Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)
Raspunsuri - Pagina 19
alynta27 spune:
Uitati ce am gasit pe net:
Debenhams
Adrese si contact pentru Debenhams
Bucuresti Debenhams Bucuresti Mall
Bucuresti Debenhams Plaza Romania
Constanta Debenhams City Park Mall of Constanta
Cluj Napoca Debenhams Polus Center
Oradea Debenhams Lotus Center
Chisinau Debenhams Shopping Mall Dova
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Nu , la noi se fac doua cereri. Una pentru concediu prenatal si post natal si alta pentru cei doi ani, concediu e crestere si ingrijire a copilului.Probabil pentru ca au temeiuri juridice diferite.
mamica de Maria Lavinia si
31+ cu Elena Elisa 
mari_paun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 La ora asta tocmai am pacatuit rau de tot....l-am trimis pe sot sa-mi cumpere o pizza si papanasi ....pot sa spun ca mi s-a si aplecat, asa cu pofta am mancat .Asta pentru ca am stat in pat toata ziua si n-am putut sa-mi fac nici un moft in bucatarie. Mi-am propus sa ma menajez putin, macar in urmatoarele 6 sapt, ca nu-i de gluma cu dureri pana in vagin mai ales la cate sapt am acum .Va rog sa ma iertati daca v-am facut pofta de ceva ![]() 28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
luciana
, azi iau salariul si cateva zile chiar nu mi-am satisfacut nici o pofta...din criza de bani si datorita faptului ca am stat la pat cu piciorul meu nu am iesit afara ...1 saptamana...
eeeei, dar in seara asta ii comand pizza si papanasi, si stau cu Ema in sufragerie, facem mizerie si ne ...rasfatam. Sotul are treaba la Amara, deci diseara sunt doar cu pestoaica mea
azi schimb semnaturica...31s+
, sa-l pap eu pe el de baiat
, abia astept sa ne cunoastem
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
30+
PETRU si mami de Ema
oramona spune:
Mari, felicitari. Asa burticutelor, rasfatativa.
Alynta, foarte frumos costumasul 
31+ cu Elena Elisa 
oramona spune:
Oare Magdyi2001 este bine? Stiu ca si ea avea cateva probleme de sanatate. Doamne ajuta sa ne tinem toate bebei cu bine in brate.
31+ cu Elena Elisa 
alynta27 spune:
Oramona ma bucur ca iti place!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
sabu_dk spune:
Buna dimineata si de la noi... 
Maya, uite aici: http://www.graviditetsscanning.dk/ . Eu am prins o oferta (pe care vad ca acum nu o mai au), in care un pachet cu 3 eco-uri (2D/3D/4D) era 3500 DKK. Si au un centru si in Århus - aproape de tine... Apropos, tu cate saptamani ai?
May3, foarte bine ai facut cu parola. Eu sunt paranoia rau de tot, ca lucrez intr-o banca in IT si ma lupt in fiecare zi cu idioti care vor sa intre in sistemul nostru, sa ne hack-uiasca... Si nu cred ca are nimeni dreptul sa se supere pentru schimbarea parolei - cred ca cu toate stim cam cine posteaza, si ce posteaza...
Alynta, ce frumos e costumasul. Imi place la nebunie. Si clar, cand o sa iti imbraci comoara asa, asteptam poze...multe!!! Si ziceai despre panica cu DPN-ul, daca o fi nasterea mai devreme, mai tarziu... Nu esti singura care gandeste asa, crede-ma. Eu ma gandesc cu teroare ca trebuie sa mai astept 3 saptamani pana sa ma duc sa cumpar tot ce mi-a ramas de cumparat... Pai in 3 sapatamani o sa fiu deja in sapt 37+ ... Aaa, si ma panichez ca tot mai imi vin intrebari in minte (de ex: cand o sa stiu ca s-a saturat copilul de mancat?) si am senzatia ca nu mai am timp sa ma documentez de tot...
Si eu ma rog pentru Nike si Sebastian. Sa fie bine, si sa se faca mare. Insa am vazut ca ultimele vesti sunt incurajatoare, nu?
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura azi. Si noi am implinit 34 de saptamani azi... Yuppy! 

Sabina,
33+ cu
Nicklas
tanamera spune:
Botosel,Mari felicitari pentru semnatura
.
Cori spor la treaba,o pozica cu burtica nu ne mai arati
?
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabu_dk Gata, am actualizat si semnatura... Sabina, 34+ cu Nicklas |
Felicitari
!
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

rau de tot....l-am trimis pe sot sa-mi cumpere o pizza si papanasi
.