Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Floaredemac felicitari! Oricum te-ai straduit tare mult sa ne sustii pe noi si iata...bravo.Poate ne vedem luni la fundeni ca si eu merg dar nu stiu daca chiar de dimineata.
Vreau sa va mai dau o veste buna, ieri la eco hematomul meu nu mai era...deloc.Imi venea sa plang de fericire.Asa ca tre sa merg sa vad ce fac cu marirea dozei de clexane ca zicea Uschi ca daca ramane la fel sau se resoarbe marim doza, mai ales ca eu nu am luat deloc aspenter-alergica tare. Dar m-a cam derutat cu masuratorile alea ca la eco trecuta pe 28.07 avea 6 sapt si 3 zile si ieri, avea 7 sapt si 3 zile in loc de 7 si 5 zile daca calculam dupa eco trecuta, deci....??? Oricum a crescut de la 6,3 mm la 12 cat avea ieri.Sa imi fac griji de retard de crestere de la varsta asta???? Sau o fii credcut mai putin din cauza ca a trebuit sa se lupte cu hematomul ala?
Si va rog tare mult sa acrieti aici ce faceti voi pt dureri de cap si sati de greata cu .....Mi-e foame grav si daca mananc vomit repede, indiferent de ora.
Pupilici la mamici cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Floaredemac felicitari!E o veste extraordinara , nu te stresa , linisteste-te si mai ia pana luni ce tratament luai tu, oricum luni o sa iti spuna dr U cum si ce e de facut, un pas mare e facut,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!

mrnscmnc , pe mine la greturi ma ajutau sucurile de fructe , imi faceam grapefruit cu portocale si de mancat doar covrigi toleram in perioada de greturi, fii optimista si tutul va fi bine.
Un weekend mai racoros si cu multe vesti bune!

Aaaa uitasem , am pus intrebarea in urma cu 2-3 pagini daca si ce complicatii sunt la nastere dupa sarcina cu clexane , daca stie cineva sau daca nu,poate e scris undeva pe forum , va rog sa imi spuneti unde sa ma duc sa citesc...ca mai roade rau curiozitatea

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am nascut dupa tratament cu clexane . nastere normala, dar provocata. medicul meu a considerat ca daca tot trebuia sa oprim clexane cu 2-3 zile inainte de nastere, atunci am putea sa facem totul sub control. asa ca mi-a provocat nasterea la 3 zile dupa ce am oprit clexane. nu sunt complicatii, nu necesita nimic suplimentar fata de o nastere normala fara clexane. trebuie reluata administrarea de clexane dupa nastere, dar nu-mi mai amintesc exact la cat timp.
dovada o poti vedea la semnatura mea si se numeste Mihai. ai grija, astia sunt mai zvapaiati (glumesc) .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Multumesc fetelor care mi au raspuns in legatura cu medicamentele

Ruxandra , tie din Germania ti a cumparat Femibion ? De care ? Mai stii cat au costat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Floaredemac super- veste! Ma rog la Dumnezeu pentru tine, sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara ! Nici nu sta pe ganduri, incearca sa ajungi cat mai repede la Fundeni!
Mrnscmnc, Doamne-ajuta ca ai scapat de hematom! Noi inca ne luptam , cred, cu el, fiindca la trei-patru zile mai apar firisoare maronii.
JadeJador, da, mi-a luat cineva Femibionul din Germania; mai intai mi-a adus Femibion 1, pe care il iau pana in saptamana 13, apoi Femibion 2, cu care o sa merg in continuare, din saptamana 13. Femibionul 1 mi l-a adus la un pret foarte convenabil ( 14 Euro/cutia de 60 de capsule); Femibionul 2 a fost ceva mai scump ( vreo 35 de Euro/ cutie).
Sa avem o zi frumoasa, cu vesti care mai de care mai bune!

R. 10+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac draguta ce ma bucur ptr. voi. sarcina la termen si usoara sa va dea DD.

Fetelor ma termina caldura, nu mai pot, daca ma pling eu cu 50kg cu hainele ude, oare cei care sunt mai "zdraveni" ce fac? Merge AC de 24 h non stop.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Madyrizi,
multumesc pentru raspuns m-am mai linistit, vreau si eu un zvapaiat, sa faca toate prostioarele si sa nu aiba astampar numai sa fie sanatos!
Fetelor la cluj a plouat si e mai racoare , va trimit cate un nor ca sa va mai racoriti , weekend fain in continuare !

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Va multumesc din suflet tuturor, pentru felicitari si incurajari.Noi suntem inca "in stare de shock", in sensul pozitiv dar cu temerile de rigoare. Incerc disperata sa fac rost de un sofer care sa ma duca pana la Bucuresti, eu nu ma incumet...Cu trenul ajung foarte aiurea, cu microbuzul la fel. Sper sa reusesc, altfel va trebui sa dorm o noapte in Bucuresti si am grija copilului de acasa... e complicat. Dar cumva ies eu la capat, nu ma las!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am si eu o intrebare, credeti ca as putea avea trombofilie?
am ramas o data insarcinata dar am pierdut-o la 10 saptamani accidental.
sunt doi ani de atunci, am facut inseminare, fiv, totul parea perfect, si totusi beta HCG a fost 0,1. nici nu a incercat sa se nideze.
ar putea fi trombofilie? cui sa ma adresez, cu ce sa incep?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Sara, fa mutatiile de pe acuma, nu are rost sa astept rezultatele de la Fundeni. rezultatele la mutatii vin cam in 3 saptamani...
si dupa cum ai citit pe aici de nenumarate ori... rezultatele de la ce iti face la Fundeni indica starea clinica de moment. Poate sa iti iasa acum perfect tot ce ti-a facut a fundeni, lucru care se poate schimba brusc in sarcina. eu aveam facute inainte de sarcina o tona de analize, toate bune... si uite ca nestiind de balariile din semnatura, n-a fost sa fie. si dupa sarcina la analizele ce indica starea clinica toate au fost din nou bune si frumoase...
Ideea de care trebuie sa tii cont e ca sarcina poate "activa" balariile. si trebuie sa fii pregatita

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput