Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Uitati ce am gasit pe net:
Debenhams
Adrese si contact pentru Debenhams
Bucuresti Debenhams Bucuresti Mall

Bucuresti Debenhams Plaza Romania

Constanta Debenhams City Park Mall of Constanta

Cluj Napoca Debenhams Polus Center

Oradea Debenhams Lotus Center

Chisinau Debenhams Shopping Mall Dova

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Nu , la noi se fac doua cereri. Una pentru concediu prenatal si post natal si alta pentru cei doi ani, concediu e crestere si ingrijire a copilului.Probabil pentru ca au temeiuri juridice diferite.

mamica de Maria Lavinia si 31+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

La ora asta tocmai am pacatuit rau de tot....l-am trimis pe sot sa-mi cumpere o pizza si papanasi ....pot sa spun ca mi s-a si aplecat, asa cu pofta am mancat .
Asta pentru ca am stat in pat toata ziua si n-am putut sa-mi fac nici un moft in bucatarie.
Mi-am propus sa ma menajez putin, macar in urmatoarele 6 sapt, ca nu-i de gluma cu dureri pana in vagin mai ales la cate sapt am acum .

Va rog sa ma iertati daca v-am facut pofta de ceva

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

luciana, azi iau salariul si cateva zile chiar nu mi-am satisfacut nici o pofta...din criza de bani si datorita faptului ca am stat la pat cu piciorul meu nu am iesit afara ...1 saptamana...eeeei, dar in seara asta ii comand pizza si papanasi, si stau cu Ema in sufragerie, facem mizerie si ne ...rasfatam. Sotul are treaba la Amara, deci diseara sunt doar cu pestoaica mea

azi schimb semnaturica...31s+, sa-l pap eu pe el de baiat , abia astept sa ne cunoastem

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Mergi la inceput

Mari, felicitari. Asa burticutelor, rasfatativa.
Alynta, foarte frumos costumasul

Mergi la inceput

Oare Magdyi2001 este bine? Stiu ca si ea avea cateva probleme de sanatate. Doamne ajuta sa ne tinem toate bebei cu bine in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oramona ma bucur ca iti place!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata si de la noi...

Maya, uite aici: http://www.graviditetsscanning.dk/ . Eu am prins o oferta (pe care vad ca acum nu o mai au), in care un pachet cu 3 eco-uri (2D/3D/4D) era 3500 DKK. Si au un centru si in Århus - aproape de tine... Apropos, tu cate saptamani ai?

May3, foarte bine ai facut cu parola. Eu sunt paranoia rau de tot, ca lucrez intr-o banca in IT si ma lupt in fiecare zi cu idioti care vor sa intre in sistemul nostru, sa ne hack-uiasca... Si nu cred ca are nimeni dreptul sa se supere pentru schimbarea parolei - cred ca cu toate stim cam cine posteaza, si ce posteaza...

Alynta, ce frumos e costumasul. Imi place la nebunie. Si clar, cand o sa iti imbraci comoara asa, asteptam poze...multe!!! Si ziceai despre panica cu DPN-ul, daca o fi nasterea mai devreme, mai tarziu... Nu esti singura care gandeste asa, crede-ma. Eu ma gandesc cu teroare ca trebuie sa mai astept 3 saptamani pana sa ma duc sa cumpar tot ce mi-a ramas de cumparat... Pai in 3 sapatamani o sa fiu deja in sapt 37+ ... Aaa, si ma panichez ca tot mai imi vin intrebari in minte (de ex: cand o sa stiu ca s-a saturat copilul de mancat?) si am senzatia ca nu mai am timp sa ma documentez de tot...

Si eu ma rog pentru Nike si Sebastian. Sa fie bine, si sa se faca mare. Insa am vazut ca ultimele vesti sunt incurajatoare, nu?

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura azi. Si noi am implinit 34 de saptamani azi... Yuppy!

Sabina, 33+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Gata, am actualizat si semnatura...

Sabina, 34+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Botosel,Mari felicitari pentru semnatura.

Cori spor la treaba,o pozica cu burtica nu ne mai arati?

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Gata, am actualizat si semnatura...

Sabina, 34+ cu Nicklas

Felicitari!

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput