Raspunsuri - Pagina 2
Fomalhauti spune:
Multumesc, multumesc, multumesc.
Tot "steluta", o cheama Denebola.
Am tinut secret fiindca nu am dorit sa citesc nimic despre varsta, inconstienta, amniocenteza....Stiu ca as fi primit mai mult incurajari, dar eram foarte sensibila la comentarii legate de sarcina...Acum nu mai sunt.
DarkBendis spune:
Fomalhauti, multe multe felicitari!!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
blackpanterro spune:
Felicitari maxime!
Adriana 35+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Porumbita spune:
multe multe felicitari
sunteti niste curajosi;
imi place numele (desi in afara de formalhauti nu imi amintesc nici unu din celelalte ,desi cred ca le-ai scris odata )
blackgirl0 spune:
Felicitari!
BCG-ul se face in orice maternitate cu adeverinta de la medicul de familie (daca acesta nu a primit de la DSP vaccinul BCG), in care este notata data ultimului vaccin.
Fomalhauti spune:
Multumim tuturor celor care ne-au felicitat. Mai ales ca azi implinim 4 luni. (Si mai implinim, tot azi, 19 ani....)
La "iepurasi" m-as "baga" cu drag, dar e acel gen de subiect care "curge" mult prea rapid pentru mine. Am incercat pe la mamici cu multi copii, dar cand ajungeam sa citesc, deja erau mai multe pagini scrise si, daca nu apucam sa citesc tot, nu mai intelegeam nimic...Sau citeam tot dar nu apucam sa scriu, "coceam" toata ziua un raspuns si seara (noaptea) cand ma uitam din nou la subiect, era deja o alta discutie...Dar citesc din cand in cand...
On topic: nu cred ca in Bucuresti se face BCG in toate maternitatile (ma refer la copiii care s-au nascut in perioada cand nu era vaccinul, nu la cei care se nasc acum). Dar nu ma contrazic, nici macar nu am sunat eu la Polizu, a sunat asistenta medicului meu de familie. Oricum, ideea e ca mamele care au nascut la Polizu au fost asigurate ca vor fi chemate si probabil nu vor fi chemate...