Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 16
amzulica spune:
Noi am zis La multi ani pe Facebook Anastasiei si lui Raducu. Dar le mai zicem si aici, sa creasca mari, frumosi si cuminti.
Madalina ... ce sa mai fac ... ma chinui sa intzarc si nu reusesc deloc. Pe 25 face Lucutza 1 an si 9 luni - nu-mi vine sa cred ca de atata timp ma trage de tzatze. Plange de se invineteste daca nu-i dau, am observat ca daca ma ung cu ceva pe sfarcuri, cu orice: mustar, ciocolata se uita urat la mine si pleaca, dar revine in 5 min. iar si tot asa. mi-e asa mila de el, poate ca ziua ar mai fi cum ar mai fi dar dimineata e jale la 6 daca nu-i dau. 

Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
aurel_cris spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere uram si noi
Radu & Anastasia
Darius Gabriel & Flavius Mihai
aurel_cris spune:
Cati ce mai faci?Cum te mai simti?Felicitari inca odata pentru samburel.
Ayda te cred ca iti este greu cu 2 bebei dar am vazut pozele si cred ca merita din plin efortul,ai 2 copii minunati,sa va traiasca.Tati se vede ca e in culmea fericiri.
Pussi nu ne pui niste poze,ca tot asteptam.![]()

Mada ce iti face capritza?
Amzulico vezi cum faci ca la vara nu vrea sa il vada nora iar la tatza.![]()

Mamici incepem si noi gradi din februarie,am platit depozitul pentru loc ieri,mi-a zis tipa ca va fi la grupa de preschool.Deasemenea mi-a zis ca sa o invat sa merga singura la toaleta,sa se imbrace si sa incalte singura,sa faca cat mai multe pentru ea singura.In rest suntem ok asa,ii iese ultima maseluta si am zile fripte, face temperatura,nu papa,nu doarme.Ce sa mai zic ca deja eram zombi ca am trecut-o la ea si nu vrea sa doarma singura, acum ma terminat.
manumanu spune:
MANY,CAMI, AUREL_CRIS, multumim pentru urari!
AYDA, sunt tare scumpi puii tai! Stii ca si pe Radu al meu il mai cheama si Costin?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
cati_magureanu spune:
Buna mamci dragi!
N-am mai intrat de ceva vreme pt. ca iar am patit-o cu Matei...cred ca s-a decis ca la venirea asta in Ro sa culeaga tot ce se poate in materie de boli. Nu a fost bolnav in cei 2 ani si 10 luni cat a fost in ultimele 2 luni!
s-a captusit cu o infectie (in gat cred) caci de luni noaptea mi-a facut febra 39.7 incontinuu. Nu-i scadea de la niciun antitermic prea mult..numai la impachetari raspundea ceva mai bine. Pana la urma, dupa 3 zile de chin am sunat pediatra care mi-a zis sa-i dau antibiotic. Nu prea am vrut (eu sunt cam anti antibiotice si stiu ca medicii din romania dau si cu f. mare usurinta antibiotice copiilor) dar, in disperare de cauza i-am dat. In 2 ore a fost alt om.
Eu...disperata sa nu ma aleg cu ceva nasol...Nu stiu...la Fiv0ul asta am fost asa expusa la tot felul de tampenii, ca-i mare minune ca nu m-am pricopsit cu ceva...Numai cat am umblat prin spital cu Matei...acum si cu asta...
Many, parca tu m-ai intrebat cati am transferat...Am transferat 4 (2 au fost f. dezvoltati, ceilalti doi mai slabuti)! Succes nult caci am citit ca vreti sa incepeti Fiv 2!
Mada, nu-ti face probleme. Imi pare rau ca nu ne-am vazut mai mult dar asta este...
Cris, acum suntem binisor..astept eco de marti sa vedem daca surprindem ceva activitate cardiaca. Ma bucur ca ai inscris-o pe Bianca la gradi. Te asteptam cu vesti noi in februarie!
La multi ani piticilor sarbatoriti zilele acestea si, in special, celor ce poarta numele Sf. Stelian, daca este cineva cu numele acesta! Este un sfant foarte drag mie!
Pupici si multumesc pt. felicitari si fetelor carora n-am apucat sa le multumesc!
aurel_cris spune:
Pussi merci
Cati of ce rau imi pare pentru Mateias,sanatate multa.Ma bucur totul e ok cu samburelul,asteptam vesti de la echo,imi dau seama ca esti stresata sa nu capeti ceva.Parca plecati curand in Canada nu-i asa?
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Many, parca tu m-ai intrebat cati am transferat...Am transferat 4 (2 au fost f. dezvoltati, ceilalti doi mai slabuti)! Succes nult caci am citit ca vreti sa incepeti Fiv 2! Mami de Matei (13 ianuarie 2008) |
Multumesc de raspuns. Initial am vrut FET si incurajata de reusita ta, am zis gata, cand sa stabilesc data cu sotul el zice ca mai bine facem procedura intreaga, avem numai un embrion criogenat si ca daca nu rezista etc. AM fost la o prima consultatie la prof. de FIV, mi-a facut si o echo. transvaginala sa vada cum se prezinta uterul si colul, sunt super ok dupa nastere, asa ca am primit unda verde ptr. feb., mai repede nu se poate ca vrea cam 3 luni pauza dupa intreruperea alaptatului. Am primit lista de analize, sper sa reusesc sa le fac in dec.
Vlad nu a suferit cu intarcatul, cred ca mai mult m-am consumat eu, am aplicat metoda sugerata de Madalina
si a mers. Din toata treaba asta lucrul bun este ca nu se mai trezeste noaptea.Imi pare tare rau ca Matei a 'reusit' sa adune toti virusii, sper sa se faca bine pana plecati.
Asteptam vesti de la echo de marti.
Sarcina usoara in continuare

mami de
Vlad (29.10.2009)
Bianca B spune:
Buna seara mamici!
Asta vara am cumparat cateva carti cu povesti din Ro, foarte frumos si viu colorate, printre care si 'Capra cu trei iezi' a carei ilustratii sunt preferatele lui David si pe care i-am citit-o aseara.
Finalul suna asa "Ba dimpotriva, incepura sa arunce peste lup cu paie, sa inversuneze si mai tare focul, apoi tabarara pe dusman cu bolovani si pietre, pana il omorara! Asa s-a razbunat capra pe lupul cel rau" Cel pe care il stiu eu de la parinti e ca ii crapa lupului burta si ies iezii si traiesc cu mami a lor pana la adanci batraneti. Si sincer pe acesta il prefer io si pe acesta il voi spune copiilor. Finalul din carte e mult prea violent, plus ca nu sunt de acord cu razbunarea!
Cati felicitari si Doamne ajuta. Sper ca Matei mai bine.
Amzulica cum mai merge intarcatul?
Many sa fie intr-un ceas bun si cu II
Aurel te invidiez draguta pentru biencuta fara scutec. David stie ca trebuie sa faca la olita, imi spune cand face si ce face dar refuza sa se aseze fara pampes pe olita.
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Bianca B spune:
Revin. Mi-am culcat pruncul si cum rar se iveste ocazia sa prind rand la internet, vreau sa profit la maxim. La noi culcatul e usor, David ma anunta cand vrea sa faca nani, de obicei intre 7.30 - 7.45. Il duc in patul nostru, citim o carte, stingem lumina, ii cant vre-o 5 min si ... de multe ori adorm io inaintea lui
Tot ritualul dureaza maxim 30 min. In jur de ora 10 il mut in patul lui si doarme pana pe la 7. Ziua la fel imi spune ca vrea nani, de obicei in jurul orei 12.30 si doarme intre 1 - 3 ore.
E greu de cand cu frigul caci iesim doar o data pe zi la plimbare, dar trece ea iarna si recuperam la anul.
Ayda admir ca ai avut curajul sa incerci asa repede petru bebe 2. Io abia pe la 7 luni am simtit ca imi revin si dupa ce a implinit 1 an feciorul am incercat ptr urmatorul.
Dupa cum spuneam cu ceva timp in urma, FET din primavara nu a avut succes si ne-a parut rau ca am transferat doar un embrion. Cu ocazia acestei incercari am observat ca s-au schimbat multe, si din pacate nu in bine, la clinica si de aceea, in momentul in care am fost pregatiti ptr urmatoarea incercare ne-am dus la o alta clinica, Lister Hospital, tot in Londra.
Si se pare ca a fost o hotarare buna caci acum sunt insarcinata
in 12 sapt. Inca nu ma las luata de val caci am avut scurgeri roz-maronii vre-o 7 zile, din ziua in care am implinit 8 sapt.
Tratamentul a fost mai greu din punct de vedere psihic si am preferat sa am o sedinta cu un psihiatru. Stimularea a fost lenta, poate din cauza varstei, foliculii nu au crescut ca acum doi ani iar ovulele au fost mai putine. Daca prima data am avut doar 3 ecografe, acum am avut 6. EC a fost amanata de 2 ori iar incertitudinea m-a daramat psihic. Dar important e rezultatul, sunt graviduta si sincer nu imi mai incap in piele de bucurie.
Ca si prima data, doar sora mea stie si daca totul arata bine la eco de 12 sapt, pe 2 dec, vom spune si familiei.
Ma consider si mai mult ca inainte, o mare norocoasa si sincer ma infiorez cand ma gandesc ca am reusit din nou.
Hai ca v-am facut capul calendar, dar trebuia sa imi descarc sufletul!
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca B Revin. Mi-am culcat pruncul si cum rar se iveste ocazia sa prind rand la internet, vreau sa profit la maxim. La noi culcatul e usor, David ma anunta cand vrea sa faca nani, de obicei intre 7.30 - 7.45. Il duc in patul nostru, citim o carte, stingem lumina, ii cant vre-o 5 min si ... de multe ori adorm io inaintea lui E greu de cand cu frigul caci iesim doar o data pe zi la plimbare, dar trece ea iarna si recuperam la anul. Ayda admir ca ai avut curajul sa incerci asa repede petru bebe 2. Io abia pe la 7 luni am simtit ca imi revin si dupa ce a implinit 1 an feciorul am incercat ptr urmatorul. Dupa cum spuneam cu ceva timp in urma, FET din primavara nu a avut succes si ne-a parut rau ca am transferat doar un embrion. Cu ocazia acestei incercari am observat ca s-au schimbat multe, si din pacate nu in bine, la clinica si de aceea, in momentul in care am fost pregatiti ptr urmatoarea incercare ne-am dus la o alta clinica, Lister Hospital, tot in Londra. Si se pare ca a fost o hotarare buna caci acum sunt insarcinata in 12 sapt. Inca nu ma las luata de val caci am avut scurgeri roz-maronii vre-o 7 zile, din ziua in care am implinit 8 sapt.Tratamentul a fost mai greu din punct de vedere psihic si am preferat sa am o sedinta cu un psihiatru. Stimularea a fost lenta, poate din cauza varstei, foliculii nu au crescut ca acum doi ani iar ovulele au fost mai putine. Daca prima data am avut doar 3 ecografe, acum am avut 6. EC a fost amanata de 2 ori iar incertitudinea m-a daramat psihic. Dar important e rezultatul, sunt graviduta si sincer nu imi mai incap in piele de bucurie. Ca si prima data, doar sora mea stie si daca totul arata bine la eco de 12 sapt, pe 2 dec, vom spune si familiei. Ma consider si mai mult ca inainte, o mare norocoasa si sincer ma infiorez cand ma gandesc ca am reusit din nou. Hai ca v-am facut capul calendar, dar trebuia sa imi descarc sufletul! Petrecere 1 anisor David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09 Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti |
S-a strans piele pe mine de bucurie. Felicitari, a fost FIV sau FET? Cand mai ai timp te mai asteptam cu vesti.
Despre Ayda eu stiu ca a fost o minune, a ramas insarcinata natural cand inca mai alapta fetita.

mami de
Vlad (29.10.2009)
Matei (13 ianuarie 2008)