Infidelitate.......din nou

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buflea din cate stiu eu, odata nasitu efectuat , se devine un fel de rude , relatia nasi-fini deja e mai mult decat cunostinte, prieteni, etc. Iar atunci cand in sfera cunostintelor celor doua perechi se vorbeste, se spune de regula a cutarescu, il cunosc, e fina lui cutare, deci automat numele tau este alipit la ce face celalalt, iar atunci cand faptele respectivului nu prea iti fac cinste nu prea iti surade sa fii pus in aceasi oala.
E o continuare a proverbului , cine se aseamana se aduna.Iar nasei din acest caz nu cred ca i-ar place sa se spuna ca si ea face la fel ca si fina.
Eu nu vad obligativitatea continuarii acestei povesti doar pe baza ca a promis.Nu o poate obliga nimeni sa naseasca, daca cuplul pe care trebuie sa-l naseasca nu-i convine sau te face de ras pur si simplu, pentru ca numele tau va fi vrei nu vrei legat de acesta dupa eveniment.Nu e chiar fiecare cu treaba lui dupa.Vrei nu vrei te vizitezi, iar daca nu.-ti face placere poate deveni un calvar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eh ! asta cu reputatia nashei si respectul finei cred cred ca se purta in trecut, atunci cand rochia de mireasza trebuia sa fie neaparat alba, mireasa neaparat virgina si mirele trebuia sa arate nashilor cearceaful patat de sange dupa noaptea nuntii. In zilele noastre, notiunile s-au mai modernizat ... mie mi se pare ca ea ar incurca teribil nunta daca ar refuza nashitul cu o luna inainte, o nunta care inteleg ca toata lumea o vrea si nasha brusc i se pare ca nu poate cununa din cauza de informatii despre experimente sexuale - culmea si inaintea casatoriei ... Ce treaba are nasha cu orgasmele miresei si cine i le ofera ?

Mergi la inceput

buflea sper ca nu te-am deranjat ca am raspuns asa personal, dar eu nu inteleg de ce se tine mortis sa naseasca Lana , daca tot nu sunt intr-o relatie de prietenie mai stransa, mai ales ca se stie situatia.Eu cand mi-am ales nasii mi-am ales in primul rand sa fim prieteni, nu pentru ca m-ar influenta cu ceva pe viitor.Dar prietenia a fost criteriul dupa care l-am avut in alegere, iar in acest caz nu cred ca e.

Mergi la inceput

Lana unde esti, ne-ai lasat in dileme si ai fugit? Ai noutati? Nu de alta dar curiozitatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buflea ai mare dreptateAsa m-am gandit si eu!
Lana stia foarte bine atunci cand a promis ca naseste, ca nu sant atat de apropiati de viitorii fini. A promis, sa se tina de cuvant! Daca ai intrat in hora, joaca!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Fetelor am putin timp si va spun noutatile.

Dupa cum am spus mai sus am avut o discutie cu fina viitoare in care i-am destanuit ca sunt multe lucruri care ma fac sa cred ca e ceva intre ea si fotograf.Bineinteles ca initial nu a recunoscut nimic, mi-a zis ca ea il iubeste enorm pe prietenul e, ca au un trecut impreuna, ca toate drumurile in viata i-au adus impreuna si bla bla bla....
Eu i-am spus ca sunt multe persoane care i-au vazut impreuna, care l-au vazut pe el incuind usa la apartamentul ei, sau iesind din scara unde locuieste ea.....pana la urma mi-a zis ca intradevar a fost f mare tentatia de ambele parti, ca el ar fi dormit la ea de vreo 3-4 ori dar nu s-a intamplat nimic ca e f multumita ca a rezistat tentatiei.

Ca si prietenul ei ar fi avut o aventura in Anglia cu o tipa si cu toate ca a stiut asta de vreo luna tot nu a facut nimic cu fotograful.

Ce i-a lispit ei a fost anturajul, gasca, faptul ca isi dorea sa socializeze si cum nu avea mai deloc prieteni in oras(a stat cativa ani in strainatate)avea nevoie sa mai iasa din cand in cand. Si acest lucru l-a gasit a determinat-o sa se apropie de fotograf.

Pana la urma mi-a spus ca este f fericita de relatia cu prietenul ei, ca il iubeste enorm, ca doar pe el si-l doreste ca a sters cu buretele tot ce a fost in urma, ma rog mi-a vorbit destul de frumos despre ei doi.

Mergi la inceput

Maraki asa e; eu o cunosteam de doua luni pe fina mea cand am hotarat sa o cunun.

Mi-am amintit de o situatie:cand ne-am casatorit noi(eu si cu sotul meu) ne-am gasit fff greu nasi.Eram primul cuplu care ne casatoream dintre prietenii nostri si nu avea cine sa ne naseasca.Pana la urma ne-am gasit un cuplu, tot intamplator -pe care l-am cunoscut cu vreo luna inainte de nunta noastra, dar cu care ne intelegem extraordinar.

De aceea am acceptat sa o cunun atat de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ha, ha ... cu alte cuvinte, vrea sa se marite cu prietenul dar daca tot nu era prin preajma, si s-a ivit ocazia, a incercat si cu altul (spre ca nu crezi gogasa ca a stat fotograful la ea 4 zile si nu a sexat-o ?). Prietenul la randul lui, experimenteaza sexual in Anglia ...

Ce ai rezolvat cu aceasta discutie ? Acum o nashesi numai pentru ca ti-a vandut gogoasha aia ca nu a facut nimic cu fotograful ?
Sincer, eu in locul ei nu ti-as fi spus nimic - ce treaba ai tu cu cine se sexeaza ea ?

P.S. Roxy nu m-ai deranjat - e firesc sa avem parerei diferite si la fel de firesc sa ni se para ca parerile noastre sunt cele mai bune . Ale mele mai ales sunt oglinda adevarului suprem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ingrid,
Maraki,
Deci, lana, ii mai nasesti, nu? Imi plac povestile cu happy end

Si-mi plac si discutiile care se isca in jurul unei idei: unele mai serioase, altele mai haioase, dar e interesant ca spectacol.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Buflea nu iti imagina ca eu am crezut ca ea nu afacut nimic cu fotograful

Eu am spus de la inceput ca sunt sigura de aceasta relatie.

Eu nu am nici o treaba cu cine sexeaza daca mi-ar fi o cunostinta si atat.

Pe moment ce ea doreste sa intre in familia mea......deja lucrurile se cam schimba.Daca ea se dovedeste a fi o tipa deschisa la astfel de aventuri situatia se complica:daca in timp i se pune pata pe cumnatul meu sau pe sotul surorii mele sau, in viitor pe baiatul prietenei mele care acum are 16 ani, dar peste 10 ani va avea 26.

Nu am luat inca o decizie cu nasitul.Eu inca sunt intr-o nebuloasa.

Mergi la inceput