Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 12
elaga spune:
Imi pare rau sa citesc ca aveti bebelusii bolnaviori. Pe caldura asta, febra mai lipsea.
Tudor e plin de bubite din cap pana in picioare, la propriu. Cand incep sa il dau cu crema consum cate jumatate de cutie.
felicic76 spune:
buna dimineatza de la noi!!!!
Vineri noapte la 11,30 s-a luat curentul. Nimic nou numai ca piticul doarme doar cu aerul conditionat deschis (aerul este montat drept deasupra patului, mai exact unde avem noi capetele si bate in camera). La 12, 30 a inceput sa planga de caldura, la 1 m-am luminat si l-am dezbracat in pielea goala, a domit pana la 2,30 ok, apoi pana la 6 dimineatza s-a sculat din juma in juma de ora, a servit un dus rece pe la 4, pe la 6 s-a sculat de tot. A fost horror! Sun la deranjamente, mi se spune ca se va da drumul la curent la 13 sau 15, se inlocuieste transformatorul, vreau sa fac lapte si cafea, pauza: am un senzor de gaz nenorocit care daca nu este conectat la curent electric, nu lasa gazul, nici la centrala, nici la plita. La baie curgea un firicel subtire de apa, avem hidrofor, of course, tot pe curent
La 8 dimineatza paraseam casa, ne-am mutat la sora-mea pentru doua zile.... Piticul foarte fericit, acolo avem casuta, leagan, tobogan, piscina... foarte bine, multa distractie (eu am stat cu sufletul la gat pentru aparatura si alimente din congelator (copsesem vreo 30 Kg vinete pentru iarna), pana la urma a fost ok: au dat drumul la ora promisa si nu s-a decongelat nimic. Acum vreau sa fac un studiu de piata la generatoare, se pare ca trebuie neaparat sa investim in asa ceva
Avem o poblema: urla ca din gura de sarpe la dus si baie, nu inteleg de ce s-a speriat, nu l-a fript nimeni, folosesc Sanosan care nu ustura, mister total
Cert este ca ne stie toata lumea cand ne spalam si voi vorbiti de spalat pe dinti? hmmmm.... Cu piscina nu are nici o treaba, la fel cu chiuveta, cum am indraznit sa-l bag in cada, urlaaaaaa si urlaaaaaa, pana terminam spalatul. Idei????
(nespalat nu ramane copilul, ca trec peste urletele lui si-i iau nisipul si praful, dar parca este prea mult)
Am incercat bagatul impreuna in cada, ma stropeste cu dusul si tot plange....
AlexaM spune:
Felicic, intra tu sau sotul cu el in cada. Matei a avut acum cateva luni o scurta perioada cand nu mai vroia sa-l spal pe cap si nu staea decat in picioare in cada. Asta era ok ca ne descurcam si cu el stan din picioare, insa ambele s-au rezolvat dupa ce a facut baie sotul cu el. Sotul a stat cu slip
.
L-a spalat pe tati pe cap...s-au balacit amandoi s-au stropit etc...acum sta puiul meu iar fara probleme la baita oricum e nevoie si ii spun. Inca mai intra tati cu el din cand in cand in cada si se joaca amandoi cate o ora de zici ca a trecut taifunul prin baie..![]()
Stiu ca pe la varsta asta e posibil sa dezvolte diverse frici nejustificate cate trec in timp daca nu faci prea mare caz de ele si ii explici ce si cum. Matei de vreo 2 zile se sperie de muste, fluturasi si alte zburatoare mic fara nici un motiv...pana saptamana trecuta alerga dupa ele. Nu s-a intamplat nimic care sa-l faca sa se sperie...vedem cum o rezolvam pe asta....![]()
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
16+ 
cristineescu spune:
Felicic, poate va simte pe voi tensionati in legatura cu baia, poate nu asociaza baia cu joaca sau poate pur si simplu nu ii place apa. Sau poate e asa de independent incat simte ca la dus nu mai are controlul.
Ati putea sa incercati sa schimbati ceva in rutina baii/dusului. De ex sa luati o piscinuta/lighean sa o puneti jos in baie (nu in cada) si sa va "jucati" de-a dusul. Sa redescopere care e treaba cu apa/dusul si ca e fun. Niste jucarii pentru baie, din alea care se lipesc de faianta sau ceva care stii ca il intereseaza.
Sau sa includeti in programul zilnic contactul cu apa, joaca cu apa (pistoale, stropitori, baloane cu apa, etc), udati florile.
Faza e ca numai pe incercate merge pentru ca nici el nu stie de ce face asa.
Si voi sa va relaxati si sa va obisnuiti cu ideea ca aveti un nazdravan.
Pup.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
Nocom spune:
Neata,
Bine ca m-am trezit eu la ora asta sa dau cafeaua!!! ![]()
Luati de serviti! 

si 

!!!!
Sa avem o saptamana minunata!
mamidestefan spune:

E licitatie la copii cu febra ? Ei bine ne inscriem si noi.
Azi noapte pe la 2 Izabella ardea rau..cred ca sarise de 39 de grade...dar azi pe la 10 deja avea ochi sticlosi..miini picioare reci...deci ne apropiam cu repeziciune de 40 de grade..
si totul a inceput de la intrat in magazin cu aer conditionat..afara 40 de grade..acolo un pic peste 20..
In concluzie..a fost o bronsita urita..care acum dupa o saptamina a dat-o in "ceva misterios cu febra"..cel mai probabil un pui de otita.
Totul minunat ..daca printre altele nu ar mai fi si varsat din cind in cind...atunci cind nu voia sa sufle nasul...si isi "plimba mucii" prin canale ..pina isi provoaca voma..
Asta asa ca sa ne pregatim pentru vacanta ..mai cu emotii
!
Sanatate tuturor boboceiilor si grija mare la aer conditionat!
luminita2008 spune:

ne-am intors si noi de la mare, ff fain a fost. distractie maxima ptr huni, cam obositor ptr parinti, dar per total fff bine. vremea a tinut cu noi si ne-am facut de cap. acum suntem usor bronzati si cu ceva muci aparuti de ieri, ca deh, sambata ne-am facut de cap in apa. in rest, toate bune.
ma bag la citit din urma, va pup pe toate si sper ca sunteti bine si voi si boboceii!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008![]() ne-am intors si noi de la mare, ff fain a fost. distractie maxima ptr huni, cam obositor ptr parinti, dar per total fff bine. vremea a tinut cu noi si ne-am facut de cap. acum suntem usor bronzati si cu ceva muci aparuti de ieri, ca deh, sambata ne-am facut de cap in apa. in rest, toate bune. ma bag la citit din urma, va pup pe toate si sper ca sunteti bine si voi si boboceii! ![]() Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Ce faci Lumi?Pai eu te asteptam peste inca o saptamana

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
oana
, pai o saptamana la mare eu zic ca e destul... cate una in fiecare luna
.
ne incarcam bateriile si ne pregatim de munte. apoi de Dunare...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"