Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Felix76 si Ruxandrada multumesc tare mult de informatii, maine dimineata ma infiintez acolo.
Acum 4 ani era in cladirea din dreapta, pe niste holuri intortocheate, pe la etaj 2. Tot acolo se gaseste, s-au s-a mutat?

Cam pe la ce ora sa ma duc sa fiu prima? Nu de alta dar trebuie sa ma intorc urgent si la serviciu ca nu se poate sa ma invoiesc

Multam mult de informatii si sarcini sanatoase cat mai curand la toate va doresc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Housepocket, cu multa placere. E bine sa ajungi, daca poti, pe la 6.30-7.00, ca sa eviti aglomeratia.
Laboratorul si cabinetul sunt in cladirea de vis-a-vis de bisericuta din lemn, in incinta Cardiovascularelor. Oricum, cei de la intrari sunt amabili si te pot indruma fara probleme.
Iti tinem pumnii!

R. 11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Ruxandrada ce bine ca mi-ai raspuns ca am tot sunat de dimineata la nr. de tel si nu raspunde nimeni la interiorul ei, poate sunt ocupate. Asa ca nu mai sun, maine pe la 6:30 - 7 sunt acolo.
Multumesc si tie si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Vreau sa va mai intreb ceva. DIsfunctiile de boli autoimune se dezvolta pe parcursul vietii din anumite motive, sau te nasti cu ele genetic?

Adica ma intereseaza daca mai sunt sanse ca unlele valori ale anticorpilor antifosfolipidici se pot odifica de la sine pe parcursul vietii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Buna SARA_HS

eu am LA si FVL pozitiv,mutatia A1298C in stare heterozigota si valoare mica a APCR (rezistenta la proteina C activata)si d-na Viorica Taru mi-a zis sa i-au femibion 800 1/zi, acid folic 5 mg 1/zi, mg+B6 1/zi, aspenter 1/zi si vitamina C 1g/zi.

in legatura cu vitamina ce m-ar interesa si pe mine daca este adevarat faptul ca ar reduce fertilitatea?

voi ce credeti???

va pup pe toate...............si de doua ori pe gravidute

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Housepocket, nu ai nevoie de trimitere pt. analizele de la Fundeni,dar vezi ca, pe prima pagina, fetele au pus si un ghid in care gasesti cam tot ce vrei sa stii despre asta.
Vineri va fi acolo dna. dr ( dupa 25 August nu va mai fi, pana la 05Sept).
Eu m-am intors acum o ora de la Synevo, unde mi-au recoltat pt. mutatiile genetice si unde am dat un show de zile mari, de-am bagat in sperieti 3 asistente! Nu stiu ce am avut, dar dupa recoltare mi s-a facut rau, pe hol, incat au fost nevoite sa ma bage intr-un cabinet cu pat... imi amortisera mainile, apoi picioarele si abdomenul (!), apoi au inceput sa se inclesteze degetele. Cu cat mai aparea o magareatza, cu atat intram mai rau in panica; ma frecau asistentele la maini, sotul la picioare, iar eu plangeam de frica!
Mi-am revenit, cam in 10min., si-am plecat de-acolo plina de rusinica . Asistenta care imi recolase, imi tot reprosa ca i-am spus, pe scaun, ca ma simt bine. Dar eu de unde sa stiu ce m-apuca mai incolo?? In viata mea n-am patit asa ceva, zau!
Rezultatele vor fi gata pe 01Sept., deci am de asteptat. Dar sigur sunt mutanta, la ce niveluri de indicatori am.
Cred ca imi maresc doza de acifol si magneB6 ( la doua pe zi), ca de Medyn n-am cum sa fac rost asa repede, iar Femibion, nu stiu, s-o gasi pe la farmaciile noastre??
Iaca, ma apuc de facut bagajele, ca plecam!
Sper sa revin in weekend sa va citesc.

Pup bebeii si mamicile in devenire ( adica pe toate fetele).
S-aveti un weekend placut.

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Uff, am uitat: RAMONELLA, la multi ani si vise implinite!!

------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria81

Buna SARA_HS

eu am LA si FVL pozitiv,mutatia A1298C in stare heterozigota si valoare mica a APCR (rezistenta la proteina C activata)si d-na Viorica Taru mi-a zis sa i-au femibion 800 1/zi, acid folic 5 mg 1/zi, mg+B6 1/zi, aspenter 1/zi si vitamina C 1g/zi.

in legatura cu vitamina ce m-ar interesa si pe mine daca este adevarat faptul ca ar reduce fertilitatea?

voi ce credeti???

va pup pe toate...............si de doua ori pe gravidute

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Ai APCR mic pt. ca e FVL-ul pozitiv.
Probabil mie nu mi-a dat Femibion, deoarece inca nu am rezultatul mutatiilor. De fapt, vorbeau de heparina ( s-o punem pe heparina, intreba dna. Viorica pe dna. Dr.), dar apoi au spus ca inca nu e cazul. De ce se gandeau la heparina??? .
Clar, ma duc sa caut Femibion, asa cum m-a sfatuit Felix .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, m-am taiat ca proasta la un deget, foarte adanc aproape de os! Mi-a curs mult sange si mi-am adus aminte de sfaturile d-nei Viorica (date unei fete tot sub aspirina) de a anunta medicul chiar daca e numai o extractie de masea! Din fericire s-a oprit sangerarea, dar mi-e teama sa umblu la pansament Asta e, prostia si domnia se platesc, asa e o vorba!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Floricicademac la cat de coagulata esti tu acum de la hormonii de sarcina, nu cred ca un aspenter it va face zile fripte. Da-i cu betadina ca trece. Eu la punctie am luat aspenter pana cu o zi inainte si nu mi-a curs nici macar o picaturica de sange asa che nu-ti face probleme.

Maria, vitamina C cica ar creste numarul de natural killer cells (NK)si de fapt astea nu ar lasa embrionul sa se fixeze. Daca nu vrei sa iei vitamina C, baga zilnic cate o lamaie doua si gata.

Sara, la heparina se gandeau din cauza FVL, e indicatie clara de anticoagulant, mai indicatie decat in cazul mutatiilor mai ales in sarcina. Daca ai facut circ la Synevo nu-i bai dar ar fi bine sa-ti faci tu calcemia, magnezemia si sideremia. Io cred ca ai facut o criza de spasmofilie daca ti s-au inclestat degetele si tot corpul.

Housepocket, nu stiu sa raspund la intrebarea ta. Era odata un subiect tot aici despre autoimune, poate intrebi acolo si te lamuresc fetele.

Ruxi, la cat te duci la dr. Black&White?

Felix 13+

Mergi la inceput