Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Puiutza oricum suspendarea contractului de munca e din ziua nasterii copilului, deci nu are cum sa ti-l d-ea inainte! Stiu ca a trebuit sa fac niste cereri si au venity ceva foi care au trebuit semnata de sefa mea si de mine! Dosarul l-am vazut dupa nastere, cand a trebuit sa-l depun! Deci nu se pune problema de vreun abuz! Se depune incepand cu a 42-a zi de la nastere! Pana atunci este acel concediu post-natal(de lehuzie)!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

Alynta suspendarea contractului de munca se face cand intri in concediu pt. cresterea copilului deci dupa ce termini concediu pre si postnatal.

Eu la primul copil am luat toate cele 126 de zile dupa nasterea copilului, si am facut cererea de suspendare a contractului de munca prin urmare la 126 de zile de la nasterea copilului - adica dupa 4 luni! Pana atunci m-a platit tot angajatorul.

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Pt fetele care au intrat deja in prenatal: care e procedura? As vrea sa mai merg la serviciu doar sapt viitoare si apoi sa intru si eu in prenatal?

Eu aici unde lucrez, banii se dau pe 15 si pe 30. In prenatal cum e? Tre` sa vin la serviciu o data pe luna sa iau banii sau intra pe card, ca si salariul?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Banii iti intra tot pe cardul de salariu. Vezi ca trebuie sa fie ceva mai multi decat iei acum. Nu stiu daca vor fi tot asa, cu avans si lichidare, depinde cum calculeaza la voi...dar ar putea fi tot asa. Sa primesti o parte la avans si calculul exact sa se faca la lichidare.
Prenatalul se ia de la medicul de familie si este pentru luna intreaga . dar nu uita sa anunti la serviciu ca intri in prenatal si sa il duci pana la sfarsitul lunii.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Nu , la noi se fac doua cereri. Una pentru concediu prenatal si post natal si alta pentru cei doi ani, concediu e crestere si ingrijire a copilului.Probabil pentru ca au temeiuri juridice diferite.

mamica de Maria Lavinia si 31+ cu Elena Elisa

Deci.. inainte sa intru in prenatal, fac cerere de concediu pt prenatal si postatal si dupa ce nasc fac pt cei 2 ani? Sau le fac pe ambele odata si le las la resurse umane?
wow, ma doare mintea cu birocratia asta

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Eu nu cred ca trebuie sa faci nici o cerere acum. Cerere de suspendare faci dupa ce se naste bebele si dupa ce duci ultimul concediu de maternitate. Si atunci trebuie sa iti pregateasca dosarul pt indemnizatia de 2 ani. Acum doar anunti ca ai intrat in prenatal.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput