In ce tineti pachetul de servici

In ce tineti pachetul de servici | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am si eu o dilema, sper ca nu deplasata. In ce sa imi pun pachetul pentru servici. In poseta nu incape. Acum folosesc un rucsacel dar nu imi place, e mare si incomod. Eu imi iau la servici fructe si iaurt si citeodata sandwitch-uri - doar stau toata ziua la servici

In ce tineti pachetul pentru servici?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

cand am mai putine de carat.. in poseta (care este foarte incapatoare)

cand am mai multe... de ex. aduc 4-5 iaurturi si le tin aici in frigider... in sacosa

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Eu imi transport pachetul intr-o sacosica de cumparaturi, din aceea de hartie. Imediat cum ajung la serviciu, mancarea ia directia - frigiderul comun, impachetez sacosa si o bag in poseta. Totusi nu cred ca te ajuta prea mult parerea mea, vad ca tu esti deja un pic mai organizata decat mine cu rucsacel. Acum sunt si eu curioasa poate chiar exista o "solutie minune".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Gentutele astea sunt ideale ca pastreaza cat de cat si temperatura mai rece, mai ales daca pui si un cub de geata din ala de plastic ce il ti la congelator

http://www.freshpromotions.com.au/bags/cooler-bags/arch-lunch-box-cooler.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sau uite si o varianta mai "feminina":
http://www.shoebuy.com/hadaki-by-kalencom-insulated-lunch-pod/342974/729157?cm_mmc=like-_-none-_-none-_-none

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Eu imi iau pachetul intr-o punguta mica si cand ajung la serviciu o bag la frigider.Super ideea cu gentuta Elena_R

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Si eu imi luam la munca caserole cu mancare gatita. In zilele in care nu aveam pachet de acasa ieseam in pauza de masa si luam ceva de la Snack Attack. Punga de la ei o pastram pentru pachetele de acasa, este ideala fiind micuta si avand suprafata plata la baza astfel incat mancarea nu se varsa. Este si nepretentioasa si "stearsa" (ca discreta e mult spus).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

buna intrebare, chiar eram si eu curioasa.
eu o transport in poseta
am posete mari, in care sa incapa fie iaurt+cereale+vreo 2-3 fructe pentru serviciul meu, fie kit-ul de plimbare cu copii (apa, seapca, batoane de cereale, jucarii...)
vorba prietenei mele, daca as lua o poseta doar o idee mai mare, deja s-ar numi "bagaj", nu "geanta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Sau uite si o varianta mai "feminina":
http://www.shoebuy.com/hadaki-by-kalencom-insulated-lunch-pod/342974/729157?cm_mmc=like-_-none-_-none-_-none

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Eu am o gentutza similara, dar e pentru copii, a primit-o cado.
Pentru adulti a vazut careva prin magazinele din RO?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

caserola de plastic clip-clip in punga. Iaurtel si ce mai e extra in aceeasi punga. Cut tot cu punga in frigider (punga legata, ar lua timp si efort sa fie deschsa si asa evit disparitia lucrurilor dinauntu, si e usor de identificat.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Simona, ce tare intrebarea. Si pe mine m-a macinat problema asta, si ma gandeam ca printre atatea subiecte importante pentru tara, "traista mea de mancare" putea fi luat drept subiect de "un ochi rade, unul plange".
Si ca sa fiu on topic... pe mine me enervau pungile, pana si cele de hartie, plus ca se distrug si dupa ce gasesc una faina, la 2-3 folosiri ceva i se intampla si raman fara. Asa ca folosesc o geanta patratoasa de tip cooler (de la Cola parca) pe care am branduit-o in mod propriu - am pus peste sigla Cola niste desene care se lipesc cu fierul si arata simpatic. Plus ca imi tine mancarea rece pana ajung la birou (caci la 40 de grade, nu o data mi s-a stricat mancarea pe drum).
Mai erau niste genti similare pe la promotiile de bere (heineken parca), tot asa, extrem de utile.

Weekend linistit.

Mergi la inceput