Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ma uit si eu!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Asa m-am intristat cand am vazut ca bebe Sebastian nu e bine..... oof sper sa faca Dumnezeu o minune cu acest bebelus. Merita sa traiasca si parintii sa se bucure de el la cate sacrificii au facut..Ne rugam pt el sa fie bine

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Am vrut sa ma uit si eu dar vad ca nu prind antena 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Asa m-am intristat cand am vazut ca bebe Sebastian nu e bine..... oof sper sa faca Dumnezeu o minune cu acest bebelus. Merita sa traiasca si parintii sa se bucure de el la cate sacrificii au facut..Ne rugam pt el sa fie bine

ce se intampla cu bebe Sebastian?

Tina, cu(36+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mda..dupa emisiunea asta imi doresc si mai tare sa nasc prin cezariana.

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mda..dupa emisiunea asta imi doresc si mai tare sa nasc prin cezariana.

Klarisse si eu ma gandeam la fel... Inca nu am discutat nimic cu dr despre nastere, oricum nu sunt hotarata, o sa fac cum va fi mai bine pt bebe la momentul respectiv. Dar am o strangere de inima cu cezariana,inteleg ca dupa urmeaza niste dureri comparabile ca intensitate cu travaliul, care dureaza vreo saptamana?!?!
Mamicile cu experienta - asa e?

Donna 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Donna fiecare mamica percepe durerea in felul ei! Acum parerile sunt impartite! Durere exista in ambele cazuri, avantaje si dejavantaje la fel! Decizia depide de TINE! Eu una ma tem de cutit, asa ca am fugit de cezariana! Nu-mi pare rau ca am nascut natural, drept urmare voi naste si acum la fel!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua burtici.
printre ultimele mesaje scrise, am realizat ca ati vazut ceva interesant la tv...din pacate, nu stiu despre ce e vorba...dar ca tot veni in discutie cezariana sau nasterea pe cale naturala, trebuie sa ma plang putin: cred ca va trebui sa fac cezariana si asta din doua motive: unul e ca am acea varica idioata ce nu si-a gasit loc mai bun sa se desfasoare, iar al doilea este ca am si o mica hernie inghinala ce e parca putin mai mare decat era si risc astfel de doua ori: hemoragine puternica si marirea apoi operarea herniei...Acum, asta e...bebe sa fie sanatos, ca le duc eu pe toate celelalte- de fapt numai astea sper sa fie problemele, sa nu mai apara ceva sa ma sperii...
Ieri am stat cu usa si geamul deschis pentru a aerisi mai bine in casa si cred ca atunci am racit. Imi curge nasul si stranut...si este cald de curg apele pe mine, iar eu beau ceai si mai cald cu miere si lamaie...

Mariuk 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu mi-am mai expus parerea aici si cred cu convingere in ea. Nu suport gandul sa fiu taiata in partile anatomice, mi-e groaza de durerile alea, mi-e frica ca nu stiu ce e cu copilul cat timp are loc travaliul, expulzia..si in plus am experienta tutror prietenelor mele care au nascut prin cezariana si s-au refacut foarte foarte repede. Nu neaga nimeni ca este dureroasa si cezariana, cel putin imediat dupa operatie e chiar greu insa mi se pare mult mai sigura pentru copilul meu si pentru mine..Repet e doar opinia mea.
In alta tara, cu alt sistem medical/cadre medicale..probabil as fi gandit altfel..

Mergi la inceput

Am niste verisoare care sunt foarte credincioase (pocaite) si am vb cu ele sa se rooage pentru sanatatea micutului sebastian si mamica lui. la Biserica unde merg ele se roaga foarte frumos toata lumea odata pentru cei aflati in suferinta.

Mergi la inceput