Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ana, daaaa, colac secuiesc. Acolo eram la Lacu Rosu, dar cei drept cred ca numai eu am mancat, caci in mare parte a ajuns la ratele salbatice, asa se mai tineau dupa noi, erau "rate cersetoare"

mamica de Maria Lavinia si 31+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

JULYCOR am vazut si la tine niste poze noi!!Ce burtica frumoasa! Iar rochita verde e superba!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Pity, Luy felicitari pentru vestile bune!
Vreau si eu parola de la poze, va rog!
Sa speram ca vestile despre Sebastian vor fi din ce in ce mai bune!
Eu dorm pe mine! De dimineata m-a vizitat o prietena si mi-a adus un costumas pentru a scoate fata din spital, pe care o rugasem sa mi-l ia din It(l-a prins la reducere la un pret f bun)! Deja il admir si am cazut pe ganduri!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, daaaa, colac secuiesc. Acolo eram la Lacu Rosu, dar cei drept cred ca numai eu am mancat, caci in mare parte a ajuns la ratele salbatice, asa se mai tineau dupa noi, erau "rate cersetoare"

N-am mai mancat colac secuiesc de la festivalul berii!!
Ma duc sa-mi tai o felie de lubenita poate-mi trece pofta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Iesi putin pe balcon ca arunc acuma spre tine cu unul. Sa-ti treaca pofta. Ca-i rau ca o graviduta sa stea asa cu pofte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:

Iesi putin pe balcon ca arunc acuma spre tine cu unul. Sa-ti treaca pofta.

Neata si de la noi .
Imi place tare mult: Ardealul (Ana) asteapta colac secuiesc din Moldova (Ramona)
Ce face gravideala asta din noi....

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Oramona sunt tare frumoase pozele.

Am vazut inca o burtica frumoasa in album la Didadi.

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ma rog si eu pentru bebe Sebastian si Nicoleta, sa-i ajute Dumnezeu sa treaca peste aceste momente grele

Multumesc fetelor pentru urari ( deci nu m-ati uitat de tot ), sa ajungem toate cu bine sa ne tinem bebelusii sanatosi in brate !
office, tu dai startul ? wow, chiar ca ai inceput numaratoarea inversa !
tanamera, nu am cumparat decat niste pijamalute cu capse ... De saptamana viitoare ma apuc de inventariat lucrusoarele ramase de la Maria. In principiu n-o sa am nevoie de f.multe, ca hainutele se potrivesc, dat fiind ca Maria s-a nascut pe 25 august, deci diferenta intre ele va fi de maxim o luna.

Si pentru fetele din Bucuresti, o oferta excelenta pe care ar fi pacat s-o ratati: la Debenhams este promotie, pe langa reducerea de 50% la unele articole, se aplica regula 1+1 gratis la articolele deja reduse. Prin urmare, daca iti cumperi ceva de 50 lei, de ex, iti mai poti alege din produsele reduse un alt produs de maxim 50 lei si nu mai platesti nimic in plus.
Si uite asa mi-am cumparat cu 40 lei 2 seturi de pijamalute cu capse, adica 6 bucati. Iese un super-pret pe bucata : 6.7 lei iar calitatea este excelenta !
Debenhams mai este si in Constanta si am impresia ca si in Iasi...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Si apropo de haleala: cat mai luam in greutate in ultimele 3 luni? Ca eu abia acum am inceput sa forjez.... 5 kg pana in saptamana 27 si pe urma 1 kg in 2 saptamani.
Si nu tipati, ca la mine se vede, ca-s micuta de inaltime. Si nu mi-e ca se vede ci ca se simte (in orice activitate). Zici ca am fost la aerobic dupa ce fac curatenie

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)

Mergi la inceput

Citat:

Iesi putin pe balcon ca arunc acuma spre tine cu unul. Sa-ti treaca pofta. Ca-i rau ca o graviduta sa stea asa cu pofte.

Cred ca s-a oprit la vecina-n balcon!!

Mergi la inceput