Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)
Raspunsuri - Pagina 7
donna79 spune:
Anna eu am luat aspenter pana in sapt 28 dupa care am trecut pe Clexane de 0.4. Eu am niste problemute de coagulare. Din ce stiam eu aspenterul se ia numai in primele doua trimestre, nu si in al treilea. Chichiutza stiu ca mai ia aspenter.
Donna 30+ cu
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse La ultimul control am discutat cu doctorita despre cezariana si mi-a recomandat rahianestezia cu mult mai mult entuziasm decat anestezia generala. Mi-a spus ca refacerea este mai rapida si in plus iti vezi imediat puiul. La operatia de apendicita tot rahi am facut si intr-adevar m-am pus repede pe picioare. Klarisse graviduta 30+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
La spitalul la care voi naste eu cica au oglinzi pe tavan in sala de operatii ... si eu ma gandeam la anestezia asta dar parca n-as vrea sa vad totul ... in direct
Donna 30+ cu
Klarisse spune:
Oglinzi in tavan? Asta nu suna a spital suna a studio de inregistrari.. Mda in cazul asta nu stiu cat e de inspirat sa fii foarte treaza.
Klarisse graviduta 30+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
citat din mesajul lui donna79 La spitalul la care voi naste eu cica au oglinzi pe tavan in sala de operatii ... si eu ma gandeam la anestezia asta dar parca n-as vrea sa vad totul ... in direct Donna 30+ cu |
Oglinzi in tavan??? Pai e ca si cum te-ai uita la un film horror in direct!! Sa te vezi spintecata toata!! Ma trec fiori numai cand ma gandesc!
Ana30+ Maia Elena lu' mama
Iunia82 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Iunia am vazut burtica frumoasa!! Ana30+ Maia Elena lu' mama |
Multumesc
alexuza spune:
citat din mesajul lui anna_ivan seara buna fetelor am si eu o intrebare ca pana ajung la dr o sa ma roada rau de tot. eu iau aspenter de prin sapt 9 de sarcina cate 1tableta pe zi. pe prospect scrie sa nu se ia in trim 3 de sarcina. e vreuna din voi pe aici care a luat aspenter sau care mai ia aspenter??? 29+ cu bebe mic http://blog.photostories.ro/ poze |
Eu iau aspenter 1/zi si acum , am inteles ca o sa il iau pana la sfarsit
Burtica de 35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA
ionela.n spune:
Dar parca ieri zicea cineva ca bebe Sebastian e ok. Ce s-a intamplat?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+
Minunea noastra
Bubante spune:
citat din mesajul lui anna_ivan seara buna fetelor am si eu o intrebare ca pana ajung la dr o sa ma roada rau de tot. eu iau aspenter de prin sapt 9 de sarcina cate 1tableta pe zi. pe prospect scrie sa nu se ia in trim 3 de sarcina. e vreuna din voi pe aici care a luat aspenter sau care mai ia aspenter??? |
Buna,
Eu nu iau aspenter ci aspirin cardio protect, tot pentru coagulare, 1/zi.
Si la asta scrie ca nu se ia in ultimul trimestru dar nu m-am panicat ca doar stie doctorul ce sa iau si ce nu.
Oricum o s-o mai intreb odata saptamana viitoare.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (28+)
diana.b spune:
ma declar un mic spion
scopul "spionajului" este sa invat cat mai multe de la voi care aveti experienta catorva saptamani de sarcina inaintea mea
vroiam doar sa va spun ca urmaresc cu sufletul la gura evolutia lui bb Sebastian si ca am hotarat sa va scriu pentru a declara ca ii doresc din tot sufletul putere sa treaca peste perioada aceasta critica!
Doamne ajuta
23+