ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, as licita ma, dar ce fac apoi cu ele? :))

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Incepi sa te fardezi! Doar peste o luna incepi cursurile si trebuie sa te prezinti !

Ariel ai off-line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

buna seara dragelor ; chiar daca nu reusesc sa intru si sa scriu decat fff rar, sa stiti ca sunt cu gandul si sufletul aici si mai ales langa Simo si Micu drag! tin legatura cat si cum pot cu tot ce se intampla.... am pledat cauza Micului drag si cred si sper ca am reusit sa induiosez macar cativa oameni cu suflet; continui sa caut astfel de oameni si mi-as dori sa pot face mai mult! am vorbit cu ariel si stiu ca urma, sau urmeaza, sa apara si un cont ptr cei din strainatate; daca nu m-a anuntat inseamna ca nu e gata; am prieteni in afara care m-au intrebat de con paypal; nu ma pricep aproape deloc la astfel de lucruri, dar le-am zis ca intreb (asa am aflat de la ariel ca urmeaza sa fie facut asemenea cont); cam atat ... va pup si va imbratisez cu drag pentru tot ce faceti si daca e nevoie si ma pot face utila cu ceva, o fac cu mare drag, doar sa imi spuneti! intre timp, continui sa caut sufletisti care sa doneze pentru Micu' scump!

MICU’ - SILUAN ARE MARE NEVOIE DE NOI !!!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara,sper ca nu va deranjez,sunt o mamica de la pufuletii de 2010,ne-a impresionat si pe noi povestea lui Siluan si incercam sa ajutam si noi cum si cat putem si ne rugam alaturi de voi pt Siluan .O idee daca permiteti,pe Andreea Marin Banica nu o puteti contacta ca ea e cu UNICEFUL si poate poate.Va pup pe toate si bebebii vostri si multa sanatate.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Andreea, numa fardata nu ma vad! Pana ies din casa cu 2 copii ma trec toate apele! Si se duc si fardurile!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

irina, abia luni primeste naty cardurile si pe baza lor putem face conturi de PP. eu stiu ca apoi mai dureaza cam 4 zile pana ajunge in extras codul acela dat de ei, pt activare, ioana zice ca nu e necesar...nu stiu, vedem. deci, calculand, cam pe vinerea viitoare ar fi gata contul de PP, poate suntem norocosi si reusim mai repede, insa, nu depinde de noi :(

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza! si fug la treaba!

Mergi la inceput

Am intrat pe blog si am vazut cati bani s-au strans. E un inceput bun! Doamne ajuta sa se stranga toti banii in timp util!!!

Mergi la inceput

Ariel, licitat!

Mergi la inceput