Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 11
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Ce faza tare chiar ca a fost culmea culmilor si in cazul meu Pai iti dai seama ce fatza am facut si m-am retras imediat din balcon pt ca omul ma stia de la 3 ani |
in lumea mea se cheama coincidente. cand is ashe, mai picante, se poate condimenta cu "coincidenta dracului!". (asa cum probabil zice-amu' si fina - asta in cazul in care a aflat ca ramane fara nasi cu o luna-nainte de nunta. la cum evolueza topicu', sunt sanse sa afle doar c-o saptamana inainte - atunci va fi mai palpitant). fara a plana vreun semn de neincredere asupra nimanui.
maraki spune:
Mai bine de greci, astia pot sa cunune religios fara sa fie casatoriti nasii in biserica, poate cununa si cineva necasatorit.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
lana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Ce treaba ai tu cu exeprientele sexuale ale celor din familia ta ? Ma faci sa zambesc cu teoria asta cu ca EA este ispita, care o sa vina si o sa bulverseze barbatii familiei tale, le amortzeste simturile si le ridica dorintele (si nu numai) la cer ... mvai si ei saracii, nevinovatii - o s-o sexeze toti si partea feminina a familiei tale o sa-si taie 4 vene iar tu, NASHA o sa fii direct responsabila de aceste orgasme nefericite pentru unii si fericite pentru altii ... ma duc sa scoot papusica Voodoo de la naftalina si sa vocalizez un descant Auzi, sa se sexeze ea, peste 10 ani, cu baiatul prietenei, care atunci va avea 26 de ani ... Doamne Fereste, aproape ca imi vine sa lesin de indignare ... cred ca m-ai convins - nu o mai nashi |
Daca ai luat-o mot a mot, imi para rau.
Am vrut sa sugerez altceva, poate ca am exagerat un pic cu astfel de exemple dar...fiecare intelege ce doreste.
buflea spune:
Lana, nu te supara - am glumit ...
Ideea era ca in general nashii ii alegi prieteni dar daca nu merge prietenia in timp, sau in fine, ti se pare ca fina e in pericol sa iti orgasmeze familia mai bine decat femelele care fac parte din ea, o tii la distanta si gata.
Ca doar nu o iei de nevasta si ramai agatata cu ea de gat toata viata.
Ideea este ca "nashitul" in sine presupune un efort financiar si pregatire pe termen lung ...ori daca tu renunti acum, cu 1 luna inainte de nunta, dai evenimetul peste cap. Unde isi gasesc ei alti nasi intr-o luna ? Iar motivul, ca nu iti place fina ca este prea "pofticioasa" este cum sa spun, invechit ... fina poate fi de fapt o prietena foarte bune, un om de nadejde - viata ei sexuala nu ar trebui sa aiba nici o legatura cu relatia dintre voi.
maru spune:
Mai, dar nasitul asta nu e nici de fala, nici debifat o activitate, nici de primit un cadou gras de la fini (ceea ce nici decum nu acopera cheltuielile nasilor) Nasitul asta e o chestie mai deep level decat un eveniment social banal.
Daca in trecut nasii erau mult mai in varsta decat finii si deveneau pe bune parinti spirituali, in ultimii 20 de ani sa zicem, nasii sunt prieteni buni cu finii, boteaza copii finilor, au rol frumos si important in viata finilor.
Nasii nostri, de aceeasi varsta cu noi, sunt f importanti in viata noastra. sunt cei cu care pot vorbi despre lucruri cu care nu ma duc la mama sau la soacra, sau frati surori. Au un loc special in inima noastra.
Asa cum am scris la inceputul subiectului, n0am avut acelasi noroc cand am nasit, din nefericire. Si ne pare rau ca am nasit, nu in sens de cheltuieli ori experienta, ci mai mult ca ne tot gandim ca daca nu o faceam ,poate nu se mai casatoreau si nu sufereau acum si ea si copilul.
Cineva scria mai sus de reputatie, si avea dreptate. Nu vreau ca numele meu sa fie asociat cu cineva care are vederi morale, etice, cum le vreti a spune, largi, mai largi decat ale mele si imi pot afecta reputatie indiferent la ce level.
Asa ca eu sunt in tabara celor care zice sa va retrageti ca nasi.
lana spune:
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Am doua motive pentru care PROBABIL o voi nasi.
1. Sa nu-i incurc inainte de nunta.
2.Al doilea motiv mai important decat primul: ea este angajata mea, urmeaza o perioada de varf in domeniul meu de activitate cand noi muncim si 14 ore pe zi cateodata.
Sa-mi formez acum o alta persoana mi-ar fi destul de greu si nu mi-as putea onora toate contractele.
mianna spune:
citat din mesajul lui lana 2.Al doilea motiv mai important decat primul |
buuun motiv.
lana spune:
citat din mesajul lui roxy Incurcate sunt caile ... multumesc pentru raspuns.Intr-adevar desgustator.Acum daca si viitorul fin ar avea pe una , ar fi macar un echilibru. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) Nici o secunda nu m-am gandit la asa ceva!!!! Ai avut dreptate.Finul a avut o relatie si el acolo. Lana , mami de 2 fetite |
buflea spune:
citat din mesajul lui maru Mai, dar nasitul asta nu e nici de fala, nici debifat o activitate, nici de primit un cadou gras de la fini (ceea ce nici decum nu acopera cheltuielile nasilor) Nasitul asta e o chestie mai deep level decat un eveniment social banal. Daca in trecut nasii erau mult mai in varsta decat finii si deveneau pe bune parinti spirituali, in ultimii 20 de ani sa zicem, nasii sunt prieteni buni cu finii, boteaza copii finilor, au rol frumos si important in viata finilor. Nasii nostri, de aceeasi varsta cu noi, sunt f importanti in viata noastra. sunt cei cu care pot vorbi despre lucruri cu care nu ma duc la mama sau la soacra, sau frati surori. Au un loc special in inima noastra. Asa cum am scris la inceputul subiectului, n0am avut acelasi noroc cand am nasit, din nefericire. Si ne pare rau ca am nasit, nu in sens de cheltuieli ori experienta, ci mai mult ca ne tot gandim ca daca nu o faceam ,poate nu se mai casatoreau si nu sufereau acum si ea si copilul. Cineva scria mai sus de reputatie, si avea dreptate. Nu vreau ca numele meu sa fie asociat cu cineva care are vederi morale, etice, cum le vreti a spune, largi, mai largi decat ale mele si imi pot afecta reputatie indiferent la ce level. Asa ca eu sunt in tabara celor care zice sa va retrageti ca nasi. |
1. Hi ma Maru - chiar crezi ca finii tai nu s-ar fi casatorit daca nu acceptai tu sa nashesti ?
2. Ce reputatie frate ? Exista reputatie de nasha ? O sa scrie undeva pe fruntea ta ca esti nasha doamnei indoielnice X ? Si sa presupunem ca scrie, cu ce iti reduce tie asta statulul social daca nu ai legaturi cu ea? Dar despre actuala la fina, care se chinuie intr-o casnicie nefericita ? Asta cum iti afecteaza reputatia ? ...eu sunt de acord ca nashii nu trebuie sa fie niste necunoscuti, e bine sa fie prieteni, dar e foarte posibil ca prietenia sa nu mearga si gata. Ce atat drama, teama ca imi da familia peste cap, aoleu reputatia