Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

A... si referitor la vit C

Eu mers la dr. U cu tratam. dat de ginecolog (Redoxon vit C 1g/zi, af, si materna) si la vremea respectiva ea a spus ca e ok.
Acum pe mine nu m-a ajutat vizibil cu nimic, doar ca nu am racit deloc toata toamna, iarna, etc... si nu am mai luat.
Am adoptat varianta no meds, in afara de acid folic de 5 mg sau 1mg pe care il iau deja de 2 ani... (daca tot mi se zicea ca nu am nimic :) )

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Si mie mi se pare mult 1 aspenter/zi, dar o sa iau, daca mi-a zis ca e ok asa.... Mi l-o fi lasat asa din cauza ca am lupus anticoagulant.
In ceea ce priveste gena PAI, mie nu mi-a dat s-o fac si parca citeam pe aici ca oricum, daca se pozitiveaza alte mutatii ( FVL, fact. II sau MTHFR), cu sau fara PAI, tot acelasi tratament se cam da...

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Eu nu cred ca e mult 1 aspenter/zi, doar ca la mine a avut un efect ciudat (nu am mai auzit pe cineva cu asta).

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

SARA ete ca de balaria asta am scapat, asa ca nush ce sa-ti zic, iar de vitamina C, am citit si eu, dar nici aici nu-s un exemplu demn de luat in seama, ca fac FIV, asa ca ce fertilitate sa mai scada si vitamina asta, ca oricum vine doctorul, ma puna sa ma ou, ma gaureste, le scoate, sotul se duce vis-a-vis la recoltat, iar gigeii sunt injectati in productia de oua....si acum, sa-l parafrazez pe Jiji din Ghencea: PAC-PAC, treaba-i rezolvata!

mutante dragi

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...si ca sa delirez pana la final, iata culmea sadismului in relatia mea cu omul de m-a luat de soata: in timpul unei discutii mai aprinse imi ies din minti si-i zic: "N-am nevoie de tine, ci doar de sperma ta!"...Doamne, ce crud si sadic a sunat...nu dati cu pietre, va rog, ca sunt sub tratament

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

SARA, am intrebat si eu daca mai e nevoie sa fac fact XIII si PAI si dna VIorica mi-a zis ca nu, s anu mai arunc cu banii ca oricum e acelasi tratament si anume Clexane.
In alta ordine, fetelor va rog sa-mi tineti pumnii, azi dimineata am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv . Am fugit la eco insa acolo dr nu a vazut nimic in uter ci doar ingrosata mucoasa. Mi-a zis ca sunt sanse 50-50, ca poate nu a ajuns in uter ca e prea devreme si anume 4 sapt si un pic si m-a trimis la BHCG si la progesteron, pe care le-am facut la synevo.maine am rezultatele insa stau ca pe ghimpi sa nu fie Doamne Fereste o extrauterina. voi ce spuneti cand se vede prima oara in uter? eu astazi am 36 de zile de la ult menstruatie iar ultimile 2 CM mi-au venit la 35 de zile.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui brotacel83

SARA, am intrebat si eu daca mai e nevoie sa fac fact XIII si PAI si dna VIorica mi-a zis ca nu, s anu mai arunc cu banii ca oricum e acelasi tratament si anume Clexane.
In alta ordine, fetelor va rog sa-mi tineti pumnii, azi dimineata am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv . Am fugit la eco insa acolo dr nu a vazut nimic in uter ci doar ingrosata mucoasa. Mi-a zis ca sunt sanse 50-50, ca poate nu a ajuns in uter ca e prea devreme si anume 4 sapt si un pic si m-a trimis la BHCG si la progesteron, pe care le-am facut la synevo.maine am rezultatele insa stau ca pe ghimpi sa nu fie Doamne Fereste o extrauterina. voi ce spuneti cand se vede prima oara in uter? eu astazi am 36 de zile de la ult menstruatie iar ultimile 2 CM mi-au venit la 35 de zile.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Numai vesti bune. Felicitari, sigur e totul ok. E prea devreme sa vada la eco. Peste vreo saptamana asa.

Mergi la inceput

Felicitari brotacel !!!
Iti tin pumnii !
la 4 sapt nu se vede nimic la eco, la 5 abia, pana atunci betahcg este cel relevant, si nu-ti face griji de extrauterina, incearca sa fii cat mai linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

brotacel83 Draguta fa o beta hcg si vezi cum se dubleaza, la o extrauterina valoarea este un pic cam ciudata ori se tripleaza si chiar mai mult, ori creste fff.foarte putin. Eu cred ca este intrauterina dar, este micuta si nu prea are ce sa vada la ecograf.
Bafta si sarcina usoara

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Tamarlis, au ajuns pastilutele, multumesc mult si tie si sotului tau care s-a ocupat de expediere.

Mergi la inceput