Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 5
lisssa_ana spune:
Lana,a fi nas este ceva f important,parinte spiritual... eventual stai de vorba cu viitoarea fina si spune-i tot. NU e o tragedie sa renunti. Noi ne-am schimbat nasii cu o sapt inainte de nunta si totul a fost ok. nu intra in ceva oe viata cu miniuna,minciuna pe care tu o vei duce si vei da socoteala...parerea mea
Mamica de Ana
lana spune:
Multumesc, lisssa_ana,
intre timp am mai "rumegat" problema si m-am hotarat asupra unui lucru.
M-am gandit mai intai sa-i spun preotului de la Biserica unde va fi ceremonia religioasa(ea a fost la preot pentru a-si stabili ora).Ii voi povesti tot si voi vedea apoi ce va urma.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lana Multumesc, lisssa_ana, intre timp am mai "rumegat" problema si m-am hotarat asupra unui lucru. M-am gandit mai intai sa-i spun preotului de la Biserica unde va fi ceremonia religioasa(ea a fost la preot pentru a-si stabili ora).Ii voi povesti tot si voi vedea apoi ce va urma. |
Doamne, dar va place sa complicati lucrurile, nu gluma!
Preotul ca preotul, dar oare Papa de la Roma ce zice?
De ce nu dai sfoara in tara la radio, sa faci un sondaj? Dar nu doar in Romania, eu zic sa intrebi si peste hotare.
Vrei sa cununi-cununi. Nu vrei sa cununi-nu cununi.
Ce atata complicatie??
espiritu spune:
citat din mesajul lui lana Multumesc, lisssa_ana, intre timp am mai "rumegat" problema si m-am hotarat asupra unui lucru. M-am gandit mai intai sa-i spun preotului de la Biserica unde va fi ceremonia religioasa(ea a fost la preot pentru a-si stabili ora).Ii voi povesti tot si voi vedea apoi ce va urma. |
eventual pui un banner in fata bisericii.
tu esti pe bune?pai tu habar nu ai daca lucrurile stau asa si te apuci sa denigrezi pe cineva doar ca a spus vecina?
jeez!!!nu as vrea sa te cunosc.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
espiritu spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana lana,cred ca ai luat cea mai buna hotarare. felicitari Mamica de Ana |
o ajuti si tu la montat bannerul?sau cum?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
accept92 spune:
Astfel incat si daca nu nasesti tu, macar preotul sa stie. Oare nu va avea si el apoi dileme...sa-i cunun sau nu? Eu zic sa te retragi, in primul rand nu sunteti prietene, asta e clar. Nu ai cum sa-i fii patrinte spiritual doar pentru ca ii esti sefa.
violetan spune:
Ma bag si io ca musca-n lapte: cum sa-i spui preotului? Macar sper sa vorbesti cu ea intai, in ideea in care poate nu e adevarat si tu spui preotului o minciuna fara sa vrei...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Androix spune:
Doamne io cred ca subiectul asta e la misto...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!