta in buzunar si cand ii e dor de ea se duce intr-un colt trage din ea de cateva ori fara sa il vada Caroline si iar o pune in buzunar .

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 13+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Bianca ce scump trebuie sa fie David cu suzi pe ascuns. Noi din fericire am scapat de ea pe la 11 luni. Am intrebat daca merge David la gradi ca nu stiu ce ne asteapta si pe noi de la 1 ian., nu stiu ce voi face cu Vlad, suntem departe si de mama si de soacra, daca ma intorc la birou salariul acum il am cam 40% din ce am avut cand am ramas acasa, cred ca o sa-mi ajunga de o bona(in care eu nu prea am incredere) si de benzina .
Imi place gandirea ta pozitiva.

Mergi la inceput

La multi ani tuturor care poarta numele Sfantului Nicolae

Bianca m-am gandit ca e particular cand ai zis ca ai schimbat clinica,ma bucur ca totul decurge bine si sunt sigura ca iti vei tine minunea in brate la termen.Cred ca e haios foc David cu suzetica lui,Bia a renuntat singurica la ea pe la 7-8 luni.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI

EVA

&

MATTEO

Mergi la inceput

Eva ,Matteo,Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamicutelor! De Mos Nicolae am mai pus o laparascopie la activ.M-am dus sa-mi scoata trompa(ziceau ca e plina de lichid) si cand colo trompa e libera si buna si aveam chist(dupa cum am spus eu dr.care nu credea si mi-a facut fiv asa).Acum am sanse normal dar din pacate nu cred ca mai sunt ovule pe acolo.Urmez tratament cu estrogen 3 luni dupa care fac fiv din nou.E greu sa ma refac acum cu 2 copilasi ca nu ma lasa deloc si la spital nu m-au tinut decat cateva ore.La noi e zapada foarte mare si azi trebuie sa-l i-au pe Cristian cu sania de la scoala ca face curs de limba pt scoala(asa se face aici pt straini).E foarte greu cu amandoi pe sanie,dar nu am cu cine il lasa si pe Gabriel asa ca sper sa nu-mi plesneasca operatia.Nu mi-au spus la cate zile sa scot firele...si nici de efort,baie si altele ca la macelarie.La 15.00 m-a adus de la reanimare si la 16.00 a venit dr si a zis ca azi pleci acasa inca nu ma trezisem calumea il vedeam ca prin ceata.Dar a trecut si asta...Va pupic si mai va scriu cand pot ca tare stau prost cu timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Eva si Mateo!
La multi ani Rares!

Flori te rog sa mai intri sa ne povestesti de Rares, stiu ca trebuia sa aiba o interventie chirurgicala, chiar mi-e dor de voi 2!

Denisa recuperare rapida, mai cu grija dc poti nu trage de sanie sa nu patesti ceva!

Vin si eu cu o intrebare la fetele cu experienta si nu numai
Am inscris-o la gradi pe Sofi pt anul scolar 2011-2012, directoarea a bagat-o la grupa mare,la grupa mijlocie nu o poate baga din n motive, eu refuzand grupa mica pe motiv ca va prinde 3 ani de gradi, grupa mijlocie, grupa mare si grupa pregatitoare, dc o va baga la grupa mica va insemna sa sara peste una din grupe cel mai probabil peste pregatitoare, acum dc va face grupa mare va face de 2ori pregatitoarea, la grupa mare sunt mai multe avantaje unul din ele ar fi copii sunt deja imunizati nu se mai imbolnavesc asa grav si des, copiilor mai mici le place sa fie in preajma copiilor mai mari, invata mai repede de la ei, a mea fiind si foarte ambitioasa sigur va vrea sa fie la nivelul lor,acomodarea ar putea fi mai rapida fara plansete colegi au mai trecut cel putin odata prin asta, dezavantaje sunt si ele va tine totusi pasul, va fi marginalizata de copii mai mari? ma va ajuta un sfat sunt asa in dilema!

Mergi la inceput